Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38994) pető bá' válasza #94529552 (#38993) üzenetére


pető bá'
őstag

Pont ebbe gondoltam bele, hogy mi a könnyebb - belehajolni a felültöltősbe, vagy lehajolni az elöltöltőshöz. De ezt úgyis eldöntik, szerintem marad a felültöltős, eddig is az volt.

Viszont ha az olcsó-hosszú garis nem, akkor mi lenne az ajánlott? Olyan 100-120k-ig? Eddig úgy történtek a mosógép vásárlások, hogy boltba be, kínálat megnéz, méretek alapján mi fér be + árkategória alja, és ennyi. Volt valami Indesit itthon, 6-8 évet bírt kb, most egy Zanussi van, nagymamánál meg még annak az előző Indesit-nek a párja..

+kérdés: olvastam a topikban a pályázattal kapcsolatban, hogy a kereskedőnél már nem számított, hogy a pályázatban milyen gép lett kiválasztva, sőt a gép besorolásától (A+, A++) is el lehetett térni lefelé (A++ helyett A+, a megfelelő [alacsonyabb] támogatási összeggel). Ez valós lehet? Egyébként mi van, ha az adott üzletben nem rendelkeznek a pályázatban szereplő géppel? Mert ilyen alapon a pályázatban akármi is lehet, ha végül a helyben rendelkezésre álló, és a katalógusban szereplő eszközök közül lehet majd választani..

"... and I hope you have a great day!"

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.