Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33454) dewil666 válasza canniball (#33452) üzenetére


dewil666
őstag

Pont ez az. Én is meg tudnám venni támogatás nélkül is (igaz spórolni kellene) nem is élek szegénységben de nem is gazdagságban. És azt kell hogy mondjam nagyon szegény emberek nem is tudnak élni ezzel a lehetőséggel, mert még úgy is drága nekik sajnos. Viszont mikor a mosógépet vettem (Extrem digitálban) elég nagy sor állt emiatt is meg a debreceni üzletük amúgy is kicsi és vittem az igazoló dokumentumot hogy jogosult vagyok a kedvezményre. A boltban akkor 80-90% a vevőknek mindnek volt kedvezménye és hosszú sorban állás közben azért beszélgetést lehet hallani akaratlanul is és mit mondjak talán én voltam a legcsóróbb az üzletben és igen csak én vettem a legolcsóbb mosógépet is :Y . Ez akkor 104e ft volt és ebből jött le 45e ft. De beszélgettek és volt aki 200-300e ft-os cuccért ment. Na nem hiszem hogy ezek az emberek mály szegénységben élnek.
Bocsánat az OFF-ért befejeztem!

KLÍMA szerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.