Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz
Mercutio_ #32298 üzenetére
60 széles:
Indesit LR6, LR7, Whirlpool BLF 5001, 7001
55 széles:
Liebherr, BEKONoFrost nélkül
- kb 1 - 1.5 évente ki kell olvasztani a fagyót
- a hűtőtérben nem száraz a levegő, tehát nem annyira fontos, hogy csomagold a felvágottat, zöldséget, sajtot
- mivel nem száraz a levegő, így a kevesebb ideig tudod tárolni a felbontott/kész élelmiszereket, pl. valamivel hamarabb nyálkás a felvágott, hamarabb romlik a felbontott tejtermék -
Mercutio_
félisten
Hűtő témában lennének kérdéseim
1. A jelenlegi hűtő 55 széles, 60 mély, 175 magas. A mélység és a szélesség is nagyjából adott, létezik-e hasonló (+1-2cm mélységben és max 5 szélességben még belefér, magasság lehet több) alulfagyasztós hűtő? (Esetleg van oldal ahol befoglaló méretek alapján lehet szűrni?)
2. Közel azonos (240 vs 270kWh) teljesítmény mellett milyen hátránya van egy nem NoFrost hűtőnek? (Árban ahogy néztem 20-30k a difi)
3. Zanussi hűtők menyire ajánlottak?+1 ajtót kérésre még kiszállítás előtt átrakják esetleg a boltban, vagy kiszállításkor a helyszínen? (Ha jól tudom alapból jobb oldalon van a zsanér, de nálunk balra kellene beállítani)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ma kiírta a 8 éves AEG Lavamat 86850 mosógépünk, hogy: Worked hours 53230. Press any key to continue.
Ezt miért csinálta? Mit akar tudatni velem?
-
Mr.Csizmás
titán
help!
euronics-nál a védelem vagy gari jobb? mármint mi a különbség? nem spórolás miatt, hanem melyik ad többet?
-
törölt tag
Üdv!
Van itt olyan aki ért a whirlpool mosogatógépekhez ?
WHIRLPOOL ADP 6920 WH (service code: 854675101116)
Hibakód: F8E1 (ürítési hiba)
Cserélve lett szivattyú.
Kifolyó nyílások rendben, kivezető cső tiszta.
Teszt elején rögtön hibakódot ír. ( most van folyamatban a szenzor csere ) -
Orlin
addikt
-
mzso
veterán
Helló!
Szerintetek van rá esély, hogy legyen a nagyháztartási gép csereprogramnak (hűtő lenne érdekes) még egy fordulója?
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
A következő érkezik meg a hűtőnk.Ma reggel mi történt?Elromlott a mosógép.Egyszer már cserélték benne a panelt és amint néztem most is lehet az adta meg magát.
Szóval mosógép melyik ajánlott márka felültöltős?100 000 forint körül gondolkodunk.
Idén már szerintem lehetetlen hogy ide is érjen valami.Köszi.
-
Mercutio_
félisten
Ez az ionizációs AEG is jó lehet 5k-ért?
Bár ennyi gari tuti nincs rá -
belisa
csendes tag
Üdv.Mennyire jó készülék, tényleg ennyi mindenre használható? TEFAL FR490070 Versalio 7in1 Olajsütő.Válaszokat köszönöm szépen 😊.
-
Zeki
nagyúr
Akciósan 8000Ft a Tescoban.
3+1 év garival. -
Bazsee71
őstag
Az ED bénázásának köszönhetően ha minden igaz (a webshop állapot szerint az), akkor törökbálinti átvétellel van egy potya Whirlpool BSNF 8422 OX alulfagyasztós hűtőszekrény 99.990,- forintért.
Ha valakit érdekel, kérem írjon privátot, és megadom az átvételhez szükséges adatokat. Remélem ez nem minősül hirdetésnek.
-
w.miki
veterán
válasz
Mercutio_ #32273 üzenetére
Marketwrold-nél neten is le lehetett volna adni a doksikat. De nem hittem, hogy elfogy a hűtőnk
-
Mercutio_
félisten
válasz
w.miki #32270 üzenetére
1. A webáruház és az üzletek jogilag (is) külön cégek.
2. A támgoatói dokumentumot személyesen kell bevinni amikor megrendelsz valamit, ők további doksikat is még nyomtatnak, ott a helyszínen kell aláírni, a támogatói rendszerben is dolgozniuk kell, ezeket webshopnál nem lehet megoldani. -
Lipton
őstag
válasz
Morris #32271 üzenetére
Nalunk a 10 eves is kapcsolgatos volt. Kiment a fet, kicsereltuk, nem veri le az automatat de nem erzekeli az edenyt. Holnap kell neznem valamit...
Nekem ami fontos:
- ne legyen acel keret (karcolodik, benyomodik, a peremnel nehezebb takaritani)
- 4 zona legyen
- 7+ kw (3 fazis ott van)
- legyen boost funkcio
- legyen idozito
- eddig nem hasznaltam boscht de azon igy latatlanba nem tetszik, hogy nincs 4 fokozatallito hanem csak egy es a feluletet valasztod ki
- nem tudom valoban mennyire vakitas a flexi zona es mennyire van valoban haszna
- jol neznek ki a 60 centinel szelesebbek de valojaban nekem nincs sok ertelme (hely pedig lenne es az elszivo is 90es)
- minel tobb garancia (4-5 ev van aeg bosch wh is)
- a fajdalomkuszob 150e korul van de nyilvan ha kevesebb annak orulok -
-
Lipton
őstag
Vett mostanaban valaki indukcios lapot? A 10 eves regi elfaradt
Bosch, AEG HKP65410 es Whirpool ACM918 markakat/tipusokat nezegettem...
Van valami javaslat? -
choco01
addikt
Elhoztuk a felültöltős Electrolux EWT1266ESW mosógépet, hát valami katasztrófa hangja van a centrinek, meg a szivattyúzásnak, úgyhogy megy is vissza ma, kicserelik Whirpool TDLR60220 típusra, ebbe inverteres motor van 10 év garival legalább.. Remélem halkabb is lesz..
-
Voice24
őstag
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok
konyhai aprítót vennék, ami megbízható.
főleg hagyma aprításhoz, néha guacamole vagy salsa készítéshez használnánk.
A Bosch MMR15A1-t néztem ki, mit gondoltok? -
Orlin
addikt
Off:
A HDT futároktól mindenki óvakodjon!
Ma sem érkezett meg a hűtőm.Persze én kerestem a futár céget mi van mára ígérték.Erre kiderült tegnap voltak itt...Persze egy email vagy sms vagy akármi nem jött hogy mikor jönnének.
És mint kiderült rossz címen.Rosszul vannak számozva a házak az utcánkba az tény.Én tegnap 12 pár perckor kaptam sms-t hogy futár vagyok hívjon.Mivel éppen másik futárral is vívtam ahhol viszont az előre elutalt pénzem nem volt feltüntetve hanem utánvéttel akarták fizettetni velem.Szóval gondoltam biztosan ő keresett.Meg ha a hűtősök is kerestek volna akkor ha itt lesznek fel fognak hívni.
Hát nem ,elvileg ott ácsorogtak a rossz címen majd elmentek.De hogy egy hívást nem ersztettek meg az irányomba ez vicc.
Most elvileg hétfőn hozzák majd amikor én nem leszek itthon max a családból anyukám akire rá kell bíznom,hogy nézze meg a csomagot majd.Mivel már végképp tartok a futárok viselkedése után a sérüléstől is. -
Teaway
veterán
„Lemaradtam.Van ionizálos hajszárító,és mit csinál?”
>>A forró levegő igénybe veszi a hajszálakat. Ezen segítenek az ionos hajszárítók. Az ionos hajszárítók negatív ionokat termelnek, melyek a légáramba kerülve egyrészt csökkentik a haj elektrosztatikus feltöltődését, másrészt a hajon lévő vízcseppeket tovább porlasztva, azok a hajgyökerekbe szivárognak. Így a haj természetes nedvességtartalma megmarad, nem lesz töredezett, viszont fényes, csillogó marad. A szárítás gyorsabbá válik, durván fele annyi idő elég is, mint e nélkül, és kevesebb hőre van szükség, ami tovább kíméli a hajat. Ezen kívül kevésbé göndörödik a haj, és a frizura is jobban megtartja a formáját.<<
-
Met
nagyúr
Szárítógépnél a hőfokot a programválasztással állítja a gép?
Farmert szárítanék majd, egy pontos alacsony hőfok címke van benne és nem lenne jó ha összemenne olyan buzis tapadósra mint ami most divat.
Van farmer program a gépen de ott 2 pontos jel is van az 1 pontossal. -
peppe79
senior tag
válasz
Bacusuz #32256 üzenetére
Eddig nem ismertem ezt a márkát. De ha ezekről a 10-20 ezer Ft közötti típusokról van szó, az azért még simán megfizethető...főleg, ha valóban tartós darab. Bár nekünk eddig az olcsóbb hajszárítókkal sem volt gondunk, most is egy egyszerű Philipset használunk. A lényeg, hogy hideg levegő fokozat is legyen rajta (a Steinel hőlégfúvómat is mindig vissza szoktam hűteni, mielőtt kikapcsolnám; hogy minél jobban kíméljem)
-
w.miki
veterán
Melyik a megbízhatóbb bolt az ebolt.hu vagy a marketworld.hu ?
Nyertünk a hűtőgépcsere program pályázaton, de a kinézett típus (Electrolux ERF2004AOW ) már kifutó termék, és csak ebben a két üzletben találtunk, akik a programban is részt vesznek, és házhoz szállítanak. -
Csabroncka
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Külpolitika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Mobil flották
- Nők, nőügyek (18+)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest