Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27340) ribarszki válasza mzso (#27339) üzenetére


ribarszki
őstag

1, Miért lenne parasztvakítás? Valószínűleg eddig te éltél tévedésben - de erre is van a fórum, hogy tanuljunk - a porszívó nem levegőszűrő. Miért is kellene csökkentenie a szálló por mennyiségét? Te a levegőt porszívózod? A lényege pont az, hogy nem növeli a szálló por mennyiségét, ergo jól végzi a szűrést. Amit lentről felszed, felül nem adja ki. Pont, hogy amit csinál azt nagyon is jól csinálja. Az más kérdés, hogy neked teljesen más elképzelésed van/volt eddig a működéséről.

2, Nem valamennyi porocska, hanem vastagon ált a fekete koromszerű anyag, amin az ujjamat végighúzva, úgy befogta mintha tinta lenne. Egyébként ez nem a kalsszikus értelembe vett por volt, mert azt kiszűri a jó minőségű porzsák. Ez mikronnyi méretű koromszemcsék, stb.

3, Még mindig nem tudjuk a porszívód típusát, azt, hogy milyen kimeneti szűrővel rendelkezik, illetve milyen besorolást kapott a kilépő levegő minősége. Így pedig ehhez nem igazán lehet hozzászólni. Ha megosztanád velünk, biztos sokaknak segítene.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.