Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25516) blattida válasza #94529552 (#25514) üzenetére


blattida
nagyúr

Annyi biztos nem, de már csak az indexes közlés miatt is biztos, hogy sokan látták, olvasták. A tve-nek azért sok regisztrált felhasználója van, a teszteredmény megtekintéséért meg nem kell fizetni, így biztos, hogy nem egy-két lehordást kaptak, plusz, azért a szakma is beszólhatott nekik, hogy ezt, így azért nem kéne közölni.

pjen
Valószínűleg nem a dilettantizmusuk miatt lettek ezek a tartósság eredmények, hanem tudatos tesztmetodika miatt, ami a valósággal nincs köszönő viszonyban. Amúgy hihető a teszt többi része, hiszen, ha a gyári műszaki adatokat összeveted, akkor ez a sorrend jön ki, leszámítva a tartósságot, de az más tészta. Például a miele mosási hatékonysága és a relatíve magas víz és energia fogyasztása meg összefügg, csak hát, ennyire részletesen nem beszél a teszt a mosásról, meg egyáltalán, a hatékony mosás feltételeiről, ezért is félrevezető egy ilyen tudományos, de valójában nem alapos teszt. Írtam is erről akkor, amikor valamelyikőtök belinkelte ide és tartom, hogy ezért nem szabad teljesen komolyan venni. Tudatosabbnak kell lenni náluk.

Ha valóban szar lenne az asztalon (azaz emberi ürülék), akkor nem ennék. Ha viszont guanó lenne, akkor igen. ;]

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.