Hirdetés

2024. május 23., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#186637) Gino20 válasza gabo01 (#186634) üzenetére


Gino20
őstag

Én is nézegetem az outlet-et :D , de valójában engem most nem fenyeget ennek a megvásárlása :N .
RP-1400-ról szerintem még nincs rendes teszt, de ha közel hozza az RP-1600-at, akkor az bitang jó eredmény, igaz nekem az a méret és főleg mélység nem opció. Tudom még nincs erről valid tapasztalat és lehet tanultak a múltból, de korábbi sorozataira kimondottan magas hibaarány volt jellemző. Nekem mondjuk ez sem szimpatikus, főleg ha kiszúrják a szemem 2 vagy mondjuk az ársáv miatt 3 év garival. Van jó pár olyan sub, ami baromi jó lehet (HSU, Paradigm, Rythmik, ...), de ezek az Európai piacon nem elérhetőek. Sajnos ez van.

#186635VoidXs: Köszi ;) közben megtaláltam én is. Komoly masinának tűnik :D.
Ennek a manuális EQ-nak mi értelme van, ha közben ott a Dirac? Ez adhat még hozzá valami extrát, amitől jobb lesz a kapott eredmény és azt a dirac önmagában nem hozza? vagy ez már olyan "hegyezgetés" amit emberi fül kb képtelen meghallani?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.