Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#185120) SPEA válasza I'am Dony (#185110) üzenetére


SPEA
aktív tag

:DDD Javaslatodra végül 17.3 ms lett a befutó, azzal mentem tovább -> Rew EQ, miniDSP HD bemenetre feltöltve, Cavern és MultEQ-X export. Tegnap már nem volt időm, se erőm visszamérni, inkább egy gyors demo sor. Eddig örömködés, köszi a segítséget és türelmet :D Amúgy szerintem találok még helyet további szub(ok)nak :DDD
VoidXs: PC után ismét örömködés, szerintem így első fülre is jobb mint a MultEQ önmagában. Köszönjük a munkád :R
Viszont egy furcsaságot vettem észre vagy csak user error. Méréskor kiírta, hogy a sub túl hangos, ha jól emlékszem 5 dB-t kellett volna visszavenni - nem tettem, így mértem tovább. Na valószínű ennek köszönhetően (?) a relatív távolságoknál az LFE sávot vette alapnak és hozzá képest horror "távolságokat" lőtt be. Ugyan így végül a MultEQ-X betöltésnél is. Audyssey panaszkodott is, de figyelmen kívül hagytam. Érdemes lenne újra mérnem és valóban visszavenni az LFE szintjét?



[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.