Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#172009) VoidXs


VoidXs
nagyúr

Az SVS témában itt egy teljesen alapos, minden más félnél sokkal tudományosabb, meghallgatással alátámasztott vizsgálatom, hogy mi is az oka annak, hogy az SVS annyira rossz (a PB-k esete kicsit bonyolultabb, de ugyanilyen eredménye lesz). Viszont a kutatása során olyan értékes ismeretekkel gazdagodtam, hogy az okát pontosan megtanultam, és ez PC-vel szimulálható. Tehát aki szereti az SVS-t, és PC-s, annak segíthetek ugyanabból a pénzből 4 subot is szerezni, ugyanolyan hangstílussal, csak jobban lefedett tartománnyal és nagyobb erővel. Mint mondtam többször is, nem az ízlésben, hanem a hazugságban van a hiba, vagyis abban, hogy az SVS-t bármilyen nem szubjektív tulajdonság alapján jónak tekintjük, és ez csípi a szemem, főleg, hogy ennek a márkának nagyon durva marketing-hátszele van. Ez tipikusan az alacsony minőségű, de cserébe nagyon drága "prémium" márkák jellemzője. Van viszont helye: nagyon egyedi hangkép, amit azért bőven van, aki szeret, illetve el lehet mondani, hogy drága, ami nekem pl. nem szempont, de ismert magyar jelenség.

A házimozis újságokról amúgy is tudjuk, hogy hiteltelenek, de olyat még nem láttam, hogy egy fórumra firkált review után még egy CNET cikk is kerüljön, amikor az az oldal büszke is rá, hogy árulják az értékeléseket. Legalább őszinte, és ezt az olvasók is tudják.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.