Hirdetés

2024. május 15., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-31 21:29:46

LOGOUT.hu

Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#116369) Konfigos válasza luckyman (#116352) üzenetére


Konfigos
őstag

Lehet rosszul tudom,de az nr széria szarabb lett mint a régebbi sr,vagyis valahol ezt olvastam..Engem a 3d nem érdekel,sima full hd plazmám van és lesz is ameddig nem lesz értelmes áron 4k 50col feletti tv.

Viszont a pioról lemaradtam,úgy néz ki az onkyo 805 marad.Nagy kár hogy nem pár hete kerestem,pont a kerületembe volt egy olcsóbban egy 805ös.Elég combos tápfelvétele van,nézegettem a manualját is és jobb W értékek voltak ott mint a pionál,sőt a thd is alacsonyabb volt valamiért úgy hogy magasabb W érték volt 8ohmhoz,gondolom köze lehet hozzá hogy 870wattos tápfelvétele van,könnyebb lehet abból kigazdálkodni azokat a wattokat mint fele annyiból,és a súlya is 2x nagyobb mint a pionak.De nem szólom el,majd ha nálam lesz pár nap múlva akkor elmondhatom hogy megvan,addig bármi közbe jöhet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.