Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz
margithid #48945 üzenetére
Én mindenképp egykezeset vennék először. Majdnem minden gyakorlatot meg tudsz csinálni egyenes rúddal is, amit franciával, viszont nagyon sok gyakorlat van, ami csak két darab egykezes súlyzóval oldható meg.
Például oldalemelés. Bár két franciarúddal ez is megoldható...Nem értem ezeket a vitákat. Ez gyúrós topik, nem versenyrekészülőizomállattestépítő topik.
Én úgy gondolom, hogy ebben a színvonalban mindenkinek szuverén joga, hogy lábazik, vagy nem! Mint ahogy az is, hogy koxol, vagy nem! kivéve miszterrik
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! bolti ár 80%-ig
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest