- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Fred23 #193814 üzenetére
az biztos, hogy az utolso 10% gainz mar nagyon lassu, sok ev, engem annyira nem is motival az az utolso 1-2 kg izom. 90%-ig meg el lehet jutni mindenfele modszerrel, optimalis edzessel, korulmenyekkel edzesmult nelkul 2 ev korul.
neha engem is elkap a gepszij, h hmm mindjart veszek teremberletet, elkezdek guggolni, zabalni stb. aztan gyorsan elillan a lelkesedes, minek erolkodjek 1-2 kg-ert, jovanezigy. ha megfeszulok se leszek 90 kg naturalban mostani testzsirral. latvanyos fejlodes innen mar nem lesz. megtartom a mostani izomtomeget, kikiserletezem h mi az a minimalis gyakorisag es volumen amivel ezt tudom tartani aztan ennyi. lehet inkabb masfele kacsintgatok, ahol tobb kihivas, progresszio van. pl maszas miatt eronoveles, fogas erosites ilyesmi.
na meg amugy is jobb lenne ha tobb idom lenne mas sportokra, megtalalni az egyensulyt. nem lenne rossz maszasra tobb idom lenne, de kedvem lenne elkezdeni pl jiujitsut is.
mindenesetre tobbre megyek holisztikusan nezve ha beiktatok interval edzeseket, jogat, nyujtas/mobilitas fejlesztest a szintentartashoz szukseges kondi mellett, mintha az a par kg-ot kergetnem. de persze nincs azzal semmi baj, hogy mas nem igy latja ezt. el is kezdtem tegnap intervalozni futopadonedzeni meg kell eletminoseg miatt is, meg oregkorra minel nagyobb izomtomeggel erdemes megerkezni, csontok miatt is jo az edzes. na abbahagyom a kicsit celtalan rantelest
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Synology NAS
- Elfelejtettem a film címét
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro