Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• m3ss

veterán

válasz Fred23 #193814 üzenetére

az biztos, hogy az utolso 10% gainz mar nagyon lassu, sok ev, engem annyira nem is motival az az utolso 1-2 kg izom. 90%-ig meg el lehet jutni mindenfele modszerrel, optimalis edzessel, korulmenyekkel edzesmult nelkul 2 ev korul.
    neha engem is elkap a gepszij, h hmm mindjart veszek teremberletet, elkezdek guggolni, zabalni stb. aztan gyorsan elillan a lelkesedes, minek erolkodjek 1-2 kg-ert, jovanezigy. ha megfeszulok se leszek 90 kg naturalban mostani testzsirral. latvanyos fejlodes innen mar nem lesz. megtartom a mostani izomtomeget, kikiserletezem h mi az a minimalis gyakorisag es volumen amivel ezt tudom tartani aztan ennyi. lehet inkabb masfele kacsintgatok, ahol tobb kihivas, progresszio van. pl maszas miatt eronoveles, fogas erosites ilyesmi.
    na meg amugy is jobb lenne ha tobb idom lenne mas sportokra, megtalalni az egyensulyt. nem lenne rossz maszasra tobb idom lenne, de kedvem lenne elkezdeni pl jiujitsut is.
    mindenesetre tobbre megyek holisztikusan nezve ha beiktatok interval edzeseket, jogat, nyujtas/mobilitas fejlesztest a szintentartashoz szukseges kondi mellett, mintha az a par kg-ot kergetnem. de persze nincs azzal semmi baj, hogy mas nem igy latja ezt. el is kezdtem tegnap intervalozni futopadon

edzeni meg kell eletminoseg miatt is, meg oregkorra minel nagyobb izomtomeggel erdemes megerkezni, csontok miatt is jo az edzes. na abbahagyom a kicsit celtalan rantelest :DDD

Új hozzászólás Aktív témák