Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni!

30 leszek, kihagyásokkal 16 éves korom óta 8 évet edzettem. Mindig komolyan vettem, ha nem edzettem (pl egyetem alatt kimaradt pár év) se zabáltam össze-vissza. Ekto-alkat voltam mindig is (16 évesen 44kg!) nehezen jött fel a súly, de a legvadabb tömegelésben se kaptam nadrágot magamra derékban csak a gyerekosztályon, viszont cserébe izmos voltam, szálkás. Most a súlyom 80kg, "magasságom" 174cm.
    3 éve újra komolyan elkezdtem, de azóta sokkal jobban zsírosodok, pedig tisztábban eszek! 2014-ben elkezdtem összel tömegelni, utána terveztem egy 16 hetes diétát. Tömegelés vége az lett hogy 90 centis lett a derekam, mindenhol máshol esztétikusabb maradtam, jött sok izom, de a diéta végére egy deka nem maradt rajtam. 83-ról indultam 24%tzsról, ebböl lett 70kg kb 10%-al de izom nélkül! Focista forma (se).
    Most kb ugyaninnen indulnék. Mindenhol elégedett vagyok (a naturál szintemen) az izmossággal de megint derekas-beles lettem. Nincs zsírkarom, söt most is látszódnak halványan az erek a bicepszemen meg az alkarom is!
    Ha most elkezdek diétázni bármilyen módon, elkezdem elvenni a cht, egyszerüen lemegy az izom nagyrésze is.

Mit kéne csinálnom, tudtok adni tanácsot? Melyik diétát lenne érdemes követnem? A klasszikus diétákat követtem eddig, az új módszereket amiről sokan írtok nem ismerem (carb loading, stb)

Új hozzászólás Aktív témák