Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni!
30 leszek, kihagyásokkal 16 éves korom óta 8 évet edzettem. Mindig komolyan vettem, ha nem edzettem (pl egyetem alatt kimaradt pár év) se zabáltam össze-vissza. Ekto-alkat voltam mindig is (16 évesen 44kg!) nehezen jött fel a súly, de a legvadabb tömegelésben se kaptam nadrágot magamra derékban csak a gyerekosztályon, viszont cserébe izmos voltam, szálkás. Most a súlyom 80kg, "magasságom" 174cm.
3 éve újra komolyan elkezdtem, de azóta sokkal jobban zsírosodok, pedig tisztábban eszek! 2014-ben elkezdtem összel tömegelni, utána terveztem egy 16 hetes diétát. Tömegelés vége az lett hogy 90 centis lett a derekam, mindenhol máshol esztétikusabb maradtam, jött sok izom, de a diéta végére egy deka nem maradt rajtam. 83-ról indultam 24%tzsról, ebböl lett 70kg kb 10%-al de izom nélkül! Focista forma (se).
Most kb ugyaninnen indulnék. Mindenhol elégedett vagyok (a naturál szintemen) az izmossággal de megint derekas-beles lettem. Nincs zsírkarom, söt most is látszódnak halványan az erek a bicepszemen meg az alkarom is!
Ha most elkezdek diétázni bármilyen módon, elkezdem elvenni a cht, egyszerüen lemegy az izom nagyrésze is.Mit kéne csinálnom, tudtok adni tanácsot? Melyik diétát lenne érdemes követnem? A klasszikus diétákat követtem eddig, az új módszereket amiről sokan írtok nem ismerem (carb loading, stb)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Nintendo Switch 2
- ASUS ROG Ally
- Warhammer 40.000
- Formula-1
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android szakmai topik
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 23" FULL HD Monitor VZ239HE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi