Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Így van. Nagyságrendileg egy árban van a pro maxxal.
Az az előnye, hogy vékonyabb, és könnyebb.
Hátránya a rövidebb üzemidő, gyengébb gpu, rosszabb hangzás, jóval korlátozottabb kamera képességek. lassabb usb port.
De ha valaki nem akar pro maxot, annak ott a sima pro.
Az is megeszi minden tekintetben.
Nem is értem ilyen árazással miért nem lett sikertermék.
-
-
-
manokaki
addikt
Nem értelek Benneteket ! Senkinek nem kötelező megvenni ezt a telefont , söt még cégesen se hiszem ,hogy valakinek a munkahelyén ráerőszakolnák ennek a használatát !
Nekem bejön , végre valami új ! És higyétek el nem mondtam le semmi jóról cserébe !
-
manokaki
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
hát igen az érzés
-
Hallosz
senior tag
Szerintem még a felét sem éri meg.
-
manokaki
addikt
válasz
Jeanne d'Arc
üzenetére
Azt kellett volna kicsit fejlezteni , 120Hz , aksit egy picit ennyi ...
-
Elég szomorú ez, használt piacon bemondani a 300 alatti árakat az kemény. Mini szériát valóban kár volt kinyírni sok ügyfél keresi.
-
manokaki
addikt
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Na arra mi szükség van , felesleges ,bőven elég a 4G netezni ha nincs wifi....
-
manokaki
addikt
ha GPS ( Waze)-t használok , nincs sok telefon ami 8-10 óra SOT-ot produkál, mondjuk a Vivo X200 Fe ( 6500mA)-es az ilyen volt ...4 napot elment egy töltéssel...
De miért lenne érdekem , kamu fotot felteni , akkorinkább csöndben maradok...
A SOT -ot mint tudjuk rengeteg dolog befolyásolja , lehet nem is használod de a térrerő gyengesége miatt merül mint a fejsze
, hiába nagy akkumlátor... -
papp54
aktív tag
válasz
manokaki
üzenetére
Az a baj hogy az Applenél lehet hogy napi kijelzőidőt mutatja. De közbe lehetet töltőn a telefon( ezt nem mutatja). Ezért ez a kép nem sokat ér. De az én 17 pro maxom is maximum 11-12 sot jön össze. De a tesztelők is (mobilarena,tech2...)ezek szerint hazudtak és az AiR dupla annyit kibír. Apple nem hiszem hogy feltalálta a spanyolviaszt. Főleg hogy van apple eszköz a kezemben. De amúgy láttom hogy wifin vagy. Akkor még a 7 óra SOT meglehet. Egyszer probáld ki nsvigálaskor ha ven esélyed. Lefogsz döbbeni. Max 3-4 óra és le is merültél.
-
manokaki
addikt
válasz
Kapanyél
üzenetére
Hát nem tudom ,én Pixel 9 Pro-rol váltottam Air-re , igaz még csak 3 napja ,de semmi nem hiányzik egyenlőre ugy , hogy visszacseréljem.. Maga az IOS ami más , azt kell megszokni , nem az Air-t , mellesleg reggel 5-től nyuzom 76%-on vagyok , ebben van 2 óra 30 perc kijelző idő ( Internet, face, mesenger, állitgatások, AppStore) meg volt kb 25 perc telefonálás..
Szóval az aksirol ennyit !
Fotozásban engem kiszolgál az 1 kamera is , mondom ezt Vivo Se 200 , Samsung S25 , Pixel 10 és végül Pixel 9 pro után..Ami talán kicsit zavar , nagyon hangos tömegben , hangosabb belső hangszoro kellene...
Ja és külsőleg nagyon ott van a szépsége ( fekete ) , minősége

Na ennyi 3 nap után....
-
Kapanyél
őstag
Stratégiai hiba volt kihagyni a stereo hangszórókat és a nagylátó kamerát. Rengetegen várták, köztük én is. A teszteket látva viszont meg sem vettem. Akik pedig beleszaladtak, azoknak hiányoznak ezek. Remélem, nekifutnak jövőre.
-
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Nehéz volt megdönteni.
-
7Heads Drago
veterán
Nem úgy volt hogy az iPhonek tartják az árukat?
-
ddaydome
senior tag
Hát gyerekek ez egy ilyen modell. Lehetett rá számolni, mert csak az elvakult villogókat fogta meg ez a készülék. Értelmes indok nem volt mellette.
Egy sima 17-es egyre inkább best buy alma vonalon. -
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mi mindenre jó a köles.
-
-
helixP
nagyúr
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Na, azért Te is megéred a pénzedet, bro

-
jeni
félisten
Bármit kihozzok a boltból már nem ér annyit,kivéve ha netes rendelés és 14 napon belül vissza viszem.
Amúgy nem tudom mi alapján de az IOS mobilok alapból drágábbak a használt piacon,kevésbé esnek le az árak mint az Android telóknál.Az Androidnál meg van mikor már 1 hét után már 1/5-d árát veszíti pedig az állapotát tekintve még makulátlan is.
Nem vagyok benne biztos,hogy a túlkinálat kereslet határozza meg a használt árakat.
Láttam olyan hirdetést,hogy egy valakit nem érdekelte mennyit veszít rajta mélyen áron alul adja el és a többiek meg ehhez igazítják az áraikat.A drága telefonokat illetően ide értve a nyítható-csukható telókat megveszik horror áron hitelre mert villogni akarnak vele. Azt is tudják ezek nem strappa telók a mechanikájuk miatt,számolnak vele,hogy meghibásodnak.akár vétlen leejtés miatt majd-sokba kerül majd a javítatásuk,de ez nem érdeklik őket.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Lehet tul komolyan gondolom. Majd lazitok.
-
janeszgol
félisten
Ezzel en nem vitatkozom. 500 ezer kezdon draga volt az Air ilyen kiszerelesben. Tehat egy kamera, mono hangzas, plusz az a brutalis lefojtas a teljesitmenyt illetoen. Nem ertem, hogy a Vapor nelkul miert az A19 Prot tettek bele.
Viszont ha lenne szolgaltatonal mondjuk 300-ert, netan 350-ert, lehet elgondolkodoknek par ember helyeben. Bar egy sima 16 jobb szerintem, mint az Air.
En az altalam irt aron sem vennem meg a telo merete miatt. Mar az alap merete sem jó, csak elfogadhato. -
janeszgol
félisten
válasz
-Skylake-
üzenetére
Nem, nem fejlesztettem. Te biztos. Utána pedig van az a probléma, hogy ugyan azt a felületet teszed a kisebb kijelzőre, ahol minden kisebb. Tehát kisebb telefonon kényelmetlen lesz játszani mondjuk. Én erről beszélek.
Érthető, hogy nem ment át, mert az utolsó ember, aki még foglalkozott azzal, hogy mit kap a felhasználó az Steve Jobs volt. Ma már ez senkit nem érdekel. -
Alusky
senior tag
Ki gondolta volna, hogy az amúgy is akkuidő problémákkal küzdő telefonvilágban a vékonyított akkus modell be fog fuccsolni.
Adjanak ki egy normál méretet egy nagyot meg egy kicsit, a kicsi az tényleg legyen olcsóbb is, és ezeket is elegendő csak kétévente és kenjék a hajukra az összes többit. Meg vissza kéne hozni a 16-os iOS dizájnt ami még használható is volt...
-
-Skylake-
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
tovabbra sem ertem. az iphoneok kijelzoje ~460-480 ppi koze esik, a kulonbseg lenyegeben elhanyagolhato a ketto kozott. ez fuggetlen attol, hogy fizikailag 5,4 vagy 6,7 inch az atmeroje, a 6,7 az csak magassagban es szelessegben pont annyival tobb pixel, hogy kijojjon a ~460-480ppi. innentol mirol beszelunk, mit kellene "kulon" fejleszteni ezekre a kijelzokre, mikozben ugyan olyan gui elemeket jelentinek meg, csak amennyivel kisebb/nagyobb az egyik a masiktol annyivel kisebb/nagyobb, de ugyan olyan aranyu minden elem. semmit nem fejlesztenek kulon egy 6,1 meg egy 6,7 inches iphonera, nincs is semmi oka senkinek ezt tenni.
szerintem te itt osszekeversz valamit valamivel. -
janeszgol
félisten
válasz
-Skylake-
üzenetére
Szoftverekre gondoltam. Felhasználói szoftverekre, játékokra. Hogy a GUI-t arra a kijelző méretre ne kelljen már optimalizálni. Költségcsökkentés.
A weboldalak ugye használják (már amelyik) a reszponzív megjelenítést, ergo valamennyire rugalmas. De! Hiába nagy felbontású a Mini kijelzője, attól még elcsúszhat egy weblap GUI is a méret miatt. Androidon egyáltalán nincs már ilyen méret, az utolsó egyiket volt az S10e. -
janeszgol
félisten
válasz
-Skylake-
üzenetére
Én momolyan gondolom. Akkoriban a SE2 is nagyot ment, a SE3 is, amik felannyiba kerültek, mint a 12 Mini és a 13 Mini. Ennek ellenére jól fogytak. Ha nem lett volna félaron egyik SE sem, akkor több megy el.
Nem lehet, hogy inkább kényelmi oka van a Mini kilövésének? Ne kelljen arra a kijelző méretre fejleszteni. -
scdlsc
senior tag
Sifonér...
https://www.youtube.com/watch?v=5yYk3UdYUe4 -
-Skylake-
addikt
"a 13 miniből több mint 11 millió darabot adtak el szerintem bármelyik droidos gyártó elfogadná egy ilyen árú modellből ennyi fogyny neki"
a valosag meg ugye az, hogy ez globalisan olyan ertelmezhetetlen volumen, hogy ennyi eladott darabszamert meg sem eri az applenek gyartani. HISZEN NEM GYARTJA.
ezt nem ertem, hogy ezt a kepletet hogy nem birjak igy egyesek megerteni, ha penzugyileg kifezetodo lenne a mini mert lenne ra akkora kereslet, akkor arulnak. mert basszus ne mar, egy profitorientalt cegrol beszelunk, az a LENYEGE hogy eladjon egy termeket neked.
es akkor ti itt ultok, es komolyan elhiszititek, hogy az apple azt mondta hogy "hohoo, hat ebbol aztan annyit el tudnank adni mint a huzat, de aaaa, koszi nem, eleg penzunk van mar, nem kell tobb".
teljesen komolyan gondolod ?
-
janeszgol
félisten
Te kezdted a személyeskedést. Mindig más kezdi itt a fórumon, csak nincs bennetek annyi, hogy tükörbe nézzetek. Ez van.
Honnan tudod mennyi a haszon rajta? Szerinted a Fold bekerülési költsége vetekszik a Miniével? Vagy picit magasabb? Vagy hogy gondolod?
És látom az utolsó megjegyzésben folytatod a személyeskedést. Amit olywn hangosan kikérsz magadnak. -
California1
őstag
Üdvözlet urak !
i14 iOS 18.5 Az értesitéseknél a tárcánál minden értesítés
(hangok, jelvények ,) be van kapcsolva. De a telót mindig néma módba használom a munkám miatt. De
ha fizetek kártyával ,hozza és mutatja melyik kártyával mennyit fizettem .
De miért nincs rezgés? A rezgés be van kapcsolva persze.
Tudnátok tippet mit és hol állítsák esetleg be?
Köszi -
csakany2001
senior tag
Apple-nek igen, több kockázata van. Mert ha ők elszúrnak valamit, annak nagyobb híre lesz és többet veszítenek a marketing értékükből.
Nem véletlenül mindent lassan vezetnek be.
Illetve még valami:
Szervíznek is el kell bírnia, ami mindig nagyon terhelt és ha becsúszik egy nagyobb probléma, akkor nem fogják elbírni. -
worxland
addikt
válasz
csakany2001
üzenetére
"Mert k+f-ben elég komolyat kell odatenni az Apple-nek" - hehehehe
A Samunak volt rá zsé+mérnöki tudás, a Honornak is, a Googlenak is, a Xiaominak is, a Huaweinek is, az Oppo/Oneplusnak is, a Vivonak is. Még a Tecnonál is találtak rá pénzt a sifonér sarkában. Pont az Applenak jelent nehézséget a K+F?
-
helixP
nagyúr
válasz
csakany2001
üzenetére
Köszi,.hogy Veled lehet értelmesen beszélgetni, vitatkozni
Nagyon várom én is a iFoldot, érdekel, hogy mit hoz ki belőle az alma -
helixP
nagyúr
válasz
janeszgol
üzenetére
Figyelj, most már elérsz egy határt a személyeskedésben. Nem veszed észre, hogy a Te neved forrott már össze a fórumon a nevetségesen szakmaiatlan, személyeskedő hozzászólásokkal az elmúlt években, nem az enyém? Ha az emberek meglátják a papagáj avatart már fogják a fejüket.
Hasonlítsd már össze, hogy egyiket mennyiért adták, és a másikat mennyiért adják. Tudod, profit, bekerülési költség, stb. Közgazdászkám..
-
csakany2001
senior tag
Abban igazad van, hogy a profitot nézzük(és ezért említetted a prémium sportkocsi márkát), akkor többet hoz a Fold a konyhára, mint a Mini.
De kérdés, hogy tudják-e olyan áron kínálni, hogy meg is vegyék és bejöjjön belőle az elég profit. Mert k+f-ben elég komolyat kell odatenni az Apple-nek, mégha mástól is veszik a technólogiát, akkor is.Én úgy gondolom egy Mini akkor is elférne, akár az aktuális SE specifikációival...
-
janeszgol
félisten
válasz
Juhaszatti
üzenetére
De a 16 Plus, és a 16 Plus már nem igazán fogyott. Úgy, hogy a Plusnak nem volt konkurenciája, míg a Miniknek igen (egymás és a két SE).
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol
üzenetére
Nekem jelenleg elég, pedig elég sokat fotózgatok, meg videózgatok.
Időnként mentem a képeket és videókat.
Nem csak a tárhely miatt, hanem mert nem szeretem ha több száz vagy ezer kép van a telefonomom. Nehéz átlátni.
de azt nem vitatom, hogy minél nagyobb a tárhely, annál jobb. -
"a 17 Pro Max 2024 GB-os változata"
Nem 2048 GB akar az lenni?
-
kuntics
aktív tag
válasz
-Skylake-
üzenetére
Szerinted annyira érdekli a céget a vásárlói vélemény? Se2 le lett szólva az akkor 3 éves dizájnnal, ennek ellenére 2022ben is ugyanazt a házat használták, touch id-val, tele kijelző nélkül meg 1 kamerával. ‘22-ben, amikor már egy alap kínai telefon tudta a teli kijelzőt, több kamerával, dupla méretű akksival meg 120hz-es kijelzővel. 2025ig kellett várni az alap modellbe is megérkező 120hz-es kijelzőre, amit évek óta nem kevés ember várt. Megy a folyamatos panasz a kis mAh-s akksikra, mert android fronton sokkal nagyobb kapacitásúakat használnak régebb óta. Vajon abból a 4200 milliárdból nem tudták volna ezeket megoldani? Vagy csak nem akarták, hiába volt rá vásárlói igény.
a személyeskedő cukiskodást meg tartogasd olyannak, aki vevő rá. Nem is vicces, nem is tesz hozzá a mondanivalódhoz, nekem viszont b*ssza a szemem. De lehet csak az éjszakás műszak miatt vagyok kicsit nyűgösebb rá. -
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
Mondjuk az meg már a másik szemlélet, hogy mivel nincs kicsi telefon vagy nem sok van (a Galaxy S alap mérete szerintem nagyon jó, viszont az iPhone-t már inkább kényelmetlen egy kézzel kezelni, egy kézzel fogni), így a weboldalak fejlesztői, a játékok, programok fejlesztői a GUI-t nagy kijelzőre pakolják. 6.5 inch és felfele. Ez olyan, mint a tableteknél. 10 col alatt már alig van valami, minden 10 col feletti. Sőt 11 col feletti.
-
Orcsi
aktív tag
fele annyiért azért megvenném az airt …
-
20-an dolgozunk a cégnél abból 3 embernek van 12 minije egynek meg 13 mini
Ezenkívül van még 2 iphone (14, 16pro) a többi droid
és rajtam kívül senki nincs fent itta 13 miniből több mint 11 millió darabot adtak el szerintem bármelyik droidos gyártó elfogadná egy ilyen árú modellből ennyi fogyny neki
-
válasz
-Skylake-
üzenetére
Igazad van. Az a helyzet, hogy a használhatóság egy dolog. Itt a fórumon mi értékeljük, de kint a vadonban ez kutyát nem érdekel. Ez egy presztízs termék. Ha van egy PM-ed, azt mutatja, van zséd (akkor is, ha nincs és hitelre veszed, mert májer vagy). Aki meg csak simán hozzászokott a platofromhoz, átlagos felhasználó, van más almás cucca, megveszi a simát is, mert az kisebb/olcsóbb, de ennyi. A mini az meg már olyan... hát, na, mini. Értitek. Hiába lenne értelmes igény, kevés a tömegekhez képest.

Én is szeretnék egy kicsi, könnyű telefont, mert utálom, hogy kilóg a zsebből, nem tudom hová tenni, ki kell tennem az asztalra vagy valahová, ha leülnék, nem érem el mindenhol rendesen, stb... de ehhez szoktatott minket a világ és a legtöbben ezt használják, mert ezt látják mindenhol és egyetlen gondolat erejéig sem fontolják meg.
-
válasz
janeszgol
üzenetére
A Samsung nem ennyire borulátó, 2025-ben több mint 6 millió összecsukható készüléket fognak eladni, amiből ~2,4 millió lesz a Fold [link].
Ezek azért nem rossz számok, annak ellenére, hogy a technológia kisérleti szakaszban van, 6 millió új bétatesztelő egy évben elég szép érték

-
-Skylake-
addikt
válasz
janeszgol
üzenetére
azt latjak, hogy akinek minden mindegy az PM-et vesz, akinek meg nincs ennyi penze az meg a sima 17et. ezt latjak, mer ez tortenik. azt meg mar leirtak, hogy plus miert bukott, tul kicsi volt az arazasbeli kulonbseg a plus es a PM kozott. nem a merete miatt bukott ha esetleg ezen aggodtal eddig... a merete miatt a mini bukott.
-
-Skylake-
addikt
nagyon cuki vagy, hogy rohoges nelkul le tudod irni, hogy a vilag masodik (majdnem pont A) legnagyobb ceget, aki gyakorlatilag kizarolag consumer piacra gyart, azt nem erdekli a vasarloi velemenye... valahogy azert csak osszekalapoztak ebbol a "nem erdekelbol" szaros 4200milliard dollart...
-
Ricardo
titán
válasz
janeszgol
üzenetére
"míg a Plusnak nem volt konkurenciája."
A plus szériát a Pro max tette feleslegessé.
Aki nagyobb méretet és jobb üzemidőt akart, és ennyit kiad telefonra, az inkább megvette a pro maxot. Aki meg nem akart többet fizetni, az meg az előző pro maxot, ami még mindig többet adott mint a pl friss plus.
A 15 plus esetében ezt lehetett látni. Aki tudodd inkább még hozzátett, és a 15 pro maxot vette helyette , aki nem tudott , vagy akart hozzátenni az 14 pro maxot. -
Juhaszatti
addikt
"Nem erről szól a cikk, de mégis kinek elég ma 256gb?"
Ha telefonról van szó, akkor az emberek többségének. Lassan 3 éve van meg a telefonom, most megnéztem, a 47%-át sikerült megtöltenem a 256GB-nak.
A legtöbb embernek akit ismerek, ennek a közelében sincs. Főleg hogy egy csomóan felhőtárhelyre mentenek. -
kuntics
aktív tag
Filmek, sorozatok, játékok összesen nem foglalnak 1 MB-ot se nálam
lossless zenéhez meg nem árt a komoly dac+füles vagy fejes, nem kell sztem telefonra veszteségmentes.
plusz az új iphone-oknál már usb c van, elég egy pendrive a képek mentésére. Főleg amilyen drágán adja az apple a plusz tárhelyet. -
etohun
aktív tag
Nem erről szól a cikk, de mégis kinek elég ma 256gb? Bármilyen eszközön? Különösképp azon az eszközödön, amin videózol, meg fotózol. Meg játszol stb. Utazás közben. Elmész csak 1szer egy hosszabb utazásra, ahol nincs rendes neted, hogy felrakj mindent felhőbe, és 2 napig tudsz fotózni, videózni. Csak az appok meg a játékok (az emulátoros romok nélkül) 150+ gigát foglalnak a telómon. Abban még nincs lementett lossless zene, meg offline filmek, sorozatok sem, max 1-2 szar minőségű yt playlist.
-
kuntics
aktív tag
2022-ben 4 kisebb méretű, (viszonylag) friss iphone közül lehetett választani. Az azóta megjelentek közül a legkisebb a 16e, ami majd 1 centivel hosszabb, meg 30 grammal nehezebb. Én arra néznék statisztikát, hogy ez a 4 kicsi telefon mekkora %os arányban volt használatban 2022-23ban. Így egybe véve talán már kiadna egy olyan értéket ami indokolná egy kompaktabb (140 mm-nél kisebb) telefon kiadását.
-
zed1983
őstag
A cikk címéhez: Na hála istennek..
-
csakany2001
senior tag
Én a Foldról azt gondolom, hogy a fizikát nem lehet megcáfolni. Látványos és jó ötletnek tűnt dolog, de minden mechanikus alkatrészt száműzni kell ha hosszútávon akarunk valamit használni. Ezt láthatjuk Samsung példáján, és valószínűleg az Apple-nek sem fog jobban sikerül.
A másik, hogy átlag Mari néni szemszögéből kell ezt nézni, mert ők lesznek akik megveszik nagy darabszámban és náluk nem biztos, hogy ez elég nagy érv. Ki lehet nyitni: nagy méret, összecsukva szintén nagy... Én a Moto Razr-ban láttam a lehetőséget, de az is egy piszok sérülékeny konstrukció. Ezek leginkább a napi használatban buknak meg.
Egyébként meg úgy gondolom, hogy ez kicsit EV feeling, nem minden trend, ami jó ötletnek tűnt, fog igazán piacképes lenni és ez így van rendjén. Nem véletlen, hogy idén is egy tök átlagos telefon tarolt.(iPhone 17)
-
janeszgol
félisten
-
helixP
nagyúr
válasz
csakany2001
üzenetére
A use case itt az volt, hogy vekony és ennyi. Ez így kevés, és ezt jó látni. Viszont nem érdemes idekeverni a Foldot, mert itt bőven van értelmes felhasználási mód, nem L’art pour l’art az egész.
-
janeszgol
félisten
-
csakany2001
senior tag
Marketing is fontos szempont. Kisebb kiadások mögött messze nem volt annyira, mint most az Air-nél. És az utóbbi így is megbukott.
De ez igaz a Fold-ra is.
Míg a Mini esetében egyértelmű a use-case, a mostani trendek esetén(extra vékony, meg legyen hajlítható) nem feltétlen. Ez igazából a fő különbség.Lehetne persze vitatkozni napestig. Szerintem is az SE miatt bukott meg a Mini széria.(és én is annak idején SE-t vettem helyette, szóval nem egyedi eset)
-
helixP
nagyúr
Ennyi, hangos kisebbség.
Ajánlom megnézésre. -
scdlsc
senior tag
Szerintem ugyanazt szopták be, mint a mininél. Volt egy felmérés, ami alapján volt rá igény. De mindenki csak mondta, venni meg nem vették. Ez olyan mint amikor anno mindenki rinyált, hogy fényes lett a MacBook Pro kijelzője. Aztán amikor lehetett matt kijelzőt választani, alig kérték azzal. Mondani mindent lehet. A kérdőív elbír mindent.
-
-Skylake-
addikt
válasz
csakany2001
üzenetére
"Jelenleg nincs is ilyen telefon."
mert ezzel pont lefedheto az igeny ami van ra. az, hogy itt ph-n van 57 ember akinek kene az nem eleg egy gyartosor felallitasra. azt nem ertem ilyenkor, hogy mit gondoltok, hogy letezik egy tobb tizmillios lyuk a piacon amit senki nem vesz eszre ?
azert nem gyartanak ilyen meretben telefont, mert a vilagon senkinek nem kell. -
sfefe
addikt
Tudnék venni újat de minek amíg ez működik és elég....
Poén kedvéért, hogy újat fogdossak soha nem értettem ezt...
Amúgy meg nem az akku töltőt kellett volna kivenni a csomagból hanem a téli gyártást kellene visszafogni...ahogy kb régebben volt..minek minden évben egy új típus mikor hangyafasznyit változik...na ez a környezetszennyezés nem az akku töltő a csomagban -
scdlsc
senior tag
válasz
csakany2001
üzenetére
Ha a 12 és 13 minire nem volt elég nagy kereslet, akkor miért gondolod, hogy egy 3 évente megjelenő minire lenne?
-
Fryskitt
addikt
Magyarországon kb semmit nem lehet normálisan eladni. Vannak a szupergazdagok, azok csak újat vesznek, meg vannak a csórók, azok meg mindent a felének a harmadáért akarnak. A közbülső réteg meg nem adja el amit vett, hanem megtartja, amíg megkotlik.
-
csakany2001
senior tag
Piac azért rendesen elintézi a kísérletezést, ezért kukázták eddig az összes mellékvágányt. De kíváncsi leszek, hogy a flip sorsra mi lesz az Apple-nél, ami várhatóan a 20-as szériánál jelenik meg.
Igazából eladást mindig a sima + a Pro Max hozza nekik, én azt gondolnám, hogy még 1 kisebb méretű modellel(ami 3 évente jönne) az Apple simán le tudná fedni a teljes piacot.Valahogy így: iPhone 18 + 18 Pro Max + 18 Mini(sima változat kisebb méretben)
-
dnelb
veterán
és akkor belinkeltek egy tesztet amiben 1 kép sem érhető el

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mobil flották
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tényleg , enélkül már nem is lehet élni

Nem gondolod, hogy mivel a 7.generációját éli már Fold, és mindenki kopizza, valahogy mégis megéri üzletileg? Nálad biztos nem fog tarolni, de ezt túléli az alma, vagy akármelyik cég.