Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én TVt lesek, de nem hogy értelmes akció, hanem inkább drágultak, nem is kicsit... főleg az alsóbb szegmensben... Ami meg nagyon olcsó mint belefutottam a VIDAA rendszerbe, semmire sem jók.
-
-
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Most éppen Sandy-hoz kell, de lesz még aztán más CPU is, amihez kapóra fog jönni, közeljövőben a 6900K-ra, illetve 1800X-re is tervezek visszanézni.
Amúgy meg inkább legyen overkill, mint alulméretezett, abból baj nincs.
12100F-re is rádobtam az LF III 420-at, noha 5.2GHz/1.4V környékén már azzal is hűthetetlen volt...
-
Már majdnem leírtam, hogy a Sandy Bridge-re a 420-as víz kicsit overkill, de aztán eszembe jutott, hogy nekem meg a 65W-os APU-n van egy Thermalright Macho Rev. C. , ami papíron 240 W-ig jó.
-
-
ncc1701
veterán
Akartam venni vga-t, de nem volt rá kedvezmény.
Meg akartam venni fél évre előre a tápkiegemet a gyurmához, de kb semmit nem akcijóztak abból, amit nekem kellett volna.
Úgyhogy nem költöttem semmit. Így spóroltam a legtöbbet.
-
CaNNa3IS
senior tag
Szia
Ez hol volt ennyi ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest