Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Hivatali patkányok 8/10
Végig lekötött, éltem már át hasonló helyzetet, utólag csak röhögni tudok az egészen. -
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gyuromoj
veterán
Dylan Dog: Dead of Night
Vérbeli "B" mozi. Csóri "Superman" eléggé leadta...
5/10
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
F34R
nagyúr
Expendables 2
A folytatas is jol sikerult , kisebb hibakkal de szorakoztato volt. Nem tudom terveznek-e folytatast , es ha igen mennyira tud meg eletkepes maradni es nem pedig egy unott n+1 rokabor.
7/10
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Ettol is fekutem a rohogestol, de nem azert mert poenos volt hame mert szenvettem . Tele van klissekkel es valahogy az eddig megnezett vampir gyilkolaszos felhozatalt sem multa felul.
Eros joindulattal 5/10
Madagascar 3 Europe's Most Wanted
Meg a harmadik resz is viszonylag jo , tobb helszin miatt valamit dobott a nezhetosegen.
En ha a helyukben lennek most hagynam abba.7/10
-
Viszlát
addikt
Pontosan.
Ice Age 4:
Total Lifetime Grosses
Domestic: $159,809,000 18.5%
+ Foreign: $703,850,000 81.5%
= Worldwide: $863,659,000Már a múltkor is említettem, ha filmet csinálhatnék, vagy animációst, vagy romantikus horrort csinálnék.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
rt06
veterán
a kovetkezot is moziban fogom megnezni
ha rajtam mulik, meg sok-sok evig lesz kaptarViszlat: nem is gondoltam volna, hogy a worldwide ennyivel veri a domestic-et...durva, tobbnyire a hazai bevetelek nagyobbak, vagy epphogy picit maradnak csak le
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
-
gyuromoj
veterán
Abraham Lincoln: Vampire Hunter
Nem vártam sokat a filmtől, így szerencsére nem is kellett csalódnom. "B" filmnek tökéletes. A harcolós részek tetszettek.
6/10
-
MODERÁTOR
Tedet szinkronnal vagy inkább angolul érdemes megnézni?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
pohár
félisten
én szinkronnal néztem (és nagyon jó volt), vígjátékot csak ezzel nézek, de majd jönnek páran és elküldenek anyámba, és azt mondják, hogy csak angolul
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
TazLeacher
nagyúr
A vasárnapi dupla mozi:
Elrabolva 2 (Taken 2): 5/10
-SPOILER-
Ahogy olvastam az értékeléseket már nem vártam sokat a filmtől, de sajnos még annál is kevesebb lett. A film lényegében nem szól semmiről. Az első tartott valahova, volt a filmnek egy cselekménye. Itt több apró kis konfliktus volt, lényegében végig úgy éreztem, hogy a csak azért történik valami, hogy megint le lehessen lőni pár ember, a sztori teljesen háttérbe szorult. Elrabolják őket, majd a lányát próbálják, majd a feleségét rabolják el. Lényegében teljesen kiveszett az a fajta folyamatosan fenntartott akció, izgalom, amitől az első olyan jó volt. Összedobtak pár dolgot, lelőttek pár embert aztán kész. Ami viszont ennél is gázabb, hogy még a Haláli fegyverben, a Csupasz pisztolyban és a Nagy durranásban sem volt összesen annyi klisé, mint ebben. A leggázabbak:
- a lány vezetni tanul, de mégis ő nyomja le az autós üldözést
- éppen átérünk a vonat előtt, de a második autót már lelövik
- a végén a "boss fight" felállunk egymással szembe, levesszük a kabátot, 1-1 ellen, majdnem veszítünk, de mégsem
- a kétszer leejtem a kistelefont, de égül felveszem, és pont be tudom fejezeni, mire bejönnek a gonosz őrök
- a szundikáló őr a pinceajtó előtt
Ezeket mint elnyomták már vagy 100 db '90-es évek beli filmben...
Egyéb nagyon gáz részek:
- a kézigránátos
- a "pisztolyt fognak rám, de én mégis előtte elintézek egy telefon"
- a berobbanunk az amerikai nagykövettségre
- a megbocsájtós jelenet az öreggel
- a végén a happy end turmixozás
Ezek miatt az újranézési faktor egyenlő a 0-val. 690 Ft-ot megért, köszönöm, de inkább megnézem még kétszer az első részt, mert az viszont még mindig jó.
Amit vártam és amit kaptam: 90%Looper: 6/10
-SPOIER-
Na, ez volt a nagyobb csalódás. Sokkal inkább. Ettől a filmtől sokat vártam. A film rengeteg sebből vérzik. Tegyük félre a társadalmi problémákra, és az énközpontú "mi lesz a jövőmmel" való lélektanra való hatást, én úgy néztem, mint egy filmet, egy szórakoztatócikket. Egyrészről kevés volt nekem benne Willis. Azt hittem többet fog benne szerepelni. De ez csak egyéni szoc. probléma.
Az időutazós filmek szinte összes szabályát megszegték, és így mint időutazós film eleve egy abszurd elképzelés, hemzsegett a film az alapvető paradoxonoktól, ettől függetlenül minden a szánkba volt rágva. Semmi elgondolkodtató nem volt a filmben. Az ilyen témájú filmek végén ez embernek általában 2 dolgon jár az agya: 1. Hogy is volt az a...? Ja...igen. És a másik izé, hogy is lehetett....ELGONDOLKODTAT. 2. Igény arra, hogy a vég ismeretében újranézd a filmet. Na, itt ennek sincs semmi értelme. Semmi olyan nem volt a filmen, ami után az ember még fél órát ülne a székben, és rágódna a mit, hogyan, kivel kérdésen, illetve semmit nem befolyásol a film vége. Kész ennyi, tudomásul vettül. További nagy gond a főszereplő(k). Az ilyen filmekben mindig sarkalatos kérdés, amikor az emberek saját magukkal találkoznak. Egyszerűen a két színésszel való megoldás miatt nem átérezhető az egyén problémája, és mintha a film is folyamatosan ezt erősítette volna. Én nem tudtam őket egy személyként kezelni. Ennyi erővel két teljesen különálló ember is lehetett volna a film főszereplője, mert lényegében alig foglalkoztak ezzel a kérdéssel. Jött a jövőből egy fickó, aki meg akar ölni 3 gyereket, de az itt lévő fickó ezt meg akarja akadályozni. ENNYI. Aztán belekeverték ezt a mutációs természetfeletti X-men-es fasságot. Na, az aztán nagyon kellett. Egyszerűen teljesen fölösleges volt a filmben. Semmi szerepe nem volt, úgy, ahogy a farmerlánynak sem. A helyett hogy megismertük volna az egész családot, inkább a főkarakter(ek)re koncentrálhatak volna. Ez a film az alapötletével egy nagyon jó film lehetett volna, ha inkább azzal foglalkoztak volna, ami az embereket az ilyen filmekben érdekli. A múlt-jelen kapcsolatával. A múltban elkövetett hibák jövőbeli hatásával, a jelenben találkozó múltbeli és jövőbeli "én" kapcsolatával. E helyett a két karakter (vagyis az egy karakter két időből származó énje) alig találkozott, és szinte semmit sem számított. Egyáltalán nem volt fontos, hogy Bruce lényegében ugyan az az ember, mert egyszerűen ő volt a jövőből érkező terminátor, aki meg akarja ölni Jhon Connort, a Joseph Gordon-Levitt meg lényegében Sarah Connor, aki meg akarja védeni. De hol van itt a kapcsolat két ember (vagyis két én) között. Sehol. Hatalmas csalódás. Pár jó jelenet, és ötletes dolog (emlékek módosulása nagyon jól volt megoldva) miatt annyi a pont, amennyi, de nekem ebből egyszer elég volt. Közepes tucatfilm, jó alapötlettel, gyenge sztorival, gyenge megvalósítással. Ennél sokkal-sokkal jobb hasonló témájú filmek vannak, ami után az ember szívesen járatja még az agyát a filmen. (Hold, Időbűnök). Bizonyára itt a véleményemmel kisebbségben vagyok, mert a többség el van ájulva a filmtől. Hát én nem voltam, és a velem lévő 2 ember sem. Lehet az volt a gond, hogy túl nagyok voltak az elvárások. Nagyon szeretem a hasonló témájú filmeket, de ez nagyon messze áll azoktól, amik miatt ezt a témát szeretem.
Amit vártam és amit kaptam: 60% -
senior tag
Prometheus
Nem volt olyan rossz mint amilyenre számítottam az utolsó fél óra egészen jó szerintem.
Nem hiszem hogy mégegyszer megnézném de egyszer simán belefér. Egészen kedvet kaptam hozzá hogy megnézzem az Alien filmeket újra.
5/10Youth hides the key to salvation
-
Kassadin
addikt
válasz FoxiestFox #7487 üzenetére
Moon
-
félisten
-
Kassadin
addikt
válasz FoxiestFox #7539 üzenetére
Alien filmek, Source Code, Limitless, Real Steel, Watchmen, I am Legend, District 9, Pandorum, The Island; I, Robot; Starships Troopers.
Ezek közül mindet láttad?
-
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
válasz FoxiestFox #7487 üzenetére
Cypher
[ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
Rock Of Ages
Ez most jó volt. Nagyon jó zenék, korrekt megvalósítás. Kicsit fel is pörögtem a végére.
8/10
-
Jhonny06
veterán
Ezt látta már valaki? Most jött ki, nézhetőnek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 6
- CPU léghűtés kibeszélő
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest