Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
"Azért ez nem teljesen igaz. Van szórás, de rengeteg olyan film van amit a többség jónak tart.
Pl: Avatar, Watchmen."Ezen most jót röhögtem. Kicsit sem vagy elfogult a 2 filmmel kapcsolatban.
"Ha pedig komoly szeretnék lenni: Ponyvaregény, Inception, Bosszúállók, Halálsoron, Remény rabjai, Blöff stb"
Ezek alap filmek Inception kivételével. Mellesleg linkelj mindegyikről kiadás-bevétel statisztikát vagy valamit, mert addig kb. semmivel se támasztottad alá azt, amit írtál, csak lóg a levegőben.
-
Kassadin
addikt
"Dehogy linkelek. Nézz utána ha érdekel. Már ha tényleg azt hiszed, hogy ezek közül bármelyik is veszteséges volt."
Te állítottál valamit, amit semmivel sem bizonyítottál. Például mi a helyzet az olyan filmekkel, ami itthon meg sem jelenik a mozikban? De mégis sokan látják, sok ember tartja jó filmnek.
"A Watchmenhez pl kell egyfajta érett gondolkodás. Nem szokványos tucatfilm. Sok ember gyomrát megfekszi ill nem fogja föl a lényegét."
Uram borogass.
-
Kassadin
addikt
válasz Viszlát #1789 üzenetére
"Azért néhány szót ejtenék a filmről is: átlagos akciófilm, a szokásos baromságokkal és hatásvadász dolgokkal, néhány kirívó hülyeséggel, de egyszer simán elment."
Te nem szereted a Batman filmeket, ugye?
#1791 fezlergabor: Már ketten adtok rá 5 pontot, ez biztos nem véletlen. Na majd holnap kaptok a Batman rajongóktól.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz littlelion21 #2120 üzenetére
Világszerte 581 millió dollár.
Látod látod Huma. Hatalmas bevétel=sikeres film(?). Aztán trágya, úgy ahogy van.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Project X
Azt hittem, hogy jobb lesz. Habár, fiatal vagyok, nekem nem jött át. 5/10
Ha már ilyen kamaszos filmeknél tartunk, Superbad sokkal, de sokkal jobb szerintem.
Huma: Lehetőség előtted is adott, hogy írj forgatókönyveket vagy filmet rendezz.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz dokee78 #2153 üzenetére
Azon legalább lehet nevetni. Project X-ben nem sok poén volt. Pedig ugye vígjáték...
Huma: Nem kell milliárdokban gondolkodnod, apró célokban annál inkább. Itthon is elkezdheted. De hát kifogást mindig könnyebb találni, mint tenni valamit a céljaidért.
mondomén:
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz NathanCullen #2159 üzenetére
Huma nem tudja felfogni (vagy nem akarja), hogy ez is csak üzlet, semmi több.
-
Kassadin
addikt
Miért nekem kellene biztosítanom bármit is neked? Ez olyan, hogy itthon mindenki az államtól várja el, hogy neki jobb legyen. Nonszensz. Neked nem tetszenek ezek a filmek, akkor rajta, a lehetőség adott. Perfektül megtanulsz angolul, gyűjtesz valamelyik külföldi országban tőkét a filmhez, és csinálod. Kifogásokból Dunát lehet rekeszteni.
Trollkodástól ez nagyon messze áll, nincsenek már érveid, muszáj volt bedobni a jolly jokert.
Igazából én vagyok a bolond, hogy leállok veled vitatkozni. Jobban tenném, ha ignorálnám, amit írsz, mint a többiek.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Idézek tőled, egy saját bejegyzésedből:
"Én nem terveztem végleg meghalni. Most arra gyűjtök, hogy kilőjenek az űrbe. Aztán majd évmilliárdok múltán egy idegen faj megtalál és feltámaszt ideiglenes halálomból. Én leszek az emberi faj utolsó képviselője."
Ki él akkor valójában álomvilágban?
Csak annyit írtam, hogy tegyél azért, amit elakarsz érni. De természetesen te ezt is jól megmagyarázod, mint mindent, ami sérti az önérzetedet.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
The Hunger Games
Nem estem tőle hanyatt, a könyvet viszont el fogom olvasni.
5/10[ Módosította: 7 ]
-
Kassadin
addikt
Intouchables
Mit is mondhatnék, tökéletes. 9/10.
-
Kassadin
addikt
válasz venember83 #3316 üzenetére
Új Miami Vice.
-
Kassadin
addikt
válasz Motion_Blur #3359 üzenetére
Megnéztem én is, nekem tetszett, habár azért tényleg voltak benne hatalmas túlzások. Valószínűleg moziban a látvány miatt jóval több pontot adtam volna, hamár más nem igazán volt benne, habár ez pop-corn múvi, nem kell keresni benne a mélységet. 5/10
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest