Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Természetesen vannak kivételek, de többségében nagyon messze áll az elvárható minőségtől. Ezért sem nézek szinkronos filmeket. Amik jók szerintem, azok régebbi filmek, újak közül nem tudom, van-e olyan, ami megüti a mércét.
Vasember 3 szinkronos előzetese meg nagyon gagyi. Mandarin teljesen elveszíti a markáns, főrohadék szerepét.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz callmeakos #9925 üzenetére
Ez eddig is köztudott volt, hogy a magyar szinkron kritikán aluli. Arról meg ne is beszéljünk, hogy miket szoktak fordítani az eredeti szöveg helyett.
-
Kassadin
addikt
válasz FoxiestFox #9506 üzenetére
A képregények.
Nem igazán van előzménye, lévén az elsőben a szektával küzd meg, a másodikban Jokerrel, a harmadikban meg Bane a rosszfijú.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Mert más filmeket nem övez a hájp, áh dehogy. Milyen hisztéria volt az Avatar körül is anno.
Tedd túl magad azon, hogy egy csapat tininek ez volt az első komolyabb filmje, és ők valami vízválasztónak tekintik az eddigi és az utána következő életüket a film miatt. Amúgy a film szerintem kiváló, nagyon szórakoztató, ugyanakkor elgondolkodtató is. Ízlésekről meg fölösleges vitatkozni, de nem mondtam ezzel újat.
atike: Ez szörnyű. Inkább megnézem az eredetit.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
World War Z - Official Trailer
Izgalmasnak tűnik, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz és hogy mennyit vesznek át a könyvből még azon kívül, amit láttam.
-
Kassadin
addikt
Goodfellas
A film elején még én is gengszter akartam lenni, ki ne szeretne ilyen életet. Aztán a film vége felé tudatosult bennem ennek a világnak az árnyoldala is. Abszolút tetszett, 9/10.
-
Kassadin
addikt
válasz littlelion21 #7879 üzenetére
Jó lesz.
-
Kassadin
addikt
válasz Armahun #7649 üzenetére
Jogos, az tényleg az. Nem biztos, hogy megakarom megnézni, nem bírom az ilyen filmeket gyomorral.
Integra: Lehet, hogy kevertem valamivel. Felvettem a megnézendő listára.
No Country for Old Men
Anno elkezdtem olvasni a könyvet, de nem fejeztem be. A film miatt újra előfogom venni, ez biztos. Szuper film, elgondolkodtató, hogy hasonló helyzetben az ember mit csinálna. Harcolna vagy inkább feladná?
Megér ez a film 8 pontot számomra.
SPOILER
Érdekes, hogy nem tudunk meg semmi konkrétumot a pszichopatáról azon kívül, hogy hogyan hívják. Vagy én voltam figyelmetlen, majd kiigazít valaki. Furcsa, hogy Moss nem mentette meg a feleségét, pedig Chigurh felajánlotta a lehetőséget, persze azzal aláírta volna a saját halálos ítéletét.
Szerk: Megnéztem a Parfüm előzetesét, hm, ez bejövős. Akkor ennek is nekiugrunk.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
American Beauty
Még most is a hatása alatt állok. Azt hiszem, ez újranézős lesz. 8.5/10.
-
Kassadin
addikt
Coach Carter
Hihetetlen jó film, abszolút elnyerte a tetszésemet. 8/10.
-
Kassadin
addikt
Real Steel
Egyszer simán megnézhető, nem volt olyan rossz. 6/10.
-
Kassadin
addikt
válasz FoxiestFox #7539 üzenetére
Alien filmek, Source Code, Limitless, Real Steel, Watchmen, I am Legend, District 9, Pandorum, The Island; I, Robot; Starships Troopers.
Ezek közül mindet láttad?
-
Kassadin
addikt
válasz FoxiestFox #7487 üzenetére
Moon
-
Kassadin
addikt
Tropa de Elite 2
Nem volt rossz, habár ez nekem már annyira nem jött be. Érdekes, hogy interneten mindenhol azt írják, hogy a második rész nézhetőbb. A végén azért csavartak rajta egyet, ez tetszett. 7.5/10
-
Kassadin
addikt
Tropa de Elite
Köszönöm az ajánlást. Ez nagyon üt, nagyon tetszett. 8.5/10.
-
Kassadin
addikt
válasz bagyulajuve #7292 üzenetére
Meglesem majd őket is, köszi.
-
Kassadin
addikt
Cidade de Deus
Ezt is bepótoltuk. Most már értem, miért huszadik az imdb250-es listán, és miért ajánlott itt többek szerint is. Teljesen lebilincsel a film, mondhatnám úgyis, hogy magával ragad a világa. Ugyanakkor nagyon is elszomorító, hogy hogyan gyilkolják halomra egymást a való életben is az emberek. Megérdemel tőlem 9 pontot.
-
Kassadin
addikt
válasz Jhonny06 #7279 üzenetére
És hogyan képzeled ezt el? A forgatáson még izmos, utána meg nyeszlett lesz instant?
Létezik katabolizmus mindenkinél, legyen az sima ember vagy éppen hegyomlás. Táplálkozás és edzés függvénye (ill. annak a hiánya), hogy ki mennyivel lesz kisebb és mennyi idő alatt. Leereszteni a lufi szokott.
-
Kassadin
addikt
This Means War
Ez is felkerült a megnézett filmek listájára. Nem mondanám rossznak, de ez inkább csajjal nézős sztori. 6/10.
-
Kassadin
addikt
The Sitter
Előítéletes voltam, de pozitívan csalódtam a filmben. Ajánlott, ha egy kis könnyed kikapcsolódásra vágyik az ember. 6/10.
-
Kassadin
addikt
30 Minute or Less
Nem is volt rossz, egyszer simán nézhető. 6.5/10.
-
Kassadin
addikt
The Darkest Hour
Nem izgultam végig magamat, sejtettem, hogy mi lesz a vége. Egyszer azért lehet rá időt szakítani, ha nincsen jobb. 5/10.
-
Kassadin
addikt
Remélem, hogy nem. Csak nem értem, miért nem lehet a helyén kezelni az adott filmet. Drámára azt mondani, hogy unalmas, olyan, mintha azt mondanám, hogy a Safe azért sz@r, mert nincsen benne karakterfejlődés és nem bontogatják a kis kínai lány és Statham apa-lánya kapcsolatát jobban.
Integra: Még mindig nem tetted túl magad a banánon vagy miért bántasz mindig?
-
Kassadin
addikt
Safe
Szokásos Statham akció, egyszer elment. 6/10.
Frozen
Ultra gagyi, tele klisével, szenvedés volt végignézni. 4/10.
-
Kassadin
addikt
válasz fracture333 #5147 üzenetére
Meglepődtem volna, ha nem 10/10 ez is.
-
Kassadin
addikt
válasz Viszlát #5088 üzenetére
Így van. Tudni kell szelektálni. Vagy pedig helyén kezelni a filmeket. Az se utolsó szempont. CGI/hentelős baromkódos filmtől nem kell mélységet várni, drámától meg semmi mást a mélységen kívül.
De a fő irányvonal (pénz) továbbra sem változott. És ezzel nincs is "semmi" baj. Ha te valamibe befektetsz 10 forintot, akkor legalább kiszeretnéd belőle venni a dupláját. Mellesleg vannak bukások is elég szép számban (nem is tudom hol olvastam valamelyik nap egy ilyen témájú cikket, talán origon).
-
Kassadin
addikt
Bármelyik TF-nek komoly forgatókönyve lenne?
"lehet valami ilyen van a háttérben, de ha tippelnem kéne, akkor engem csak az zavar, hogy az emberek egyre hülyébbek, és hollywood is ehhez igazítja a filmjeit, a végletekig lebutított sztori, hogy még véletlenül se kelljen gondolkodni tisztelet a kivételnek"
Tudod, kereslet és kínálat. Amire igény van. Meg ami sok pénzt hozhat a konyhára. A filmipar is ugyanolyan profitorientált, mint bármelyik másik iparág.
-
Kassadin
addikt
válasz fracture333 #4715 üzenetére
Akciófilmtől igen messze áll.
-
Kassadin
addikt
Szóval akkor valami lájtos kellene. Hm. Shaun of the Dead.
Komolyra fordítva a szót... ATM (ez talán inkább thriller?)/Dawn of the Dead/Mirrors. Ilyesmikben gondolkodnék.
Szerintem a Rec/Saw vonal már túl "durva" csaj mellett.
BITBOYS: Nézd meg mindenképp, de ne legyenek nagy elvárásaid.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Motion_Blur #3359 üzenetére
Megnéztem én is, nekem tetszett, habár azért tényleg voltak benne hatalmas túlzások. Valószínűleg moziban a látvány miatt jóval több pontot adtam volna, hamár más nem igazán volt benne, habár ez pop-corn múvi, nem kell keresni benne a mélységet. 5/10
-
Kassadin
addikt
válasz venember83 #3316 üzenetére
Új Miami Vice.
-
Kassadin
addikt
Intouchables
Mit is mondhatnék, tökéletes. 9/10.
-
Kassadin
addikt
The Hunger Games
Nem estem tőle hanyatt, a könyvet viszont el fogom olvasni.
5/10[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest