Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9409) kirkri


kirkri
addikt

Sziasztok!

Ha az eladó visszautalja a PayPal-en a pénzem, akkor az gondolom a PayPal accountom Payments received részénél megjelenik.

A kérdésem az lenne, hogy ennek nem kellene rögtön látszania, amikor rányomott az átutalás gombra? Mert többször előfordult, hogy valamit kifizettem és az eladó rögtön írta is, hogy megérkezett a pénze. Ehhez képest nekem tegnap délután utalták vissza a pénzem egy részét (olyan telefon aksit küldött az eladó, amiről nem volt beazonosítható, hogy mekkora kapacitású, és nem is bírta szusszal csak kb. fele ideig, mint ami elvárható lett volna) és még nem látom sehol az összeget.

Másik kérdésem az lenne, hogy valahol be kell-e állítani a profilomban, hogy milyen számlaszámra utalják át az érkezett összeget? Esetleg azt kérnem kell-e, hogy ne maradjon a PayPal számlámon az összeg, vagy automatikusan átutalják?

És még egy: :)

Ha rajtahagyom a PayPal számlán, akkor a vásárlásaim ebből a keretből lesznek levonva?

Lehet, hogy hülyeségeket kérdeztem és nem is lehet "rajta hagyni" a PayPal számlán, ebben az esetben elnézéseteket kérem. :B

Update: Közben észrevettem, hogy van bank account pont a PayPal profilban, ahol meg kell adni a saját bankszámla számot.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.