Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz SzlobiG #28850 üzenetére
Igen, fogsz kapni egy ilyen tárgyú üzenetet, az eBay-től: Your invoice for eBay purchases...
Abban benne lesz a termék ára egy sorban és alatta a postaköltség amit az eladó megadott. Illetve lesz pay now gomb is (pontosabban esetedben gondolom annak olasz megfelelője)
Tudsz PayPal-en küldeni is pénzt neki, az is nagyon egyszerű, de kétségtelenül az a megfelelőbb megoldás, ha ő készíti el ezt a "számlát" neked. Már csak azért is, mert ha direktben küldöd, akkor nem tudom mennyire kötődik a megvásárolt termékhez a pénzügyi tranzakció (bár van "közlemény"rovat ahova be lehet írni, hogy mire küldöd a pénzt) és így nem tudom mennyire érvényes rá az eBay Buyer Protection.
Szóval inkább várd meg amíg megkapod a fent említett levelet és azon keresztül fizess.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
-
TaaT
nagyúr
-
kirkri
addikt
válasz SzlobiG #30619 üzenetére
Nagyobb mennyiségre kötnek szállítási szerződést, így nagyon olcsón tudják kihozni.
Tegyük fel, havi 1000kg szerződnek, így ha ezt a "keretet" könnyű áruval meríti ki, akkor az egy termékre jutó szállítási költség filléres összegre jön ki. Ezeket a filléreket aztán beépíti az árba.21 éve a Prohardveren! ™
-
SzlobiG
félisten
válasz SzlobiG #35653 üzenetére
Nem válaszolt az eladó ma járt le a mandátum most nyitom a case-t csak kéne valaki pro angolos.
Nem is tudom mit kéne neki írni a casebe.
Talán valami ilyesmi: "Tisztelt Eladó! Továbbra se kaptam meg a terméket amit rendeltem, már több mint egy hónapja várok rá. Kérem a kifizetett összeget vissza téríteni."
Ha valaki lefordítaná helyesen azt megköszönném.
-
SzlobiG
félisten
válasz SzlobiG #36027 üzenetére
Mai válasz ez volt: "dear friend this is tracking number Please visit your local post office query Product may have reached the post office Delivery delays we look forward to your reply best wishes"
Voltam ma a postán nem jött semmi. Tracking number alapból nem is volt.
-
kaliber
aktív tag
válasz SzlobiG #36332 üzenetére
Ha 45 napon belül vagy még (bár most változott ez a szabály) nyiss case-t! Ezzel adsz neki még 20 napot, hogy ide érjen az újra küldött cucc, hivatkozz az Ebay buyer protection-ra.
Ja most látom itt már "ügy" volt, vagy csak leveleztetek?
[ Szerkesztve ]
Miért jársz futni? Mert az élet rövid, a futástól kicsit hosszabbnak tűnik :)
-
veze
őstag
válasz SzlobiG #36332 üzenetére
akkor buktad a dolgot..
mert nyitni már nem tudsz semmit értékelni sem tudod negatívan akkor már mert meghaladja a 60 napot.
Eladótol függő...
- többet nem is válaszol már akkor majd a leveledre
- válaszol és még kéri a türelmed, mert a "hajozás" meg a vámok ect.. nekem olyan is volt aki azt irta anno, ( mikor ez aktuális volt), hogy a magyarországi árvizek miatt a magyar posta késik.. itt nem is volt árviz csak a Dunán..
- válaszol és sajnálkozik hogy öt is veszteség érte, nem tud mit tenni
- felajánlotta hogy a felét visszatéríti így osztozva a veszteségen..( a második küldés után is, amikor már se értékelni se semmit nem tudtam volna tenni)
- volt olyan aki ezután letiltott
Sajnos ez a sok magyarországi késés és a vele kapcsán felmerült megnyitott ügyek, némely (tapasztalatom szerint megbizható) eladót arra sarkall hogy letiltsa hazánkat a szállitási területről..(( -
-
bul07
nagyúr
válasz SzlobiG #46229 üzenetére
Ez nem jönne ki olcsóbban [link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz SzlobiG #46233 üzenetére
És ilyen köztes cég beiktatással , tán egy éve itt is volt téma
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
havri1
félisten
válasz SzlobiG #50899 üzenetére
Nekem is volt ilyen.
Össze volt ragasztva 2 csomag. Egyik az enyém, másik (ugyanattól az eladótól) egy másik vevőé, más város stb.
Én üzentem a vevőnek, mert meg volt a telefonszám, és mondta, nem ér meg neki 600ftot, hogy átküldjem, tartsam meg.A te címed, neved van rajta 1/1-ben?
havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest