Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33591) llaszlo válasza Sefter (#33590) üzenetére


llaszlo
veterán

Azt tudom. Viszont, hogyha én is 7USD-t adok, akkor is ő nyer mivel ő hamarabb licitált 7USD-re. A minimális licitlépcsőt meg is adtam csakhogy végeredményben ezek után automata licitálás következik.
És azt nem tudom biztosan, hogyha én 7.5USD-t adok meg, akkor is biztosan én nyerem-e. Mivel hiába nagyobb, mint az övé, nem éri el a minimum 1USD-s különbséget.

Kiegészítve:
Ha 5-ön áll a licit.
Én először adok rá 6.5USD-t. Ami ugye 1.5USD-vel nagyobb ez meghaladja a licitlépcsőt. Viszont ő megadta érte a 7USD-t, akkor 7-en áll ismét a licit vagy 6.5-ön, mert XY max licitje nem magasabb 1USD-vel (a licitlépcsővel), mint az enyém?

Azt már tudom, hogyha a licit lépcső ugye 1USD én adok rá 6.5USD-t, és nincs más aki nagyobb ajánlatot tett volna, akkor a licit 6USD-re ugrik. Hiába adtam meg nagyobbat.
Azt nem tudom, hogyha erre rálicitálnak, akkor mi a helyzet. Ha jól sejtem, akkor hiába adtam rá a + .5USD-t az olyan, mintha nem is lenne ott.

radi8tor1: Hogy az adott helyzetekben ki nyeri a licitet. Fentebb leírtam a példát, most még kiegészítettem. Tehát végülis érdemes-e többet adni, mint amennyi a licitlépcső. Nem egész számú többszörösét.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.