Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-01 20:32:09

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2036) Flashcash válasza verser233 (#2035) üzenetére


Flashcash
Közösségépítő

A Hong Kong-i ebayerek általában gift azaz ajándék megjelöléssel küldik el a csomagokat. Ettől függetlenül még megfoghatja a vám a csomagot, de eddig nekem is minden átjött a vámon tőlük. (max. 40-50ezerFT értékű csomag) Ahogy már többen is írták az értékhatár felett elég véletlenszerű, hogy melyik csomagot fogják meg és melyiket nem.

A másik téma a szállítási idő: Akitől én eddig rendeltem Hong Kong-ból mind 2-4hetes szállítási időt adott meg tehát attól hogy 2 hete nem jött még meg a csomagod nem jelenti azt hogy biztosan elveszett.

A rendelések előtt mindig nézd meg az eladó feedback statisztikáját, bármilyen nagyobb értékű cuccot csak nagyon jó feedbackel rendelkező eladótól szabad venni. A nagyon jó nem csak magas fb. százalékot jelent, hanem azt hogy már sok hasonló értékű cuccot sikeresen eladott.
Vannak akik pl. cd-ket és más alacsony értekű cuccokat küldözgetnek amíg össze nem jön egy jó feedback eredmény, utánna pedig hirtelen sok nagyértékű cuccot próbálnak értékesíteni egyszerre.... pl. az ilyenek miatt kell nagyon óvatosnak és körültekintőnek lenni. :)

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.