Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- MárkaLánc
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Kompakt vízhűtés vége 3 év használat után, vagy mégsem?
- Asszociációs játék. :)
- GPS teszt POCO X6 PRO 5G vs Samsung Galaxy A54 5G között
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
attika80
aktív tag
Sziasztok. Mar nagyon unom, hogy mindig az utolso masodpercben bidelnek ram.Ugy hallottam van valami bidelo progi, nem tudja valaki, honnan lehetne ilyet szerezni? Kicsit tulzas, hogy mindig olyan nyeri meg aki egyetlen egyszer bidel az utolso masodpercben.
Byez -
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Procit, memóriát, videókártyát érdemes venni valami távolkeleti országból?
(annak reményében, hogy bagóért megkapom)
Tud valaki valami megközelítőárat mondani, egy korea-Mo postázásra?
Van valakinek számtechcucc messziről >> Magyaro.
tipúsú tapasztalata?
üdv
JJ
(Mielőtt valami nagyokos rákárogja, hogy olvassak vissza, közölném, hogy
FRISS tapasztalatok érdekelnek, nem a PayPal előtti időkből) -
őstag
válasz joysefke #1453 üzenetére
Nekem múlt héten jött cuccom Új-Zélandról. 35$ volt a posta (DHL) 4.5$ volt a biztosítás. Hétfőn feladta, kedden Budapesten volt a csomag. Onnan viszont 1 hét kellett mire Szegedre ért. Nem tudom mit sz*r*kodott rajta a DHL.
Pár hónapja jött csomagom Malajziából kb. ugyanennyiért. Azt a FedEx hozta, és 3 nap alatt ért Szegedre Kuala Lumpurból.If it is not broken then don't fix it!
-
joysefke
veterán
Igazából az is kérdés lett volna, hogy honnan érdemes hozatni.
Gondolom Kórea meg ilyen országok elég olcsók lehetnek...
De, hogy legyen konkrét kérdés is:
Itt van ez a P4 30USD nél tart éppen az USA ban:
[link] -
joysefke
veterán
Tehát egy videokártya, mem és procinak való csomag Póstaköltsége érdekelne a világ
különböző tájairól. -
Bash
addikt
válasz joysefke #1458 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mennyibe kerül a szállítás, ha eBay-en vásárolsz, mindig az eladó határozza meg a szállítási (+kezelési) költséget. Ezt megteheti úgy, hogy fix szállítási költséget állapít meg vagy az ő általa meghatározott súly, esetleges extra kezelési költsége és a címed alapján az eBay rendszerével kalkuláltatja.
P.S.: a linkelt terméket az eladó USA-n belül $7.50-ért szállítja, kérhető rá biztosítás $3.20-ért. Nemzetközi szállítási költségről e-mail-en ad tájékoztatást.http://bashtravel.com/
-
Borosz
őstag
Sziasztok!
Gondom a következő: e-bay-en ugyebár...vettem egy kijelzőt egy S700i-hez. Le is küldték Hong kong-ból annak rendje és módja szerint. A vásárlásnál az állt a honlapon, hogy ''brand new'' és oem. Megkapom a kijelzőt és az maszatos ill. enyhén az átvezető fólia kissé nyúzottnak tűnik. Nem baj gondoltam a lényeg, hogy itt van végre és tudom amjd használni a készüléket. Beraktam a kijelzőt, de úgy vigyáztam minden mozdulatra, mint egy szívműtétnél az orvos, de lám-lám a kijelző bal oldalán érdekes jelenség látható: világosabb képeknél ill. világosabb részletek hatására ''pixelesedik'' a széle a kijelzőnek. Telefon szédszed, átvezető fólia megnyomkod miközben a készülék be van kapcsolva és javul a helyzet. Most viszont megint visszaromlott a kép. Ergo használt kijelzőt kaptam és ráadásul hibásat is.
Mit lehet ilyenkor tenni? Gondolom nem sokat...
A kijelző postástúl 11K-ba került. -
-
Bash
addikt
Attól függ mit nevezel nagyon kiszámíthatatlannak. Elég sokféleképpen fel lehet adni egy csomagot (korábban már részletesen leírtam: [link]), természetesen kisebb késések előfordulnak, de pl. legutóbbi kb. 7-8 Global Express-el feladott csomagom a hivatalos 3-5 nap helyett 2,5 nap alatt kézbesítették.
http://bashtravel.com/
-
Luighi
senior tag
Magam is meg voltam lepve a késésen (kiszámíthatatlanságon):
USPS Global Airmail Parcel Post, 4-10 munkanap beígért szállítási idő helyett 37 nap alatt ért Mo-ra a csomag.
szerk.: az eladót olyannyira meglepődött a késésen, hogy időközben útnak indított egy másik csomagot...
[Szerkesztve] -
Bash
addikt
Ritkán, de előfordul. Gondolom nem meglepő, ha azt mondom, hogy a világ legnagyobb forgalmú postatársaságával állunk szembe, biztos vagyok benne, hogy több nagyságrendnyi különbség van kézbesített küldemények számában bármely más postatársasággal összehasonlítva. Tökéletes rendszer nincs, de az évek alatt elküldött többszáz csomagom mindegyike célba ért eddig.
-
-
Bash
addikt
Nem tartom valószínűnek, amennyire én tudom előre meghatározott időpontokban indulnak a szállító járművek, amennyi küldemény éppen akkor ott van, annyit visznek el. Nyilván vannak időszakok, amikor ezek a járatok sűrűbben közlekednek, pl. ünnepek előtt, de még ha így is lenne, nem hiszem, hogy heteket kellene várni.
-
pBandi
tag
Sziasztok!
Véletlenül 2x1db-ot rendeltem egy bizonyos fix áras termékből. A net akadozott ezért nyomtam rá kétszer... Viszont csak az egyikre lenne szülségem, hogyan lehet a másikról ''lemondani''?...
-
(Kolombusz)
veterán
Sziasztok!
Nemsokára megjön a mastercardom dombornyomott.
Szeretnék ebayen vásárolni egy ipodot. A kérdésem az: hogyan tehetem ezt meg, hogyan működik a postázás, hogy tarthatom a postázást.
Esetleg egy ,,próbavásárlást'' leirnátok, hogy hogy működik, ti hogy csináljátok? Köszi. -
mg105
senior tag
válasz (Kolombusz) #1474 üzenetére
szia!
én nem rég vettem egy ipodot ebayen, nem kell hozzá más csak a bankkártya ill. PayPal (legtöbben ezt használják, megbízható, ugyhogy ajánlott )
amint megnyerted az aukciót, a paypalon keresztül kifizeted, ők meg küldik a címre.
minden eladónál ott van hogy hol a cucc, hova hajlandó küldeni és mennyibe fog kerülni. 1-2 hét alatt meg is jön
sok sikert -
(Kolombusz)
veterán
LOL, USA-ból télleg vámolják a cuccokat? Pf, akkor GB-ből fogom venni az ipoidot, tegnap láttam jó áron ipodokat gb-ben és worldwide shippingesek.
Majd beirom, h vmikor 1980ban születtem 18 éven aluliak nem regelhetnek.
[Szerkesztve] -
naga
senior tag
válasz (Kolombusz) #1476 üzenetére
Ezen nem tudom mi a LOL. +Áfát is kell fizetned.
Csak EU-n belül nincs vám.
Mielőtt beleszaladsz valami zűrbe alaposan olvasd el ezt:
[link]
A paypal része még nem teljesen friss, mivel volt pár változás mostanában.
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
válasz pityulee™ #1479 üzenetére
Ja, csak akkor ha a drága magyar posta 76 darabban szállítja ki neked (neadjisten nyomavész...) akkor annyi a bizotsításod is
(Kolombusz) :
Nem vagy még 18 év van dombornyomott kártyád?
Atyaég a világ fejlődik így vagy én vagyok lemaradva?
szerk: egyáltalán 18 éven aluliaknak lehet dombornyomott kártyája? Jesszus a bankokat
[Szerkesztve]Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
naga
senior tag
-
Oliverda
félisten
Valaki le tudna nekem bonyolítani egy kb. 2000 forint értékű vásárlást az eBay-en? Sajnos csak PayPal segítségével lehetséges a fizetés.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
salieri.
őstag
hogy kell az ebayen a regisztraciomat megerositeni ? mert en nem latok hogy kuldott volna nekem valami kodot amit be kell irni a honlapon
-
(Kolombusz)
veterán
Gyerekek nekem se küldik a mailt.
-
Szabtom
senior tag
Hi,
USA-ból rendeltem könyveket. Ma levelet kaptam a postahivataltól, hogy vámkezelésre fáradjak be hozzájuk. Mennyit kell fizetnem egy 112 dolláros csomag után? Mennyi a vám? Mennyi az ÁFA (ha azt is kell)?
A bolt e-mailben elküldte nekem a vámárunyilatkozatának a számát. Ezek szerint a postán kaptak egy példányt ebből a csomag mellé, és tudják, mennyi az értéke? -
Bash
addikt
-
Zoddo
csendes tag
Kis problémám keletkezett, próbáltam volna regisztrálni mint eladó és ennek érdekében kérte a bankszámla számomat, megadtam a már több helyen használt (paypal-is) Mastercard-omat. Erre azt írja ki mikor el akarom fogadtattni, hogy ezzel a bankártyval nem lehet ezt a műveletet végrehajtani.
Nem tom mi lehetett a gond.
A bankártya az OTP-nek az elektronikus számlacsomagjából a webkártya. eddig minden ment vele. Mi lehet a probléma?Minna no Golf jeee
-
Kuvik
tag
sziasztok!
Én egy eredeti feart szeretnék venni ebayen keresztül..
mivel se dombor nyomott kártyám, meg lövésem nincs az egészről, hogy mi merre hány méter, így arra gondoltam, valaki innen megvehetné nekem..
persze nem ingyen gondoltam, dobnék egy kis plussz zsét a dologra..
kérdés megérné e?
itthon 5 ezerért már lehet kapni..
kicsit kötülnéztem ebayen.. 10 dollár körül már vannak... mondjuk főleg az USAból, de találtam thaiföldit is
ez mondjuk megfelelő lenne:9 [link] -
Szabtom
senior tag
-
-
salieri.
őstag
az ebay a felhasznaloi kodot levelben kuldi ki postan keresztul nem emilben! micsoda profi rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest