Hirdetés

2024. június 25., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-01-27 18:53:21

LOGOUT.hu

Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)

Figyelem! Fontos!
Felhívnánk mindenki figyelmét, hogy, aki hatósági karanténban vagy önkéntes karanténban van, esetleg beteg, köhög, lázas stb, annál sem a hibajavítás, sem a létesítés nem fog megtörténni, hanem halasztásra kerülnek!
Kérlek titeket, csak akkor hívjátok a szerelőket ha tényleg semmi bajotok nincs (bár ez sem garancia semmire)!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43051) dchard válasza #78121280 (#43049) üzenetére


dchard
veterán

Nem gondolnám, hogy a T-s fórumos közösséget érintő kérdéseknek egy magánbeszélgetésben kell elhangzaniuk, ez megint jól indikálja azt, hogyan is állnak ehhez a dologhoz. Miért nem lehet ezt a fórumon kitenni, hogy kedves emberek, végre javulni fog valami, ezt és ezt tervezzük, mi a véleményetek? Ha minden szarnak, pornós spam-nek, és a trolloknak lehet tömegével értelmetlen topikokat nyitogatni és azt telefosni mindenféle ostobasággal, akkor ezt miért nem lehetett betenni? Eleve: hányszor leírtuk már ezeket az egyébként minden normális embernek nyilvánvaló problémákat, és csináltak bármit is? Igen: minket moderálgattak amikor kicsit keményebben odaszóltunk annak a tudathasadásos idiótának (most éppen látható tag néven garázdálkodik) aki miatt többek között otthagytuk az egészet. Milyen érdekes volt, hogy mi rájöttünk, hogy két három nick alól írogat (amit a szabályzat tilt), de ez nem szúrta a moderátorok szemét...

Na mindegy hagyjuk is, csak felbosszantom magam így kora hajnalban :) Kívánom nektek, hogy sikerüljön elérni valami pozitív változást, tényleg. De én már bőven szkeptikus vagyok ehhez, és igazából csak megerősít abban, hogy a közösségi segítség egy multinál mennyire nem működőképes. Jó lecke volt, kétszer nem követem el ugyanazt a hibát.

A magam részéről gondolkodom azon, hogy tarthatnánk egy kisebb fórumos találkozót a távközlés iránt érdeklődő felhasználóknak a nyáron, azt gondolom tudnék érdekes dolgokat mutatni :)

Dchard

[ Szerkesztve ]

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43052) tomy86 válasza nutfile (#43046) üzenetére


tomy86
addikt

Ne idegesítsd magad, a T-nél is ugyanilyen "simán" mennek a dolgok, ha le akarod mondani a szolgáltatást. ;]

[ Szerkesztve ]

(#43053) kisapa válasza dchard (#43051) üzenetére


kisapa
senior tag

Nem kell ezzel sokat foglalkozni.Először én is ott olvasgattam de az említett felhasználó miatt már jó ideje nem teszem. Itt legalább általában kapok értelmes választ a kérdéseimre többek között éppen tőled.

(#43054) polonic válasza dchard (#43051) üzenetére


polonic
félisten

Szerintem jó ötlet a találkozó. Én részt vennék rajta.

(#43055) Barni22


Barni22
tag

Sziasztok.nem tudom hogy jó helyre írok,hátha tudtok valami okosat mondani :)
Szóval internet probléma.A tünet a következő.Kb 2-3 hónapja olyan az internetem hogy délután kb 5től éjfélig a PING valami nagyon szar lesz.Ez elég zavaró,főleg mikor online játszok.Régebben 40ms volt német szerverre manapság 80-90ms.A mai nap viszont arra lettem figyelmes hogy egész nap rossz a net.Netezésnél,letöltésnél nem igazán vehető észre,max hogy az oldalak kicsit lassabban töltődnek be.1 hónapja jelentettem kijöttek új modem,kábeleket átnézték,minden oké.Azóta is javítják.20Mb/s ADSL-ről van szó,linkelek pár képet,nekem a BIX-re való,sőt a fehérvári szerverhez való ping is gyanús.(30km-re lakom tőle)Sokallom mondhatni.Ha valaki tud valami okosat meghallgatom :) köszi

http://prohardver.hu/muvelet/tag_kep/karbantart.php?id=1176988

[ Szerkesztve ]

Barni

(#43056) Teko001 válasza Barni22 (#43055) üzenetére


Teko001
őstag

A képeket nem jól linkelted, nem lehet megnézni őket.

(#43057) Barni22


Barni22
tag

[link]

[ Szerkesztve ]

Barni

(#43058) dchard válasza Barni22 (#43057) üzenetére


dchard
veterán

Ez a 20-22 ms a bixig teljesen kifogástalan, nincs miről beszélni.

A külföldi irány meg olyan amilyen, a szolgáltató a saját hálózatán belül garantál, de ha akarna sem tudna mondjuk egy ingyenes peering, vagy külföldi szolgáltató felé eljárni, főleg hogy sok esetben nem is azzal az interconnect szolgáltatóval van a probléma, akivel a hazai szolgáltató szerződik.

Ennyi.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43059) Barni22 válasza dchard (#43058) üzenetére


Barni22
tag

Értem.magyar oldalakkal/szerverekkel nincs is problémám.külföldiekkel annál inkább.6-7 éve vagyok előfizető sose volt ilyen problémám vele,csak nem értem hogy most miért lett ilyen...nem helyi jellegű a probléma tőlem 100km-re lévő ismerősöknél ugyan ez a szitu.szerinted várható javulás vagy ez már ilyen marad?

Barni

(#43060) madrac válasza megema (#43047) üzenetére


madrac
őstag

Éjjel 1-2 óra körül itt is volt szakadás, ill. egy ideig nem volt net. De ez ADSL. Amikor helyreállt, már másmerre mentek a csomagok... nem sokra rá egy újabb szakadás után visszaállt az útvonal.
Egy ideje mintha azt tapasztalnám, hogy sokkal lassabban töltődnek be az oldalak.

(#43057) Barni22: nálunk már jóideje hasonlóak a pingek. Talán valamelyik sávszélesség duplázás után emelkedtek meg drasztikusan. Találtam ősrégi traceroute-okat :D Aszondja 2007-ben 11-13 ms alatt ellehetett érni bix.hu-t ugyaninnen. 2009-ben pedig 16-17 ms. Jelenleg ez mostmár 23 ms. :((
Ráadásul akkoriban 5, azaz öt állomáson keresztül jutottak el a csomagok odáig, amihez most 10 kell...

(#43061) Barni22


Barni22
tag

Az ingadozás mitől van amúgy?eddig este szokott rossz lenni ma reggeltől az..most meg délután jobb.nem jó,jobb egy picit.Az 5. pont után romlik el.mi lehet az ?

Német szerver:[link]

Barni

(#43062) dchard válasza Barni22 (#43061) üzenetére


dchard
veterán

Te figyelj, egy német szervert elérsz 52 ms alatt. Ha egy kicsit is ért hozzá az üfsz, akkor simán kiröhögnek, ha egy ilyet megpróbálsz hibára leadni. Nincs itt semmi gond.

Azt tudom mondani, hogy ha 52ms-os válaszidővel állandóan kikapsz a játékban, akkor gyakorolj egy kicsit, mert inkább a te reakcióidőddel van a baj, nem az internetkapcsolatodéval.

Arról nem beszélve, hogy ugye ez fordulási idő (oda+vissza út), lövésnél meg nyilván ennek a fele számít. Vagy max a 2/3-a (de akkor már a szerver feldolgozási idejét is beleszámoltam).

Az ingadozás meg attól van, hogy csúcsidőben (ami külföld esetében mást jelent), telítődik a kapacitás, és ilyenkor némiképp megnő a válaszidő. próbálj meg torrentezés közben pingelni, és gyönyörködhetsz a 100-200-as vagy még magasabb válaszidőkben. Kb. ugyanez történik a nemzetközi kapcsolatokon is nagyon leegyszerűsítve.

Amúgy nálam Telekom kábelnetnél ezek az eredmények jönnek ki:

bix.hu
Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 22, Received = 22, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 5ms, Maximum = 11ms, Average = 6ms

A német hoszt:
Ping statistics for 91.198.152.225:
Packets: Sent = 22, Received = 22, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 33ms, Maximum = 46ms, Average = 35ms
Control-C

Dchard

[ Szerkesztve ]

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43063) Barni22 válasza dchard (#43062) üzenetére


Barni22
tag

:DD jó nem kell leoltani na.csak éveken át 38-40ms volt,most meg átlag 60ms esténként meg 80-90ms.mivel ez nem kántör sztrájk,báttlefiled és társai ahol csak az előre gombot kell nyomni és kempelni itt igen is számít a ping.na mind1,köszi azért.

Barni

(#43064) dchard válasza Barni22 (#43063) üzenetére


dchard
veterán

Természetesen számít a válaszidő, csak közel sem olyan mértékben, mint ahogyan néhányan gondolják.

Tételezzük fel, hogy 100ms a válaszidőd, ebből pontosan 50ms-ig tart amíg a gépedről a szerverre eljut a lövési parancs, és utána ott kiértékelődik, hogy talált-e vagy sem. Az emberi reakcióidő a legjobb esetben sem jobb 0,1 másodpercnél statikus objektumok esetén, és itt nem kell sem célozni sem mozgatni a kurzort stb.

próbáld ki magad:

http://reflex.sosocial.net/reactionbutton.php

Egy quake szerű játékban legalább 0,6-0,7sec a te "válaszidőd", ami 700ms. Akkor most a játékban tényleg befolyásol bármit is az 50-60ms? Ezt általában olyanok állítják, akik nem sikeresek :)

Egyébként a ténymegállapításon kívül, hogy romlott a válaszidőd, nem írtál semmilyen konkrét jelenséget a mérésen kívül, amiből ez észrevehető lenne, ebből arra következtetek, hogy ez nem is okoz problémát.

Dchard

[ Szerkesztve ]

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43065) Barni22 válasza dchard (#43064) üzenetére


Barni22
tag

Sima quake3-al kezdtem 2002-ben,2008 Quake live beta óta játszok,magyar válogatott zászlós csapatban,szóval cirka 13év.mással nem is nagyon ezzel is ha van időm,és ha van időm az este van,és este meg mi van ? :) nem a játék menettel van a bajom az a kezemben van.csak mikor a 90es pingel lövöm a 15-25 pingű román némbereket aki full láma és nem találom el az úgy felkúr :)

Barni

(#43066) Barni22 válasza Barni22 (#43065) üzenetére


Barni22
tag

De írtam a mérésen kívüli észrevételeket is.
Átlag délután 17 órától 24 óráig szar a ping./nem csak a játékra értem/
Hétvégén mindig rossz bár vasárnap egész tűrhető.
A szervereken kívül netezés közben úgy lehet észrevenni hogy nagy a ping ha akármilyen külföldi oldalra megyek fel,elég sokat gondolkodik sőt van amikor addig hogy a végén be se jön a lap ami mondjuk délelött igen.
Magyar oldalaknál nincs ilyen jelű probléma.
Én mint laikus még mindig azt mondom hogy a "nagy" telekom szervernél lehet baj legalábbis az adsl részlegen,mivel nem egy pesti ismerősöm panaszkodik erre akiknek szintén adsl netük van,én meg balatoni akárhogy is nézem az 100km.
Mivel én novembertől májusig külföldön voltam és mesélték hogy volt valami országos leállás és azóta lett nekik is ilyen.
Szerintem egy olyan switch lehet a központban rossz ami külföldre kapcsolja a netet az országból,de mint mondtam ez az én elmémből pattant ki lehet köze nincs hozzá,de józan paraszti ésszel ha gondolkozok akkor 4 után érnek haza az emberek,hétvégén nem dolgoznak és olyankor neteznek és túl van terhelve.de lehet hogy 20 éves az a swith és illene lecserélni,vagy azután a bizony leállás után valami meghalt a rendszerben.

Barni

(#43067) dchard válasza Barni22 (#43065) üzenetére


dchard
veterán

Annyit tudok neked mondani, hogy DSL-en a válaszidő a modem koncentrátorig kb. 8-10ms. Minden más utána a belföldi transzport, és a nemzetközi gerinc (inkább az utóbbi). Tekintve, hogy a belföldi pinged rendben van, a nagyja (90-22=68ms) a nemzetközi irányon keletkezik. Bár hansúlyozom: én most mértem telekom hálózatából, és tartósan 40ms alatt van a válaszidő a külföldi hosztra amit használsz.

A másik dolog, hogy még ha igaz is, hogy a románnak jobb a válaszideje, ha akkora láma, akkor meg nem azon a 30-40ms különbségen múlna a lövés és továbbra is te nyernél.

A harmadik, hogy ezek szerint fos a játék motorja, ugyanis a különböző válaszidőből fakadó különbségeket a játéknak tolerálnia kellene, főleg hogy a különbség ezek szerint nem nagy. Ezt a modern játékmotorok legjobb tudásom szerint figyelembe veszik (nyilván ésszerű határig). A quake nem egy mai darab ez tény :)

Egyébként ha a románok rám lövöldöznének, az engem is felkrna :K

MOD:

közben szerkesztettél.

Futtasd a következő parancsot csúcsidőben úgy, hogy közben semmi és senki nem használja a netet:

Start menü --> Futtatás --> cmd [enter]

Parancssorban add ki ezt:

ping 91.198.152.225 -n 1000

Utána ha végzett másold ki az utolsó 5-6 sort amiben az eredmény van és másold be. Legalább lesz egy egzakt mérés.

Dchard

[ Szerkesztve ]

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43068) Barni22 válasza dchard (#43067) üzenetére


Barni22
tag

91.198.152.225 pingelése - 32 bájtnyi adattal:
Válasz 91.198.152.225: bájt=32 idő=53 ms TTL=52
Válasz 91.198.152.225: bájt=32 idő=53 ms TTL=52
Válasz 91.198.152.225: bájt=32 idő=56 ms TTL=52
Válasz 91.198.152.225: bájt=32 idő=53 ms TTL=52

91.198.152.225 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 53ms, maximum = 56ms, átlag = 53ms

Barni

(#43069) Barni22 válasza Barni22 (#43068) üzenetére


Barni22
tag

:) a román szót csak a tucatlámákra alkalmazzuk.de igazad van ha van skilled lelövöd igyis úgyis,csak 10enx évig nem ehhez szoktál utána nehéz ráállni az ilyen routingra.
Irtad hogy a modem és a gép között 8-10ms a válaszidő.azt nem lehet valahogy lejebb tornázni ? :)

Barni

(#43070) Bajusz2010 válasza havri1 (#43012) üzenetére


Bajusz2010
tag

Azért nem ártana ha lehetne két különböző HD tartalmú műsort nézni az IPTV-n..
Nem értem, hogy miért lehet a Telekomnál reklámozni hogy már mi is tudunk HD tartalmat kínálni!
És akkor még nem beszéltünk túl nagy extra igényekről ( pl 3D tartalom vagy UHD stb..)

(#43071) Teko001 válasza Barni22 (#43068) üzenetére


Teko001
őstag

nem jól másoltad be, így csak négyet mért. Egyébként itt mérve se kapsz sokkal jobb értékeket

--- 91.198.152.225 ping statistics ---
20 packets transmitted, 20 received, 0% packet loss, time 19097ms
rtt min/avg/max/mdev = 41.150/41.303/41.481/0.299 ms

(#43072) Barni22 válasza Teko001 (#43071) üzenetére


Barni22
tag

akkor a cmd parancssorba hogy irjam be ?

Barni

(#43073) Bajusz2010 válasza dchard (#43051) üzenetére


Bajusz2010
tag

Sajnos ez a szolgáltatói hozzáállás kicsit ismerős a kék hárombetűs kábeles konkurenciától! (piacvezető hónapok óta a kábeles piacon)
Ők is kezdenek minden negatív hozzászólást véleményt kitörölni. Legyen az fórum vagy még inkább a közösségi oldal!

(#43074) Dj.Kütyü


Dj.Kütyü
aktív tag

Hali!A Telekomnál kötöttem 2év Hűséggel IPTV-szolgáltatást
Tv-Készülékkel együtt!Merthát ez volt a feltétele hogy kapjak TV-készüléket.Csakhogy, a az ügyintézőnem vizsgálta meg a jogosúltságomat!Persze aláiratta velem a 2évet.Be is kötték a Kábelt de TV-nem kaptam,mert nem voltam Aranykártyás Mobil szinten.Így szokás Behúzni az Ügyfeleket? Bocs a gépelési hibákért.Mobilról tolom.

[ Szerkesztve ]

(#43075) Teko001 válasza Barni22 (#43072) üzenetére


Teko001
őstag

ping 91.198.152.225 -n 1000

(#43076) dchard válasza Barni22 (#43069) üzenetére


dchard
veterán

Nem, nem a gép és a modem között, hanem közted és a modem koncentrátor (vagy DSLAM) között ennyi, vagyis maga a DSL technika ennyiben járul hozzá a késleltetéshez. Jellemzően 6-8ms lefelé és 2ms felfelé. Ez összesen 10ms.

Ez ellen semmit nem tudsz tenni.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43077) Bajusz2010 válasza nutfile (#43046) üzenetére


Bajusz2010
tag

Mintha csak a kábeles UPC-t hallanám..
Nekem sem volt egyszerű váltani: mondom lejárt a hűségidőm!
kivártam a 8 napot, visszaadtam az eszközöket( MC, STB), és kierőszakoltam átmeneti időre a hűség nélküli analóg TV-t..mikor lemondtam és váltottam T re akkor akadtak ki, hogy mégis miért mert rosszabb az IPTV meg hasonló dumát nyomtak..

(#43078) Barni22 válasza dchard (#43076) üzenetére


Barni22
tag

Modemen (D-link dsl-360r t1) nem lehet valamit állogatni?mittom én zajos a vonal vagy ilyesmi?tűzfal esetleg?valamit ki vagy bekapcsolni rajta ?

[ Szerkesztve ]

Barni

(#43079) Intruder2k5 válasza Bajusz2010 (#43077) üzenetére


Intruder2k5
MODERÁTOR

Nem értem ezzel mi a gondotok??? Amikor én lemondtam a T SatTV-t, vagy akár az Invitel ADSL-t, és UPC-s lettem, mindkettő ugyanígy próbálkozott! Ez minden szolgáltatónál "természetes", megpróbálják megtartani az ügyfelet! Persze tudom, hogy ezt nem akkor kellene amikor már felmondásnál tart a dolog, de ez már csak így van, mindenhol! Nehogy azt hidd, hogy a T-nél ez másképp van! A 8 napos felmondási idő is megvan mindenütt!

[ Szerkesztve ]

Hirdetéseim: https://shorturl.at/L8E51

(#43080) Barni22 válasza Teko001 (#43075) üzenetére


Barni22
tag

91.198.152.225 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 1000, fogadott = 1000, elveszett = 0
(0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 52ms, maximum = 130ms, átlag = 54ms

Barni

(#43081) havri1 válasza Bajusz2010 (#43070) üzenetére


havri1
félisten

Nekem 2010-2012 között volt IPTV előfizetésem.
2 db nem felvevős cisco beltérivel, de nekem ment mindkettőn a hd külön külön.
Valami nem volt kerek nálam, mert az online rendszerbe ahol lehet netről felvenni stb műsörújság meg ilyenek, 2 év alatt a technikai csoportnak sem sikerült hozzáadnia a regisztrációmhoz a 2 boxot.
Hogy mennyi HD és mennyi SD stream volt aktiválva, ez jó kérdés. De ment..

Ha jól értelmeztem a nőt a telefonban, illetve az emailt, akkor a fórumot akarják gytába rázni, és nem konkrétan a Telekom fejlesztéseiről kérdezik ki a véleményüket a felhasználóknak :(

[ Szerkesztve ]

havri

(#43082) Ace owner


Ace owner
addikt

Na végül marad a Sat Tv, nem mertünk bele ugrani az IPTV-be. A telefon viszont voip lesz, hoppá díjcsomagban vagy miben mert az állítólag jaú. Tényleg jó vagy inkább maradjon az is sima?

Galaxy Fold 4

(#43083) havri1 válasza Ace owner (#43082) üzenetére


havri1
félisten

Ha nem használjátok, felesleges. Ezt nektek kell elődönteni.
Nekem alap van, 0ft/hó, 4 éve még csak készülék sincs rádugva:-)

havri

(#43084) Ace owner válasza havri1 (#43083) üzenetére


Ace owner
addikt

Használjuk az a baj.. Nagyszülők ugye :U

Galaxy Fold 4

(#43085) djculture válasza Ace owner (#43084) üzenetére


djculture
félisten

Ha hívnak is rajta akkor rossz az alap ha csak fogadnak akkor tökéletes.

[ Szerkesztve ]

(#43086) havri1 válasza Ace owner (#43084) üzenetére


havri1
félisten

Akkor jó választás! Csak már ez is változott úgy tudom, régen korlátlan volt, most azt hiszem 300 perc vagy mennyi... Nézzetek utána.

[ Szerkesztve ]

havri

(#43087) Ace owner válasza havri1 (#43086) üzenetére


Ace owner
addikt

Holnap megkérdezzük szakit akkor, voipra gondoltam igazából hogy nem-e gáz.

Galaxy Fold 4

(#43088) poli27 válasza Ace owner (#43087) üzenetére


poli27
veterán

Hát nem a legjobb, de cserébe jó szar :DDD

[ Szerkesztve ]

(#43089) villamos válasza Ace owner (#43082) üzenetére


villamos
őstag

Attól függ, hogy mennyit telefonáltok vele. Ha relatíve sokat, akkor jó. Ha keveset, akkor nem igazán. Nekünk a hoppá havonta 4k -ba került, mert anyát is beetették vele, közben jó ha letelefonált belőle 1000Ft -ot. Aztán elegem lett, kértem helyette az alapot havi 200Ft -ért, és máris 3 k-val kevesebb lett ez is.

[ Szerkesztve ]

Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!

(#43090) polonic válasza havri1 (#43086) üzenetére


polonic
félisten

5000 percig barmilyen vezetekes zsam hivasa ingyenes. Ebbe a kek szamok es a rovid kek szamok is beletartoznak.
200 percig pedig a telekom mobilhivasok ingyenesek. Ebbe a blue mobile es a mol is beletartozik.

(#43091) dchard válasza Barni22 (#43080) üzenetére


dchard
veterán

Akárhogy is, ez még mindig nem 90 hanem annál sokkal kevesebb, ráadásul ennek is csak a fele számít a játék szempontjából.

Ráadásul az átlagtól való átlagos eltérés gyakorlatilag elhanyagolható, tehát nem arról van szó, hogy minden negyedik csomag elveszik, vagy dupla-tripla válaszidővel megy. Az eredmény elég nagy mintaszámon ment, tehát levonhatjuk a konklúziót: a kapcsolatod nemzetközi irányban is jól működik.

Nálam ugyanerre a címre átlag 38ms jött ki szintén T-s kapcsolatról (igaz kábelről és Budapestről), tehát a nemzetközi irány rendben van.

Csak hogy megnyugodj, kimértem a címet a HBONE kutató hálózatából ami dedikált nemzetközi összeköttetéseket használ, és ott is 33ms a válaszidő, szóval nincs itt semmi gond.

1 <1 ms <1 ms <1 ms ip240-1.intranet.intra [192.168.240.1]
2 <1 ms <1 ms <1 ms HBONE-GE [*.*.*.*]
3 <1 ms <1 ms <1 ms vh.hbone.hu [*.*.*.*]

4 <1 ms <1 ms <1 ms hungarnet.mx1.bud.hu.geant.net [62.40.124.101]
5 3 ms 3 ms 3 ms ae0.mx2.bra.sk.geant.net [62.40.98.111]
6 7 ms 7 ms 7 ms ae1.mx1.pra.cz.geant.net [62.40.98.54]
7 13 ms 13 ms 13 ms ae2.mx1.fra.de.geant.net [62.40.98.53]
8 20 ms 20 ms 20 ms ae1.mx1.ams.nl.geant.net [62.40.98.129]
9 20 ms 20 ms 20 ms nl-sar.nordu.net [109.105.102.81]
10 25 ms 25 ms 37 ms 30ge.ams-ix.i3d.net [195.69.144.162]
11 * * * A kérésre nem érkezett válasz a határidőn belül.

12 25 ms 25 ms 25 ms 40ge.cr1-cr0.smartdc.rtd.i3d.net [109.200.218.90
]
13 33 ms 41 ms 33 ms 20ge.fr0-cr1.inxn-1.fra.i3d.net [109.200.218.6]

14 33 ms 33 ms 33 ms quakelive-hosted-by.i3d.net [91.198.152.225]

kicsit kikozmetikáztam, hogy ne derüljön ki az intézet és a végpont :)

Dchard

[ Szerkesztve ]

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43092) tomy86 válasza Ace owner (#43087) üzenetére


tomy86
addikt

5 éve van nálunk voip. Semmi probléma nem volt vele. Azt hozzáteszem, hogy optikán megy.

(#43093) dchard


dchard
veterán

Akit érdekel, a II. kerületben is bekapcsolták a BPI+-t. Lassan az egész ország meglesz.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

(#43094) pakriksz


pakriksz
őstag

és tényleg, ránéztem a modem felületére, és DOCSIS Privacy: Enabled
(III kerület)

Ez a TVGO meg valami elképesztő. Az egyik dolog hogy 2 hét próbálkozás után sikerült összekapcsolnom az előfizetésemmel, és a telefonomon nem lehet lejátszani semmit "minőségbiztosítási okokból" ami egyébként a béka hátsója alatt van, de a samsung okostv-mre felrakva az appot, egy lassú appot kapok, ami a 16:9-es arányú adásokat összenyomva 4:3-ban mutatja, fossá tömörítve, úgy hogy még az analóg adás is jobban néz ki, és ott még a képarányok is rendben vannak...

[ Szerkesztve ]

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#43095) Degeczi válasza pakriksz (#43094) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Az én (négymagos, 1280x720-as) telefonomon is "minőségbiztosítási okból nem lejátszható"-t ír a TVGO, a laptopon pedig a Linux miatt esik ki - ennél hülyébben nem is indíthatták volna...

(#43096) pakriksz válasza Degeczi (#43095) üzenetére


pakriksz
őstag

PC-n hogy lehet használni egyáltalán? Asztali pc-n néztem de nem jelenik meg lejátszási gomb.

Nekem is bár csak 800*480-as telefonon nem megy, de az is 2 magos, és simán viszi az 1080p-s h264-et, de "minőségbiztosítási okokból" nem megy, de nem tudom milyen minőséget akarnak biztosítani...
okostv-n a youtube is nagyságrendekkel jobb minőséget ad mint ez...

Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

(#43097) polonic válasza pakriksz (#43096) üzenetére


polonic
félisten

Pc-n fel kéne ajánlania egy plugint, amt telepítesz és utána megy a lejátszás.

(#43098) Teko001 válasza polonic (#43097) üzenetére


Teko001
őstag

Ez az a plugin

(#43099) Joe Swanson


Joe Swanson
senior tag

Sziasztok! Nalam most internet nincs, de tv van. Mi ez? Van olyan is, amikor korlatozottat ir a gep.

[ Szerkesztve ]

(#43100) dchard válasza Joe Swanson (#43099) üzenetére


dchard
veterán

Gondoltam egy számra. Melyik számra gondoltam?

Nem vagyunk gondolatolvasók. Kellene a hely, a szolgáltatások típusa, mióta tapasztalod, milyen ledek és hogyan villognak vagy nem villognak a modemen stb.

Dchard

A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.