Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gergo5991

    őstag

    sziasztok, sose volt még karórám, karácsonyra szeretném magam meglepni eggyel.

    Tudom elég közhelyes, de olyan órát szeretnék, amire ha ránéznek (bárki bárhol) ne csak azt mondják hogy "csak egy óra" hanem valami érzést kelt az emberben hogy azta de király, vagy szép vagy valami. Szóval ne legyen közönséges.

    Párszáz oldalt lapozgattam itt a fórumon első szerelem az orient mako 3 lenne
    [link] ilyen bordóban, csak azon agyalok hogy elég nehéz hozzá megfelelően öltözködni.
    feketében már 200 euróért is be tudnám szerezni, de ilyen bordót szinte nem láttam még online sehol. (ha rásüt a nap gondolom a bordó szebben veri vissza a fényt szóval feltünőbb?) A fekete is tetszik, de ha már fekete akkor az egyik fórumtársnak a Tisell órája fogott meg nagyon, főleg az, ahogy a sötétben világit.( igy kezdésnek hozzá egy bőr szijjal, vagy valami nato strap-al birnám elképzelni )

    A kék is nagyon tetszenek, de kb az emberek többségén kék óra van, most valahogy a kék főleg öltönyök terén nagyon hódit.

    A cél azilyen sport-elegáns óra lenne, öltönyben meg elegáns öltözékben ritkán jelenek meg mivel fizikai munkás vagyok szóval általában olyan az öltözékem amit nem sajnálok ha meló közben tönkremegy, most itt nem egy ilyen hajléktalan stilusra kell gondolni, csak egy full átlagos öltözékre.

    A limitem 300 euró lenne, nem tudom mennyire van ebben az árkategóriában olyan óra ami tartja is az értékét esetleg növekedne :P

    Minden tippet, meglátást, ötletet szivesen fogadok. Egy dolog még, a csuklóm kerülete 17,5 cm

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés