Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csari93
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #212390 üzenetére
Akkor onba!
Hamiltonok nekem is tetszenek, de azt mondják durva karcmágnes a polír peremük és gyenge a lume (ráadásul mutatókon erősebb mint a számokon- instant kill), engem ezek eltántorítanak, ezért inkább amiket linkeltem. Szerintem nagyon szép a mint számlap de tudom ez szubjektívSportos elegáns óra.
Polarstar:
Link
faszbuk de nyilvános poszt! Neten nem értem miért nincs róla semmi.@Lev Abalkin 212397: Miért? Magyar a tervező, a dízájn, a szöveg, lehet hogy nem magyarba készült a tok (van infód?) de inkább mint baltával faragott legyen ez is.
-
válasz
Lev Abalkin #212390 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lev Abalkin #212383 üzenetére
Szerintem meg sokkal menőbb és sokkal nagyobb hülyeség el...ni ennyi pénzt egy különleges, de a tömegek által lenézett japán kvarcra, mint egy alap svájci mechanikusra.
Mindenkinek:
Miafasz ez az OFF mánia egyre többeknél? Zavarja a szemeteket a kontraszt? -
Lev Abalkin
tag
válasz
Csari93 #212384 üzenetére
A Bulova Moonwatchhal crono-sóvárgásomat - úgy érzem - évekre kielégítettem. (persze...és az Okean?) MkII, Smith: egy Hamilton Khaki King is a célkeresztben van. Traska: ránéztem, és javult a torokgyulladásom...
A Balaton az tényleg ott van! Tipográfia, magyar nyelvű feliratok (Herdsman?), igazi stílusbravúr!
-
válasz
pulutodurumo #212388 üzenetére
Helm most lesz újra, de sajnos másra kell a zsé pedig egy vanuatu az... sóhaj
-
pulutodurumo
őstag
válasz
Lev Abalkin #212377 üzenetére
Valami Zelos, ami még nem fogyott el.
Vagy Helm, ha bírod a súlyemelést. Bár azokat is vadászni kell.
-
@mriya@
őstag
válasz
-
vzsryl
nagyúr
válasz
-
petipetya
nagyúr
válasz
Lev Abalkin #212383 üzenetére
Nem: "The watches list on this website are all stored in United Kingdom warehouse, and have paid duty and tax and customs clearance, Europe Union customers order watches from this website is free duty and tax."
-
Csari93
aktív tag
válasz
Ismert japán vonalon kívül: Poljot Navigator, Strela chrono 40mm ST19 zafír, MkII Cruxible, Smiths Everest, Traska Freediver Mint (ez olcsóbb)
Ezeket mind nagyon birtokolnám.Ja, és most esetleg Herdsman Balaton!
Ebben a mérete és a kristályüveg zavar.
-
Lev Abalkin
tag
fagyalllo: A Casioval rádöbbentettél, hogy sznob vagyok...(Persze, csak a lehetőségeimen belül.) Citizeneket mindig megsüvegelem, csak nekem sok rajtuk a pont-pont-vesszőcske...
Lauda: és ha megtoldom még egy vesével?
petipetya: mentve! Van bronz + meteorit számlapos órájuk is. Meg kell bolondulni. Ezekre gondolom rájönnek a közterhek?
-
petipetya
nagyúr
válasz
-
válasz
Abból semmit. Dobnék mellé 400 ezret és egy ilyen attesat mondjuk: https://www.japan-onlinestore.com/citizen/attesa/AT9095-68E?sort=p.price&order=DESC&limit=100
-
fagyalllo
őstag
válasz
-
válasz
Én most a Ball-ra gyüjtök. A jobból már elég volt.
Lev: Az orosz kronográfok hirtelen eltüntek a piacról. Emelkedni fognak az árak. Magam is meglepődtem.
-
Lev Abalkin
tag
Hirtelen az öletekbe hullik 160 e Ft. Reflexből milyen órát vennétek a meglévők mellé? (Nem trollkodás a célom, csak szeretném a látókörömet szélesíteni. Aki unja már az ilyen kérdéseket - kvarc vagy mechanikus, stb. - attól bocs.)
-
fagyalllo
őstag
válasz
IvI88 #212374 üzenetére
Vedd meg azt, amelyik legjobban tetszik, mindegyiket meg tudod nézni itthon személyesen, nem kell vakon rendelni, mindhárom bevált, megbízható óra.
Az órákat nem kilóra mérik, a nyers adatoknak nem sok közük van az órák árazásához. -
IvI88
tag
Sziasztok!
Óra vásárlás előtt állok és érdeklődnék van-e tapasztalatotok a következő órákkal.
Seiko 5 SRPD61K1
Orient Mako III RA-AA0004E19B
Orient Triton RA-EL0003B00B --- ez egy kicsit drágább mint az előző kettő de nagyon jól néz ki
Szerintetek az Orient Mako miért olcsóbb mint a Seiko mikor elöbbi zafír üveges, 200m -ig vízálló meg ha jól tudom tömör szemes a szíj. -
petipetya
nagyúr
válasz
pulutodurumo #212288 üzenetére
Persze, remek kontrasztot alkotnak, ám magamon irritálna a dolog. Sokkal jobban szeretem, amikor egy árnyalaton belül harmonizálnak a színek (például fekete, sötétszürke), vagy a fekete és fehér általi kontrasztot. Mindez egyéni preferencia kérdése, így a megjegyzésem úgy helytálló, hogy a saját kezemen egy kék szíjjal tetszene.
-
BloodRay
veterán
válasz
5-ös kezelő #212367 üzenetére
Rakj fel majd azért saját képeket ha lehet.
-
5-ös kezelő
senior tag
TimeCenter fórumtársnak köszönet az új órákért.
Jó ez a Lineage rádiós, és az LTS-100D női zafíros is. -
-
rbalint88
addikt
Elegge szkeptikus voltam az okosorakkal kapcsolatban, aztan asszonynak lett par honapja Apple watch-a, szereti, sportolashoz tok jo, stb. Ugye a het elejen lett nekem is, tok pozitivak a tapasztalatok eddig. Az meg egy tok mas eletminoseg, hogy az oraval tudok fizetni, meg a telefont se kell elovenni hozza, mondjuk ehhez kell a revolut is.
-
Spet
addikt
válasz
Polarstar #212355 üzenetére
Our experience in the UK and America suggest that any potential challenges with changing the name from Junkers to Iron Annie would be more than made up for by the fact that customers would have a much more positive reaction because of warmth and recognition to the Iron Annie aircraft and because it did not sound like junk.
-
Igen tisztelt nagyérdemű fórum-társak! Döbbenetes mik történnek ezekben a nehézi dőkben!
Azt gondoltam,hogy a Junkers lép a fiatalok felé az Iron Anne névvel. De nem!
A Junkers nevet szünteti meg, és minden más erre váltódik át.
Szép!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest