Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4tch
veterán
válasz
alphaville #213143 üzenetére
Szerintem a weboldal a telefonod óráját látja, nem azt, ami mellette van a pléden.
-
Szulita28
senior tag
válasz
tothjozsi96 #213138 üzenetére
Vegyél gps-vételes órát. Az 3 mp. Csak szabadban próbáld. Bár abban meg nincsen auto DST-átállás
-
BloodRay
veterán
válasz
tothjozsi96 #213142 üzenetére
70 éves Pista bácsinak adok egy vadonat új csúcs iphone-t és nem tudja használni akkor a telefon a hülye?
Amúgy ahogy fagyalllo is írta a DST-t önmagában is lehet kapcsolni az órán.
Ha faék egyszerűségű órát szeretnél akkor olyat kell venni. Ezeket sajnos meg kell tanulni egyszer kezelni. Itt senkinek sem a problémáddal volt baja szerintem, hanem azzal, hogy egyből az órát, az eco-drive-ot szaroztad... -
dzsi23
addikt
válasz
Lev Abalkin #213144 üzenetére
Jah, ilyen élhetetlen gyártó ez a Citizen, és még egy normális rádiós-gondolatolvasó órát sem tudnak csinálni.
-
alphaville
aktív tag
válasz
Lev Abalkin #213144 üzenetére
Bizony!
-
Lev Abalkin
tag
válasz
alphaville #213143 üzenetére
Vannak még ilyen élhetetlen gyártók. Pedig valami marketing-maszlaggal nyakon öntve, izo-preci-co-just-stb. néven mehetne tripla áron.
-
alphaville
aktív tag
-
tothjozsi96
addikt
válasz
fagyalllo #213140 üzenetére
Oké, megértem.
Szerintem nem ismerjük egymást úgyhogy ne kérdőjelezzük már meg kinek milyen a stílusa. Gondolom ez a mondat sem tetszett,bocsi.Mivel nem vagyok szakértő-hozzáértő, ezért sajnos nem tudtam hogy koronának hívják.
Úgy gondoltam hogy ide írok, mert előző alkalommal amikor Japánba mentem nagyon gyorsan segítséget kaptam innen, amiért hálás is vagyok.
Ahogy írtam, azóta sikerült beállítanom!
Számomra ettől még nonszensz marad az hogy egy férfi karórát ilyen bonyolult beállítani. Elsőre szerintem mindenkinek fejfájást okoz, bár nem vagyunk egyformák. De véleményem szerintem egy ilyen órát egy idősebb, mondjuk 60 év körüli ember nem tudna beállítani.
Nem az volt a szándékom hogy bárkivel összevesszek, vagy leszóljam az órában lévő "technikát", de talán az ember elvárna annyit egy 160 ezer forintos órától hogy álljon át magától és ne legyen egy rémálom a beállítása. Gondolom ebben is tévedek és nézzem a telefonomról az időt, igaz? Nem tudom miért az én stílusommal van a probléma, amikor te kérdőjelezed meg hogy minek van órám.
Értem a hasonlatot is és beismerem hogy nem értek az órákhoz.
-
SOAD19
addikt
válasz
Lev Abalkin #213137 üzenetére
De, ha jól láttam, akkor már legalább kétszer leírták neki, hogy hogy kell beállítani. Ha megpróbálta úgy is, és nem működik, akkor az órával lehet valami Azaz el kell vinni szervizbe. Miben elromolhat, még egy 150k-s óra is.
-
fagyalllo
őstag
válasz
tothjozsi96 #213135 üzenetére
Leginkább a stílusod zavar. Eddig is volt már jó néhány nem sikerül beállítani a rádiós órámat probléma a topikban, emlékeim szerint mindegyiknél sikerült megoldást találnunk, egyik esetben se volt hibás.
Kijelző hiányában és a kevés gomb miatt nem magától értetődő a beállítás, ezért kell lépésről lépésre követni a használati útmutatóban leírtakat. A "Kihúztam azt a cuccot, lenyomva tartottam 4 másodpercig. Pörgött valamit, vissza nyomtam ezt a bigyót a 0 pozícióra" alapján nem tudom megmondani, mit csináltál az órával és az hogyan reagált rá.
Ha nem talál jelet akár ugyanott, ahol máskor mindig szinkronizált, nem feltétlenül az óra hibája, egy csomó dolog befolyásolja, amit nem látunk, nincs ráhatásunk.
Még nem volt róla szó, de az órádon a DST-t is lehet kapcsolgatni.Vidd be szervizbe és kérlek majd számolj be az eredményről, nagyon kíváncsian várom.
Pár éve ügyfél vásárolt voda webshopban valami LG telefont és SIM kártyát. A telefonban mini-SIM méterű foglalat volt, ügyfél kitörte a kártyából a micro méretűt, belenyomta a foglalatba, majd rájött hogy ez nem lesz jó és elkezdte kipiszkálni valamivel. Közben annyira megsértette a kártyaolvasót és az alaplapot, hogy javíthatatlan lett a készülék, soha többé nem látta a kártyát. Ügyfél levonta a tanulságot: Az LG szar, soha többé nem vesz ilyen telefont.
Ez jutott eszembe. -
válasz
+1
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Egyetértek.
Egy YoueTube videó alapján be tudtam állítani, de számomra még mindig nonszensz az hogy egy 150 ezer forintos órát ilyen nehézkes elsőre beállítani.
A beállítás cirka 2 óra volt.
-
Lev Abalkin
tag
Sokaknak van itt rádiókontrollos órája, szerintem szép kihívás lenne - némi párbeszéd útján - kideríteni, hogy valóban az óra romlott el, vagy valami kézenfekvő dolgot nézett el mégis a tulaj. (Én sajnos tök vagyok hozzá.)
(Nagyon off, de aki a koszlott sz@rát próbálja itt elsózni, azt pátyolgatjátok, aki meg tényleg segítségre szorul, azt gúny tárgyává teszitek, csak mert tehetetlenségében ki mert akadni egy rakoncátlankodó eszközre. Tegye fel a kezét, aki még életében nem volt dühös tárgyak miatt...)
-
tothjozsi96
addikt
válasz
Lauda #213128 üzenetére
Tisztában vagyok vele hogy semmi köze hozzá.
Amikor megvettem az órát akkor marketing szövegként hangzott nekem nagyon az hogy eco drive, radio controlled.Elhiszem hogy hasznos dolgok, de a használati útmutató szerint nem tudom beállítani az órát, vissza fogom vinni.
És szerintem marketing fogás ez az egész, kifizettem jóval több mint 100 ezer forintot, már azt se tudom megérteni hogy miért kell állítgatni rajta bármit is amikor radio control-os.
Miért nem elég egy új jelvétel kérés, PAR beállítani és működne. De nem így van.Azt sem tudom felfogni hogyha magától nem áll át, akkor kézi jelvétel kérés után sem állítja át magát. És nem is az hogy csak az órát írja rosszul, de a perc is teljesen más.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
fagyalllo #213129 üzenetére
Természetesen.
Azért király dolog hogy hülyének nézel mert nem tudom beállítani igaz?
Akkor azt mond meg hogyha jelvételt kérek akkor miért nem 00:00-re áll be? Eddig 00:00-ra állt, most 1:00-ra.Biztos én rontottam el, mivel átállítottam az időzónát egyszer Tokyo-ra, utána meg vissza Párizsra
Tudom, nem nekem való. Azt is megmondtad hogy nézzem a mobiltelefonomról az időt.
Jelenleg 3:47 van, nem állt át az órám. Kértem új jelvételt, az óra szerint 2:21 van. Párizsra van állítva, kértem legalább 3x új jelvételt, nem áll be.
Biztos én vagyok a hülye, erősíts meg kérlek.
-
-
Nekton
aktív tag
válasz
Vardar #213102 üzenetére
Szia!
Sajnos mindkettő szerkezet eldobós hulladék kategória. Ezeknél sokkal megbízhatóbb az 500 forintos kínai Miyota jelzés nélküli műanyag alapverk. A svájciaknak sajnos nem megy jól a kvarc szerkezet gyártás. Rengeteg hullik el belőlük és javítani sincs értelne őket. Időpazarlás és nem vezet eredményre. Maga a szerkezet 6.000 forintos nagyságrend.
-
válasz
tothjozsi96 #213116 üzenetére
Az ecodrive-nak semmi köze ehhez az egészhez. Az ecodrive a működési energiáért felel. A radio controll pedig a pontosságért. A kettő között nincs összefüggés. Arról sem az óra tehet, hogy nem tudod ezeket beállítani, a másik eset, hogy elromlott. Ennek a kettőnek sincs köze az ecodrive--hoz. Ha a dokumentáció szerint próbáltad és nincs rendben az óra, akkor irány egy hivatalos citizen szerviz.
-
minas
aktív tag
válasz
Sungoo #213114 üzenetére
OK, ezt értem, de ha egy eladó megbízható, akkor az számomra azt is jelenti, hogy probléma esetén normálisan kommunikál és megoldást tudunk találni. De mindegy is, a jomashop sajnos az árat növelő egyéb tételek miatt már nem annyira jó, mint elsőre tűnik. Megtetszett egy recraft Seiko, de túlélem, ha nem lesz meg
.
-
@mriya@
őstag
válasz
tothjozsi96 #213121 üzenetére
Majd hajnalban beáll.
-
Vardar
tag
válasz
mert_csokis #213106 üzenetére
Rendben, köszöntem. Azért kérdeztem, mert én csak a technikai adatokból tudok kiindulni, a gyártás minőségét nem ismerem. Közben megtaláltam a Tissot párját.
https://www.grovana.ch/en/Men-Shop/1550.1532.htm
-
tothjozsi96
addikt
-
leviske
veterán
Sziasztok!
Ha egy rádió-vezérelt digitális óra pontosan félórát késik a téli időszámításra való átállást követően, az lehet központi hiba, vagy tönkrement az óra? Próbáltam már áramtalanítani, de mindig félóra késésre állítja be magát.
-
válasz
tothjozsi96 #213107 üzenetére
Az ecodrive-nak ehhez mi köze?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Szerintem is hagyd a fenébe és ezentúl nézd az időt a telefonodon.
-
BloodRay
veterán
válasz
Igen az eco drive a szar...
-
tothjozsi96
addikt
válasz
DJosef #213105 üzenetére
Kihúztam azt a cuccot, lenyomva tartottam 4 másodpercig. Pörgött valamit, vissza nyomtam ezt a bigyót a 0 pozícióra, egy nappal többet ír meg már 4 óra van.
Nem tudom mi értelme van ennek a sz*r ecodrive-nak, semmi értelme. Komolyan. Vissza se tudom állítani, azt se tudom hogy egyáltalán hogy kell resetelni, mert a dokumentációba ez van.
-
mert_csokis
senior tag
-
DJosef
őstag
válasz
tothjozsi96 #213104 üzenetére
RESET-->PÁRIZSI IDŐZÓNA-->MUTATÓK NULLA POZÍCIÓRA ÁLLÍTÁSA-->JEL VÉTEL
Ebben a sorrendben csináltad végig?
-
Vardar
tag
Szűkítettem a kínálatot és lemondtam a PreciDrive szerkezetről.
Két versenyző maradt állva, egy [Tissot] és egy [Grovana]. Előbbi csak 3 ATM, utóbbi 5 ATM nyomásállósággal rendelkezik, viszont a Tissotban egy 3 köves ETA F06.111 dobog 68-94 hónapos időtartammal, az utóbbiban pedig csak egy 1 köves Ronda 515 45 hónappal. Árban 90.000 vs 60.000. Nyerek megbízhatóságban, időtállóságban valamit, ha a Tissotot választom, vagy igazából ezek a belépőszintű kvarcszerkezetek úgyis hiba esetén eldobósak? -
DJosef
őstag
válasz
tothjozsi96 #213100 üzenetére
A Resetet, időzónát, mutatók 0 pozícióra állítás folyamatát megtalálod a használati utasításban
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller! Hétfőig jegelve!
- Abus Viantor sisak
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest