Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisteeke
tag
válasz james008bond #17706 üzenetére
még nem, de azon ne múljon, kipróbálom !
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
pisteeke
tag
válasz Imifej #17713 üzenetére
a tűzfalon átrágtam magam, ott rendben kellene minden legyen! A "Serviio" -t sikerült is átmenetileg, egyetlen estére rávennem, hogy megossza a mappát, de másnapra már az sem volt hajlandó, holott semmit nem változtattam rajta!
Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
sonye
senior tag
Teszteltem picit az allshare cuccot, hát baromi jó dolog.
Galaxy Ace is meg a TAB-om is szereti. Valahogy a gépemet viszont nem.
A teszt eredménye, hogy barmi gyorsan átviszi a jelet a TVnek a wifim.
A másik eredmény, hogy semmi szakadozás nem volt tapasztalható...Most már arra tudok gondolni, hogy azok a filmek, amik szakadoztak lehet, hogy rosszul lettek kódolva alapból...
-
pisteeke
tag
mondjuk még teljesen nem kapcsoltam ki, de átnyálaztam töviről hegyire! elméletileg nincs semmi az útjában! Bár végül is egy próbát megér, lehet, hogy bebambultam valamit, és mégi az fogja meg!...
Na majd holnap, most már késő van...Barátom a gugli, csak van, hogy néha nem értjük meg egymást! :)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz pisteeke #17850 üzenetére
Ma feldobtam egy galaxy s-t is a hálozatra,nekem simán ment azonnal.
Látni kellene hogy mi lehet nálad a baj.
Szakaszold le a hibaforrásokat.
Zárd ki a lehetöségeket es akkor ami marad ott lesz a gond.
Ha nem sikerül sehogysem megoldanod,megoldjuk skypon,megpróbálok ott segíteni. -
veterán
-
Flopper
csendes tag
szia,
a cikk tutkó, sok lényeges infó van benne,
viszont tudsz-e vagy tud-e valaki olyan csati szerkesztő progit, ahol az adókat át is lehet nevezni (bár az egyik kollégámnál működik a Channel List PC Editor, neki kábelen jön a cucc, nekem viszont normál tányéros parabolán jönnek a csatornák - Astra,Horbird,stb..
ez lehet a gond?)
köszi előre is -
Ed Parker
nagyúr
válasz sityupityu #17856 üzenetére
Én visszavittem az enyémet és fizettem rá picit,azt elhoztam egy 8-ast,az nem akad és a 3d is full hd.
Ugyvagyok vele ha már ennyit kiadok,akkor az az 50ezer nem számit. -
PIT888
tag
Felhő téren is jobb lett? a d7000-esen is full hd a 3d nem?
„Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!” ~ Blöff
-
petikeke
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és eszméletlen sokat olvastam utána a dolgoknak és kikötöttem egy LG 42LW5590 mellett. Ma elmentem megnézni élőben és a 3D nem tetszik, viszont a 40d6500-as samsung egyszerűen csodálatos. Most ismerkedek a 6-os sorozattal és mi a különbség a UE40D6570WS, UE40D6510, UE40D6530WS, UE40D6500VS. A samsung.hu szerint a középső kettő nem tud yourvideo-t, de minden másban ugyanazok. Mi az a yourvideo? Van még valami difi köztük? A 6500-asok még csak HD ready 3D-t tudnak csak, ugye?
Előre is köszi!
OnePlus 7t
-
nahat
tag
Sziasztok
C650 tulajokhoz fordulok, eléggé elégedetlen vagyok a készülékkel külső adathordozóról történő filmek lejátszásánál. Amennyiben a motion plust kiiktatom, egy picit lassú akadozós lesz a kép, egyértelműen nem tökéletes, bármilyen szintű bekapcsolásánál pedig kifolyik a szemem vagy mindenki össze vissza rohangál a képernyőn. Tudom én, hogy brutális elvárásaim vannak, de 100Hz-es Crt monitor tökéletes képminőségre képes, akkor ez a fostalicska hogy kerülhet 100e Ft-os értékrendbe? Frissítettem a Firmware-t, de egy átok a filmnézés ezzel a TV-vel. Ez minden formátumra igaz, szép a felbontása a full HD cuccoknak, egész korrektek a színek, de kifejezetten rossz nézni a képet, legyen szó egy sima AVI-ról vagy bármi másról. Van aki rájött mi a megoldás, vagy el kell könyvelni sima RTL klub nézős TV-nek? Meglehetősen csalódott vagyok, ha filmet akarok nézni odaülhetek a 19 colos CRT-m elé, a gurulós székre, hát nevetség a köbön.
Bocs, de azért ez szerintem így túlzás.''Ha egy cápa a kezedből eszik, a lábadból is fog...''
-
Sztlaci
aktív tag
Addig kellene a Samsung vezető tervezőjét v@lagba rugdosni amíg ki nem hullik a haja, legközelebb egy kidolgozatlan szemetet nem engedne gyártása. Én 3 évig spóroltam a Tv-re 186 db ezres volt, és csak 37 colos nem 3D (2010) ezért kaptam egy szart.
Csuszka ide vagy oda, vagy akad, vagy vibrál a mozgás. Ha a mozgásjavítást leveszem 10-es állásról jelentősen romlok a kép, apró darabos vibráló lesz minden mozgás,idegesítő fárasztó.
Nem nyugaton élek, hogy ha szar, két hónap múlva kidobom és veszek egy újat jobbat.
Soha samsungot!!!Ha USB-s filmet nézek és képminőséget akarok állítani, a menü gombbal, mint minden más bemenetnél, itt kilép a lejátszásból. Mikor mi jutott eszébe a porgrammozónak véletlenszerűen az programozta le. Kihúzom a fülhallgató csatlakozót elállítódik a háttérvilágítás, oszt az meg minek? Gagyi vacak.
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
BBéci
legenda
válasz Sztlaci #17862 üzenetére
Ne "vedd le" a mozgásjavítást, inkább állítsd 10-esre, a másikat, a torzításcsökkentést 1 és 3 közé! Filmnézés közben ne variálj a beállításokkal, csak amit a Tools menü enged!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Sztlaci
aktív tag
Akkor is akad, igaz ritkábban nem 10, hanem 30 másodpercenkét, de nem ezért fizettem!
Tv-t akartam venni, nem dia vetítőt. De azért köszi a segítő tanácsot.
Ja tudom tools menüt, de annyit kell állogatni, hogy a menü gombra már rászokott a kezem, lassan már cserélni kell, mert elkopik.[ Szerkesztve ]
-
Imifej
senior tag
válasz pisteeke #17852 üzenetére
A tűzfal -Kivételek -Fájl és nyomtatómegosztás ki van pipálva? És a Tűzfal be legyen kapcsolva, ne a kivételek tiltása legyen aktív! Hátha. Nekem így jött össze. Ha nyilvános hálózatra tévedsz, akkor pedig a -Kivételek tiltását kapcsold be, de ekkor alapból nem fog menni a megosztás.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
domager1
csendes tag
Köszönöm a tippeket!
Megvettem a TV-t (6100), kaptam wifi vevőt és 4 db 3100-as szemüveget.
Minden okés, karácsonyra már nem fog lejjebb menni, vagy ha megy is, akkor hiánycikkek lesznek a TV-k vagy pedig tartozékok nem lesznek hozzá.
Az intersparos tippet is köszi, egyúttal vettem 13-ért egy 500 gigás külső HDD-t, máshol az már erősen 20 felett kezdődik.
Minden oké, felhősödés alig van!
Ja,és a vásárlás helyén kipörgettem a jokert, a TV árának negyedéért kaptam vásárlási utalványt. -
Krisz79
őstag
A Saturnba Samu 40d6500 van jó árban akcióban. /4 szemü, skype kamera./
Sztem jó áron van.
Lehet már olcsóbb nem is lessz.
De mi a különbség a 6510 illetve 6530 és a 6570 között?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
veterán
Az egyedi beállítást próbáltad? Ha kikapcsolod a Motion plust persze hogy akadozós lesz a kép,mivel így teljesen kikapcsolod a 100Hz-et. A másik végletet,a bekapcsolt Motion plus-nál fellépő idegesítő szappanopera hatást meg úgy tudod megszüntetni,ha a Motion plust testre szabod. Nekem az Elmosódáscsökkentés 10,a Torzításcsökkentés attól függően hogy mit nézek 2-5 közötti értéken szokott lenni. Így be lehet állítani egy viszonylag normális egyensúlyt. Ha a torzításcsökkentés 2-es értéken van már nincs az akadozó mozgás,ill nem olyan mértékben mintha ki lenne teljesen kapcsolva.(legalábbis nálam)
Egyébként vannak más gyártók ahol a 100Hz-es tévéken még lehetőség sincs hogy ezeket külön be tudd állítani.[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Sztlaci
aktív tag
válasz sityupityu #17869 üzenetére
Lehet más tv-n nem is szükséges. Az LG fórumán nem panaszkodtak rá, apósom Toshiba tévéje sem ilyen fos, bekapcsolom nézem és JÓ! Ennyi a feladata egy tévének.
-
Rebell
senior tag
szevasztok,
lenne 1 gyors kérdésem, holnap szeretnék TV-t venni, UE40D6500ra gondoltam.
tudnátok tippet adni hogy mire figyeljek az üzletben a kiválasztáskor? Seria szám? stb,és van 1 2,5" Winyom 60GB , de a számítógépem is csak úgy látja ha az Y kábellel kötöm össze. ez a Tv-nél is müködik? rá kell dugjam mind 2 USB csatit a TV-re vagy esélytelen hogy a TV Media playere lássa a Winyót?
-
veterán
válasz Sztlaci #17870 üzenetére
Én más gyártók 100Hz-es lcd tévéin is láttam szappanopera hatást,de ezt most lényegtelen,ha csak ez a probléma ezt a beállításoknál lehet orvosolni. Ha lehet állítani akkor legalább mindenki belőheti ahogy neki jó. Vannak akik full-on használják mert kifejezetten élvezik ezt a "folyós",gyorsnak tünő hatást. A te problémád meg megint más,ha jól vettem ki neked tök mindegy hogy mire van állítva,ígyis meg úgyis akadozik a kép. Ha így van akkor ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Én ezért nem veszek az idei 6-os szériából. Viszont a tavalyi készülékemmel(nekem)semmilyen gondom nincs. Neked milyen tipusú a készüléked?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Sztlaci
aktív tag
válasz sityupityu #17876 üzenetére
Rebell
Ha gyári az "Y" kábel akkor nem lehet gond. A plusz csati csak párhuzamos tápot ad, azaz az 500 mA-es szabvány kimenő áramot duplázza, amely így, 5 V mellett már 5W teljesítmény, ez a nagyobb teljesítmény felvételű 2,5"-os HDD részére is elég.LE37C6000.
Valaki, aki hasonló gonddal küzd, megfigyelné, hogy közvetlen bekapcsolás után is akadozik, vagy csak fél, egy óra bemelegedés után. Mintha ezt tapasztalnám, lehet vízhűtést igényel?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Sztlaci #17877 üzenetére
Ezzel a készülékkel nincs tapasztalatom,nekem egy c650 van. De úgy rémlik hogy régebben más c6000-es tulaj is panaszkodott hasonló problémákra mint te.
Vízhűtés alatt mit értesz? Nyakon öntöd egy kanna vízzel?--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Sztlaci
aktív tag
válasz sityupityu #17878 üzenetére
Azt kéne, csak nem fizeti a biztosító.
Lehet hallucinálok, de mikor megörülök, hogy egy beállítás jónak tűnik, akkor később újra akad. Ha mégis összefüggne a melegedéssel lehetne reklamálni, vagy rátennék egy félvezetős hűtőt. Akár kintről a szellőző nyílásokra, ventilátorral. A t---öm tele van ezzel a szemét készülékkel.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Sztlaci #17879 üzenetére
Tudom, nem vigasztal, de tavaly néhányan igyekeztünk mindenkit lebeszélni a C5000/6000 modellekről. Különösen a 37 colos méretről.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
PLaci58
addikt
válasz Sztlaci #17870 üzenetére
Ezért vettem LG-t
Nem folyik, nem akad, felhők nincsenek. Egyenetlen fényerő van, mivel EDGE az is, de csak feketénél látszik. True Motiont oda állítom ahova akarom. NO Smart, NO 3D, TVA plazmával kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy csak annak ajánlott, aki csak hétvégén néz meg rajta egy-egy filmet. Nekem 2 éve megy napi 10 órát lagalább és a feketéje már olyan mint egy LCD-jé. Ezt leszámítva a színei, képe még ma is sokkal szebb.
Ja és nem villogMondjuk, ha csak 10 vagy 30 másodpercenként akad egy TV, akkor ott nem biztos, hogy a TV csinálja. Inkább adatátviteli hiba lehet, hálózat vagy USB lassúság.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Rebell
senior tag
Mennyi és mi a különbség a UE40D6500 és a D6100 között? (400Hz és 200HZ) és ezen kívül?.
ki melyiket ajánlaná? -
InfiniteReality
őstag
A TV a számitógépnek csak akkor "adja oda" az összes beállítási lehetőséget, ha nem az 1-es bemenetre kötöd HDMI kábellel hanem bármelyik másik HDMI bemenetre. De ez csak akkor működik, ha nem DVI-ból alakitod át HDMI-vé a jelet. Átalakitás esetén mindenképp az 1-es HDMI-t kell használni sajnos
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
válasz james008bond #17835 üzenetére
Nem feltétlenül kikapcsolni kell a képjavitásokat, hanem elpiszkálni kicsit a beállitásokat. Nyilván vanak jobb, rosszabb eljárások. Alapból be van kapcsolva valamire, ami nem feltétlenül a legmegfelelőbb. Lehet hogy nem birja a hardver, lehet más oka van. A beállitások azért vannak, hogy elpiszkáljuk őket a legmegfelelőbbre.
A TV-k gyári beállitásai amúgyis általában rosszak, a szinek túl erősek, kontraszt, fényerő a maximumon stb.
A mozgásjavitást tedd 10-3 állásba és nézdmeg úgy jobb lett-e.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
InfiniteReality
őstag
Igen, ez is egy megoldás. Az 1 pixelhiba olyan dolog, hogy vagy garanciális, vagy nem. Az adott TV tipusa, és egy adott ISO szabvány szerinti besorolása dönti ezt el. Persze ettől függetlenül lehet nem küldi vissza hanem eladja kicsit olcsóbban...
http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
torma1981
veterán
A 2012-es modellek mikor jönnek ki? Lehet tudni miket javítottak,fejlesztettek az ide modellekhez képest?
-
Sorcery
tag
Tegnap óta nem tudok a smart hub-nál bejelentkezni a fiókomba mert azt írja ki, hogy hálózati interferencia próbálja később. Ötlet????
-
Ed Parker
nagyúr
válasz InfiniteReality #17885 üzenetére
Te honnan tudsz ilyen dolgokat???
Bennem fel sem merült hogy számít a 4 hdmi portbol hogy melyik van használva.
Azthittem hogy ezek egységesek. -
james008bond
őstag
válasz InfiniteReality #17886 üzenetére
Én úgy értettem, hogy a TV-t ne kapcsold be és akkor jó lesz!
Ha meg a hardver nem bírja, húzzon vissza Koreába a Samsung-szerintem. És akkor még szépen fogalmaztam.
Létezik olyan tv, ami 200HZ ( valódi, interpolál és villogtat is ) és mégsem akadozik, valamint szappanopera hatás sincs, sőt, olyan a mozgókép, mintha a jelenet közepén lennék annyira valóságos. Ezt több ismerősöm is állította, mikor nálam nézett filmet. Köztük még nő is volt, akit pedig a technikai dolgok hidegen hagynak, de még ő sem hagyta szó nélkül.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Tutu7030
veterán
válasz Sorcery #17896 üzenetére
Nem tudom, de hatalmas kő esett le a szívemről, hogy nem a tv-m halt meg.
Lehet, hogy samuéknál az autentikációért felelős szerver dugóját kirántotta a takarítónő.LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Ed Parker
nagyúr
válasz james008bond #17893 üzenetére
De ha ennyire rémes a helyzet, mikor megvetted a boltba, gondolom megnézted, hogy mit veszel, ott nem akadt a kép?
Ha meg ott nem akadt ez meg igen, reklamáld meg az üzletben hogy ez bizony rossz.
Nekem ez volt az egyik ok amiért visszavittem az üzletbe. -
torma1981
veterán
válasz nightshadow #17894 üzenetére
Köszi az infót! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest