Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Sztlaci #17870 üzenetére
Én más gyártók 100Hz-es lcd tévéin is láttam szappanopera hatást,de ezt most lényegtelen,ha csak ez a probléma ezt a beállításoknál lehet orvosolni. Ha lehet állítani akkor legalább mindenki belőheti ahogy neki jó. Vannak akik full-on használják mert kifejezetten élvezik ezt a "folyós",gyorsnak tünő hatást. A te problémád meg megint más,ha jól vettem ki neked tök mindegy hogy mire van állítva,ígyis meg úgyis akadozik a kép. Ha így van akkor ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Én ezért nem veszek az idei 6-os szériából. Viszont a tavalyi készülékemmel(nekem)semmilyen gondom nincs. Neked milyen tipusú a készüléked?
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
PLaci58
addikt
válasz Sztlaci #17870 üzenetére
Ezért vettem LG-t
Nem folyik, nem akad, felhők nincsenek. Egyenetlen fényerő van, mivel EDGE az is, de csak feketénél látszik. True Motiont oda állítom ahova akarom. NO Smart, NO 3D, TVA plazmával kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy csak annak ajánlott, aki csak hétvégén néz meg rajta egy-egy filmet. Nekem 2 éve megy napi 10 órát lagalább és a feketéje már olyan mint egy LCD-jé. Ezt leszámítva a színei, képe még ma is sokkal szebb.
Ja és nem villogMondjuk, ha csak 10 vagy 30 másodpercenként akad egy TV, akkor ott nem biztos, hogy a TV csinálja. Inkább adatátviteli hiba lehet, hálózat vagy USB lassúság.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Spórolós topik
- Assetto Corsa Competizione
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Apple asztali gépek