Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PLaci58
addikt
válasz
Sztlaci
üzenetére
Ezért vettem LG-t

Nem folyik, nem akad, felhők nincsenek. Egyenetlen fényerő van, mivel EDGE az is, de csak feketénél látszik. True Motiont oda állítom ahova akarom. NO Smart, NO 3D, TV
A plazmával kapcsolatban csak annyit mondanék, hogy csak annak ajánlott, aki csak hétvégén néz meg rajta egy-egy filmet. Nekem 2 éve megy napi 10 órát lagalább és a feketéje már olyan mint egy LCD-jé. Ezt leszámítva a színei, képe még ma is sokkal szebb.
Ja és nem villog
Mondjuk, ha csak 10 vagy 30 másodpercenként akad egy TV, akkor ott nem biztos, hogy a TV csinálja. Inkább adatátviteli hiba lehet, hálózat vagy USB lassúság.
-
válasz
Sztlaci
üzenetére
Én más gyártók 100Hz-es lcd tévéin is láttam szappanopera hatást,de ezt most lényegtelen,ha csak ez a probléma ezt a beállításoknál lehet orvosolni. Ha lehet állítani akkor legalább mindenki belőheti ahogy neki jó. Vannak akik full-on használják mert kifejezetten élvezik ezt a "folyós",gyorsnak tünő hatást. A te problémád meg megint más,ha jól vettem ki neked tök mindegy hogy mire van állítva,ígyis meg úgyis akadozik a kép. Ha így van akkor ezzel nem igazán lehet mit kezdeni. Én ezért nem veszek az idei 6-os szériából. Viszont a tavalyi készülékemmel(nekem)semmilyen gondom nincs. Neked milyen tipusú a készüléked?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- LG (100QNED86A6) 254CM 4K 120HZ CSÚCS PRÉMIUM ÓRIÁS TV ! AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest