LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Szoszo94:] Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] VHS digitalizálás
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [petipetya:] Nagy chili topic. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Házimozi haladó szinten
- [Re:] Könnyű és olcsó egér, és egy méretes egérpad került ki a Corsair műhelyéből
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Kölyök1990
senior tag
Kitöltve
Egyre többször egyetértek Thanosal...

bazsika89
tag
Miközben a kérdőívet töltöttem és megnéztem a kijelző időtartamát észrevettem, hogy a HERE beakad és szolid 80%-ot emésztett fel az össz fogyasztásból. Két perces próba után kiléptem és a folyamatokból is töröltem, de mégis fogyasztott. Másnak ilyen észrevétel?
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9

xSide
őstag
Kitöltve
Köszi, 77
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ryzen_5_1600_box_uj/friss.html

lacanyl
csendes tag
Sziasztok.
Olvastam ha gond van a kamera hangjával, akkor le kell futtatni
a leírásban megadott zippet és jó lesz.
Nekem nem lett jó. 5let??
Bár nem G2 teló, de olyan jót nevettem rajta, hogy meg kell osszam veletek. Bemegyek a lakótársamhoz, fekszik az ágyon, mellette a notebook, a notebook tartón meg a telója, az van összekötve a vezeték-nélküli egérrel meg billentyűvel. Mondom neki, nem erre való a notebook? Azt mondja , így izgibb, olyan jót kacagtam rajta

Quqesz
nagyúr
Én nekem nem,de 1.offline módra raktam 2.a futó appok közt is lődd ki 3.az aksi adatoknál is ott van mint futó és nyomd meg a leállít gombot mellette....nekem így nem szívja az aksit...és tetszik a here?
[ Szerkesztve ]
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...

Quqesz
nagyúr
Megvót...

bordi10
senior tag
Done!
Samsung QE65Q80R | OnePlus 7 Pro™ | Samsung Level On Wireless PRO Gold | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10
En is kitoltottem, de ameg a forumos reszre nemkerdezett ra, remenykedtem ez lg tol valo kerdo iv, remeljuk azert eljut oda is

neo_xperia
aktív tag
+1
Tokoknál nem választható a Nekeda, szerintem sokan használjuk.
P30 Pro

laverdadb
tag
Mar irtam korabban, hogy a YouTube appon eltunt a FullHD opcio. Letoroltem, visszaraktam es semmi nem valtozott. Valakinek valami otlet?
iPhone 11 Pro Max / iPad Pro 11” 2018
Bocsi, igyekeztem pedig mindent beleírni......bakker nézem és télleg nincs benne, grrr tudtam h lesz 1-2 hiba benne...........Na mindegy, azért remélem a többi válaszokból is tanulunk.....104-nél tartunk
(#45660) Fail3D! nem tart semmedig majd elküldenem máshová is, angolul
(#45659) bordi10 , (#45658) Quqesz köszi
[ Szerkesztve ]

szabo.norbi
tag
Igaz, hogy már nincs meg a G2. De kitöltve!!!
Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6
Köszi
Kitöltve bár kicsit kusza kérdőív, több kérdésnél elfért volna még 1-2 válaszlehetőség, vagy legalább egy "tartózkodom" (pl előlapi kamerát az életbe nem használtam Az "Új-lenyomat olvasó" meg kifejezetten vicces ....

Looserke
őstag
Haverom nexus 5-én is csak 720p a max, szóval nem G2 probléma

randras
veterán
Egy ideje ez a helyzet. A hamarosan érkező prémium YouTube-nak tulajdonítják.

randras
veterán
Mármint minden eszközön...

Istyu74
aktív tag
Sziasztok, gyári adatok visszaállítasánál, törlődik a belső tár hely is??
Hát ez most így sikerült .... de köszönöm szépen.

gretzky77
addikt
Nekem sincs már meg de kitöltöttem!
Asus Zenfone 7 Pro & Final Sonorous II & Marshall Major II Bluetooth!

Quqesz
nagyúr
Yes,simára nyalja...tölts le mindent(kép,videó,zene...)
[ Szerkesztve ]

MFalcon
tag
Itt találsz hozzá xposed modult.
(#45627) Meggyi001 kitöltve
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20

TayRol
veterán
no, az imak tokom megszolgálta az árát, ám cserébe a sarkai letörtek. valamit kell néznem, de bumszli szilikon (s-line) tokot nem szeretnék.
van valakinek ötlete, esetleg eladó tokja?
Nekeda tok esetleg?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH

bazsika89
tag
Igen, már reggel én is úgy voltam vele, hogy mindenhonnan eltávolítottam. Offline még nem próbáltam, de szerintem nagyon sokat eszik, vagy csak a teló méri rosszul Ezt mutatja, 23 perc a képernyő használat.
A navigálással nincs baj, a felület is tetszik, az angol nyelv sem zavar, de az aksi fogyasztása miatt szerintem nem térek át rá.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9

TayRol
veterán
köszi, nem rossz. egy zöld vagy sárga jöhet is.

Quqesz
nagyúr
Én nem sokat használtam,de nálam is 3%-ot evett(cpu 7perc,gps 38perc használat),vszínű tényleg sokat zabál..viszont ha minden igaz ez is lekapcsolja a kijelzőt ha nincsen utasítás....ès még béta,lehet lesz ez jobb is(wp megőrülnének ha ennyit enne)...ajánlani tudom a mapfactor navigator progit:keveset eszik,van offline térkép(open street map ingyen v tomtom fizetős),magyar,gyors,de nem tudsz házszámra keresni.....eddig nekem a Navigon jött be,de nem látványos...vmit vmiért....
[ Szerkesztve ]
Most rendeltem egy fehéret. 3 hét mire megjon. Addig tudsz várni és mondok róla véleményt.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH

TayRol
veterán
Igazából időm sincs most körülnézni, de lassan kellene valami (ezért kérdeztem, hogy netán van-e valakinek elfekvőben), ezért valószínű megvárom, míg mondasz valamit.
Esetleg egy linket dobnál, hogy hol vetted?
Köszi!
Ebay. 2400Ft + free shiping

Laca0
Topikgazda
Van olcsóbb is ott. Én kb. 1800-ért vettem és nagyon elégedett vagyok vele.
Redmi Note 8 4/64 | Asus RT-AC56U | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
1500ert is volt
Nem sokat adott el igy gondoltam aki többet elad annak csak jobb a minősége.... De igazából 500-1000 Ft nem érdekel
[ Szerkesztve ]

xSide
őstag
Mikor én törtem, ugyanazt a fajta IMAK-ot választottam + mellé strapabíróbb szilikon taknyot (bicikli és keményebb erdei túrákra).
Utóbbit nem is használtam még.

Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Van valakinek valami jó tokja a G2-höz?
Esetleg valaki használ itt Otterbox Commuter tokot?
Ha igen, hogy van megelégedve vele?

bazsika89
tag
Hosszú távra a három betűset használom, rövidre pedig a gyári térkép alkalmazást. Az nekem eddig tökéletesen bevált, kis adatforgalommal dolgozik és eddigi tapasztalat alapján pontos is.
143-an lennénk csak? Várok még a felmérés eredményeivel....

FrankMonzano
őstag
A melyviz topikban kozze tetted ?
Persze, meg a G+ G2 közösségben is-ben is, meg a facen, meg a NP-n is, meg a tököm tudja még hol
Hát várunk kicsit, azt majd meglátjuk.....úgyis lesz majd itt addig mit csinálni....itt mindig történik valami
[ Szerkesztve ]

DvP
tag
Hali.
Azt szeretném kérdezni, hogy Németországból származó független, garanciás g2-őt megszabad venni? Tudom magyarosítani?
Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]

cbdevil84
csendes tag
+1 😀
zsír

Danny365
őstag
Beállitások > Nyelv és bevitel > Nyelv > Magyar
Kész vagy, magyarositottad. Nincs semmi különbség ilyen szempontból a német és magyar területre szánt telefonok között, szóval vedd meg nyugodtan. Egyedül a gari lehet necces.
[ Szerkesztve ]

Bandus99
őstag
Sziasztok
Joideje nem használtam az infra részt, most próbálom, de nem működik. Elindul a progi az ooké de egyik eddig működő tv sem érzékeli. Lehet vmi trükk amit elallitottam valahol?
Vagy lehet tönkrement az infra rész? Ezt hogy tudnám letesztelni?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben

DvP
tag
Csak ennyi? Köszi a segítséget:-)

Quqesz
nagyúr
Én is használtam volna a rigót,de nem volt teljes kijelzős változatom...amit kellett átírtam,de úgy sem,viszont a navigon jobban kezeli az aksit az tuti(főleg hosszú úton)
[ Szerkesztve ]

racerx
őstag
A Nekeda is nagyon jó, nekem megvédte a betonra esésnél, rádásul nem is bumszli, de most spiegent rakok rá mert nem akarom kísérteni az istent, (abban bumszlibb, tudom volt olyan is..)

racerx
őstag
Vagy ott a Waze!! Harmad akkora adatforgalom mint a maps-s, rádásul szép is, okos is, és a közösségi dolgai is jók (dugó, trafi stb)
Slim Armor van most! Tökéletes tok, de hogy legyen kettő + kipróbáljam a Nekeda-t is azért rendeltem meg
Hirdetés
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell Latitude e5470 FullHD IPS, i5-6440HQ (QuadCore), AMD R7, 16GB RAM, 512GB M2 SSD, WWAN 4G LTE!
- Aerocool LUX 650W RGB Bronze
- MSI GeForce GTX 1660 VENTUS XS OC Videokártya Eladó /2022. 08. 05. gar./
- Acer Aspire V5-471 Alkatrész
- Intel i3-9100F Quad-Core / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 256GB M.2 / 500GB HDD / CoolerMaster 500W