Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oberthur
tag
Nálam is tökéletesen megy a gyári KK!
Akku rendben, zene tökéletes (nincs sistergés), gyors, nem fagy nincs bug!
Oberthur (HP 15.2/8GB/240GB SSD + Oneplus 6T + Gear Fit 2 + XBOX One S)
-
noxon
őstag
Többen írják, hivatalos frissítésnél, hogy semmi bug, hang is jó, gondolom fülessel a zene nem sistereg... Nekem se sistereg a zene fülessel...
De nézzék meg pl skypon dumálni a headsettel... random sistereg, kattog stb Tegnap bekapcsoltam a hívás beállításnál a hang javítást, akkor jobb lett, de tuti legközelebb megint sisteregni fog.
Ez iszonyú idegesítő hiba
We live in a simulated world...
-
jooker82
nagyúr
Pár 4.4-el készült képet tudnátok feltölteni?
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Endr00
aktív tag
Erre valaki?
Samsung Galaxy S23
-
twon
tag
Sziasztok!
Telepíteném a KK-t, de a leírásban az van hogy a ......etc/host módosítása... stb!
Nekem a drivers könyvtár alatt nincs etc könyvtár!
Ilyenkor mi van?Próbáltam hagyományos módszer szerint telepíteni de arra azt írja ki, hogy már telepítve van a legújabb szoftver, ezért próbálkoztam az offline módszerrel!
segítsetek!
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
Gabes13
tag
Üdv mindenkinek! Kérdésem az lenne vagyis problémam, próbáltam egy no name otg átalakítót és simán ment. Ma vettem én is egyet illetve próbáltam is egy másikat de a pendrive-ot nem érzékeli a telefon. Az állapot jelző villog a a pendrive-on csak nem látom hogy csatlakozna. A kérdésem az hogy van-e valami megoldás rá hogy érzékelje? Minden jót!
Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
Tekmen
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a T-mobile mikor adja ki a 4.4-et?
Tekmen
-
nagyúr
válasz Gabes13 #25014 üzenetére
Pontosan milyen az a OTG kábel/átalakító? Mert ha 10.centinél hosszabb a kábele akkor nem fog működni!
És a pendrive mire van formatálva? mert alap esetben csak FAT/FAT32.est ismer a G2
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
twon Próbáld az én Automata OFFLINE frissítőmet, azzal menni fog![ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
Tölthető a CloudyPro II 1.1.
Sokkal jobb, mint a rootolhatatlan, fapados 20b amit jópáran nyomatnak itt. -
nagyúr
válasz rayoliviero #25021 üzenetére
BT bug és a bal oldalai susogó hang van -e?(ha bent vagy a beállítások között és vissza kilépsz a főképernyőre, akkor 3-5.sec ig a bal oldalon halkan suhog hangerőt tedd fel MAX -ra hogy jobban +halld!)
az meg ne tévesszen meg hogy lehet rootolni vagy rootolva van! Mivel egyetlen megoldás van rá a Módosított BootLoader ami eddig is volt!
[ Szerkesztve ]
-
Danny365
őstag
válasz DroiDMester #25023 üzenetére
BT bug nincs, susogni susog.
-
Looserke
őstag
ez az audio bug a 20B-ben van csak vagy a 20Aban is?
-
twon
tag
válasz DroiDMester #25016 üzenetére
Próbáltam már azt is! A support tool azt írja ki, hogy már telepítve van a legfrissebb szoftver!
Ilyenkor mi van?Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
nagyúr
-
asderr
aktív tag
Gyari KK akkuhasznalat:
Akkum. valo hasznalat 33o 40p
Kijelzoido:3o40p
Es 38%on vagyok
Ebbe volt kb 3 ora zene,es par ora face/ph/aprod
Es kb 5-8p telefonalas
Szerk.:es 10-20perc asztalitenisz[ Szerkesztve ]
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kocka88
tag
Felraktam a 4.4et...minden oké eddig , de csak nekem ér el alacsony pontszámot antutu-ba ? 4.2 alatt 35k fölött volt, most meg örülök ha eléri a 29k-t.... ami újítás feltünt , az az h játéknál eltűnnek a virtuális gombok, akku idő viszont javult , 8 óra zene hallgatás alatt 9%ot merült folyamatos 3g kapcsolattal , kikapcsolt kijelző mellett.
Nekem nem zörög full hangerőn! (20b)
[ Szerkesztve ]
|iPhone 15 Pro Max | Samsung Galaxy S21 Ultra | Apple watch Ultra II | Airpods pro II
-
zack
nagyúr
válasz Danny365 #25027 üzenetére
Amíg ez az audio bug jelen van mellőzöm a KK-t.... A zene szinte elsődleges funkció az alap telefon, mail, böngészés mellett.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
törölt tag
Az LG hogy gondolta azt, hogy a zászlóshajóba nincs knock code?
(nekem még mindig nincs hitvatalos kitkat frissites, erdekes, az audio bug miatt lehet jobb nekem nelkule :/
szégyen, hogy ilyen hibát hagynak)[ Szerkesztve ]
-
twon
tag
válasz DroiDMester #25029 üzenetére
Nincs a megadott helyen nekem hosts file!
valaki eltudná küldeni az etc könyvtárat win7 alá? (nekem nincs meg)
Nem tudom, hogy lehet e ilyet csak úgy bemásolni a megadott helyre?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
twon
tag
válasz DroiDMester #25038 üzenetére
win7
-
twon
tag
Sima telepítéssel miért nem megy fel mint ahogyan a 10B-ről frissítettem a 10E-re?
Ha futtatom az UpTestEX.exe állományt akkor bejön egy kisebb ablak (login) és ilyeneket kér, hogy:
- Country
- AD ID
- AD PW
- Employee numberEzekkel mit kell csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
rayoliviero
veterán
válasz DroiDMester #25023 üzenetére
BT-t nem használok, susogó hangot pedig én nem hallok.
-
nagyúr
válasz rayoliviero #25042 üzenetére
Épp ez az énse használok BT -t még jegelve is volt KK -ban, mégis ette az aksit!
-
rayoliviero
veterán
válasz DroiDMester #25043 üzenetére
BT nem eszi az akkut. Viszont a bal fülhallgatóban már hallom én is a sistergést.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Utálom az a kib@szott skype-ot, de csak emiatt most kíváncsi voltam rá. Pár napja írtam, hogy egyik ismerősömnek van egy független 32GB telefonja, amire "felmókólt" egy KK-t, a feleségének pedig egy telenor függő 16GB-s hivatalos KK-val.. Szóval, rávettem őket erre a "tesztre". Tehát nekem is, 16GB telenor függő hivatalos KK.
Az eredmények...
---Én hívom a srácot, a hang nálam tiszta, ő alig hall, mert kattog, zúg minden baja van..elmondása szerint.
---Ő hív engem, állítólag most egy kicsit javult nála a helyzet, de még mindig idegesítően sistereg neki.
---Hívom a feleségét. mind a kettőnknél hibamentes a hang.
----Ő hív engem, hibamentes szintén.
---Beszélnek egymással oda-vissza, a scrácnál ua. az a hiba. Sistereg, zúg, kattog a baloldali füles.A kép mindenkinél jó volt.
-
apaszka
veterán
válasz #08010496 #25033 üzenetére
Írj nekik! Lássák,hogy nem elégedett a kuncsaft!
Attól,hogy itt a mobilarénán dühöngünk,semmi nem fog történni!
De ha ki lesz véve a hálóra rendesen,attól félnek,és tesznek érte!
Nincs olyan cég ki szereti,ha lejáratják őket!Így tessék a faceeen,és mindenhol bombázni őket!
Én is ezt teszem! De egy fecske nem csinál tavaszt![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
twon
tag
válasz DroiDMester #25029 üzenetére
Rendszergazda jogosultság alól csinálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest