LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató 8+ kiló és 11cm vastag, mi az? Laptop!
- Teszt Ryzen 3 3250U teszt
- Vélemény Mercis kalandok - A könyv
- Teszt Játék egy és két CPU-val, AMD K10 alapokon
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Algieba:] Mielőtt meghalok lesz egy Samsung zászlóshajóm
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [zone:] Igényfelmérés - teszt/bemutató
- [Re:] DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- [Re:] [bacsis:] Készüljünk a BRSZK-ra vol2
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [ubyegon2:] Látóasszonyok topikja - látjátok? én megmondtam....avagy zalai látókáposzta
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Trol
tag
Nekem hasonló problémám volt, főzött ROM volt rajta, az LG-nél egy szót sem szóltak miatta. A kijelző csere nem garanciális dolog, tehát ígyis-úgyis fizetsz.
(#18002) rayoliviero válasza vadászcsiga (#17989) üzenetére

rayoliviero
veterán
Már gsm boltban megkérdeztem a számom.
Viber hangjelzése nagyon halk, ezt hallani nem lehet. Minden hangerőt maxra tettem. amikor elküldök egy viber üzenetet is, akkor harmad olyan halk, mint iPhone-on volt.

kerpok
tag
(#18004) rayoliviero válasza rayoliviero (#18002) üzenetére

rayoliviero
veterán
Nem recseg amúgy a teló. De a halk viberre nem találok megoldást. És közben rezeg is, pedig minden rezgést kikapcsoltam.

dxh122
tag
Sziasztok!
Debrecenben jó áron 32 GB-os változatot tudja valaki hol lehetne kapni?
Vagy ha nincs partnero-tól érdemes?
köszi
[ Szerkesztve ]
Programban is kikapcsoltad? Ott is kikell, nem elég csak a telefonon.

rayoliviero
veterán
Most az jó. Viber neked is nagyon halkan jelez? És ha elküldök egy üzit, akkor is. i5-höz képest nagyon halk.

sirály69
őstag
FirstPhone (Pláza I.em.) Fekete\Fehér 130.000Ft - Arany 132.000 Ft
Szerver Hosting Debrecenben

dxh122
tag
köszi, 127-ért találtam eddig, de azt is sokallom a 120+2 posta-hoz képest

Csillag01
aktív tag
Sztem nincs semmi hatranyod ha gsm boltba vasarolsz.plane ha kozismert.
1 fogorvos ismerosom anno 2 ev huseggel vett iphone 4s telot a t-nel megjelenes napjan,es kiszamolta hogy kb 500k volta teloja mire kifizette.azt mondta tobbet nem vesz elofizetesre.az iphone 5s mar fuggetlenul rendelte.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba tönkreteheti az egész napodat.

sirály69
őstag
Hol volt 127ért 32 gigás(új)?

Csillag01
aktív tag
Sztem nem.csak huseges telot
Egyetlen atombomba tönkreteheti az egész napodat.

Gaberking
senior tag
Szia!
A telefonodon használsz valamilyen víruskereső programot?
Mert elképzelhető, hogy a képernyő lezárása után automatikusan leállítja a háttérben futó programokat és ez okozza a "megáll az idő" -t. A 360 Security ezen funkciójának engedélyezése, nekem is "megáll az idő" problémát okozott.

Eve123
csendes tag
Jahhh,oksi bocsi,azon átsiklottam
Lg g2 white 32gb

zragon18
tag
Semmi ilyesmit nem használok...:/
Én nem használok Greenify-t, mert az kb már majdnem olyan mint a titanium backup, hogy fagyassza/hibernálja a progit, csak ez addig amíg nem használod, ha igen akkor felolvad vagy mi de addig meg pl nem kapod meg a program értesítéseit...
We live in a simulated world...

dxh122
tag
extratel gsm, de felhívtam a plázába a boltot, most ott is annyit mondtak

rayoliviero
veterán
Beállítottam a google mailem fióknak és barátnőm összes telószámát feltette a telefonra (régen ezt a google mailemet kölcsönadtam barátnőmnek, hogy tudjon letölteni, amikor még droidja volt). gondolom csinált a telója valami biztonsági mentést, ezt hogy tudom törölni?

Mantin
aktív tag
random fényerő-villogásra valami megoldás? 10e van rajta..
GTX 1060 - Ryzen 3 1200@3,85Ghz - Corsair 3200mhz - ASRock AB350M Pro 4 - Cooler Master Masterbox Lite 5 RGB

Saccco
nagyúr
Lépj be a gmail-be asztali gépen és bal felül válts át címtárra, ott pikk-pakk ki tudsz törölni mindent ami nem kell (egyszerűbb, mint telefonról) .
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Bossi
őstag
Tudna valaki segíteni, hogy van a bill. kombinációs factory reset?
köszönöm

Illusion1010
senior tag
Szerintem nem a telefon volt 500k hanem az előfizetés havidíjja. Ezt a 2 dolgot nem kellene összekeverni.
Bossi
Hosszan nyomod a bekapcsolót míg újra nem indul. Ekkor nyomod a hangerő le + power gombot, amíg fel nem villan a LED. Pillanatra elengeded, és újra megnyomod mindkettőt.
[ Szerkesztve ]

gusthy
veterán
Nem gondolom, hogy elvárás a szolgáltatótól, hogy ingyen szolgáltasson. Eszerint a számolási mód szerint ha használta is a telefonját, akkor miután függetlenül megvette az 5s-t, egy csomó pénzt fizetett ki a szolgáltatónak a semmire.

gusthy
veterán
Sim cserénél automatikusan aktiválódik a sim a meglévő számra, nincs mit "átírni" (nincs neki saját száma).

Misi1980
senior tag
Sziasztok!Három betüs navigációt használok.A gondom az vele hogy elég gyakran eldobja a gps jelet.Egyedi eset vagy másnál is van ilyen probléma?A gyári időjárás widget bal sarka nektek is nagyon áttetsző?Gyárilag telepített zöldes hátteret használok és a widget bal sarka zavaróan zöld.

gusthy
veterán
Nekem kék. A háttér szintén zöldes.

Misi1980
senior tag
Tehát nem üt át a widgetten a hárrér?

hcs57
őstag
Néhány autó szélvédője fémgőzölt, ez is okozhatja.. más szoftverrel is eldobálja?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu

r3dwo0d
tag
Fagyott-e már ki valakinek a telefon? Teljesen gyári állapotban lévő 32 GB-s verzió töltés közben kifagyott és csak a bekapcsológomb hosszú nyomva tartására indult újra. Mitől lehetett? Nem raktam fel semmi új eddig nem használt alkalmazást...
Ui: Hopp, nem válaszolni szerettem volna bocsi érte
[ Szerkesztve ]
Hello
Autó fényerő off. Illetve a kijelző fényerőt tedd fel 45%. Szoftver Bug sajnos
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7

rayoliviero
veterán
Ehhez a telóhoz van olyan program, mint iPhone-nál az iTunes, amivel a játékokat teszem fel, zenét stb?
Sms hangot és csengőhangot lehet változtatni? Gyáriak nagyon gagyik.
[ Szerkesztve ]

gusthy
veterán
baloldalt nem, csak a jobb felső részen, de ott meg nincs semmi.

Misi1980
senior tag
Nem próbáltam még más programmal de most töltök le egyet és tesztelem.
gusthy:Igen csak a jobb oldalon van ez az áttetsző rész a bal oldalon nincs.Engem egy kicsit zavar de majd megbarátkozom vele.Nem akarom lecserélni mert nagyon szép a gyári időjárás widget.
[ Szerkesztve ]

Sragi
őstag
Hát beszarok...nekem meg nem talált semmit.Vicces.Én tavaly vettem decemberben.Nem értem
Motorola Defy+/LG G2/Honor 8 Sapphire Blue/MI 9T Pro

szoja
tag
Én sem értem, mert haveromnak is decemberi van, neki sem talált semmit. Frissítés után egyébként a bootképernyő megváltozott, Telekom logo helyett LG van most.

Sragi
őstag
Hmmm egyre érdekesebb a sztori
(#18031) Gazsi00 : Lg Pc suite

sirály69
őstag
Alkalmazások -> Zene -> kiválasztod a zeneszámot és rajta tartod az ujjad és a felugró menüből kiválasztod amit szeretnél...

Sanyaman
aktív tag
Szintén decemberi, T-s, és semmi.

gusthy
veterán
Helyes Miért zavar? ott csak a nagy semmi van.

gusthy
veterán
Nincs, hálistennek Rádugod a gépre, és felmásolod, amit akarsz.
Appot a play áruházból telepítesz, ami van a telefonon. Vagy ha nem tetszik, akkor a play.google.com-on.
Zenét meg könyvet is onnan tudsz beszerezni, filmet meg újságot egyelőre nem.
Az almával ellentétben itt úgy is tudsz appot telepíteni, hogy a telepítő fájlt (ami egy .apk kiterjesztésű fájl) felmásolod, és elindítod fájlkezelőből.
Nekem sem volt, de én leszedtem a 10e-t annó és az összefoglalóban leírt módon manuálisan frissítettem. Márcsak az lg logó miatt is megérte, nem kell azt a csodaszép teleképernyős T-set bámulnom boot-kor.

Sragi
őstag
Akkor csak a decemberiek ilyen szarok?

Jacksonrodeo
csendes tag
Szintén decemberi, szintén semmi

apaszka
veterán
Enyém is decemberi, és mikor haza hoztam azonnal 10e ment rá, mert fel ajánlotta. Telenoros.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

Jacksonrodeo
csendes tag
Tehát akkor decemberi T-Mobile-os telefonok nem akarnak frissíteni?

Danny365
őstag
Én meg azelőtt feltettem a kdz-t, mielőtt megnéztem volna a frissitést PC Suite-on.
OTA-n viszont biztos nem akart frissiteni, szintén T-s decemberi. De szerintem tök felesleges ezen a frissités témán pörögni, mikor bárki bármikor felteheti kdz-vel. Nem is értem a kérdéseket, hogy érdemes-e, meg ilyenek.

Azharel
aktív tag
Nekem is decemberi T-s és nem frissült, de kdz-vel ráraktam már a v10e/f -et is. Semmi másban nem különbözik a t-s rom a simától, mint hogy mindenféle használhatatlan appal tele van rakva. KDZ-vel rakjatok rá másikat aztán ennyi. Ráadásul mikor még lg l9-em volt, sokszor a hivatalos frissítő lefagyott, brickelve a telefont. KDZ-vel soha semmi gond nem volt.

Misi1980
senior tag
Mert úgy lenne a legszebb ha teljes szélességében lenne a időjáráswidget.

zragon18
tag
Sziasztok, Pár napja már eléggé idegesít egy hiba ! Akár milyen időjárás Widget-et rakok ki mindíg megáll rajta az idő Nem jó a BW se. se a HD Widget De még a gyárin is megáll az idő ! Gyári 10e szoftvert használok. És semmilyen task killer-t Vagy Vírusírtót nem használok.. Mi lehet a gond?
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Dell T7600 Munkaállomás | 2xE5 2667 | 16GB |Tesla C2075 6GB | 240GB SSD | 500GB HDD | 1300W Gold.
- T14 Gen1 27% ÁFA, 14" IPS érintő, i5-10210U, 16GB, 256GB NVMe, magyar vilbill., WIFI 6, gar 2024-ig
- Lenovo Thinkpad T480 FHD IPS, i7-8650U, NVIDIA MX150, 16GB RAM, 256GB SSD, ujjl.olv, IR kam, 2022.04
- Apple iPhone 8 - 256GB - Arany - Kártyafüggetlen - Garancia
- GIGABYTE GEFORCE RTX 2070 8GB GDDR6