LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [kyrabaybee:] :L
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [8th:] Szakadjon rátok az ég!
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
- [Re:] [Agyturbina:] Profi képek Ausztráliáról, ahogy eddig nem láthattad II. rész
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
Danny365
őstag
Nincs.
@Looserke
xda-t olvasgatva pont ugyanolyan, mint a 20a, csak bloatware nélkül. Szerintem attól, hogy a 'b' újabb release-re utal, lehet, hogy a betű jelölés csak regionális dolgok miatt más és igazából nincs benne észrevehető javitás, vagy újdonság.

Looserke
őstag
Nem tudom, talán valamit csak javítottak benne, mint a 10a-s wifi/3g bugot a 10b/e-ben...
bluetoot bug jelen van a stock 20a/20b open KK-ben?

tsuckware
tag
Szia!
Ezek hol találhatóak a rendszeren belül?

Wade0303
tag
Akkor érdemesebb vmelyik G2 PRO port rommal próbálkozni?

Danny365
őstag
Bluetooth bug továbbra is van, de egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába irja, hogy ébren tartja a telefont, igazából nem befolyásolja az akksiidőt. Legalábbis ez az emberek tapasztalata.
@Wade0303
Működő ART csak a CloudyPro II-ben van (a másik G Pro 2 portban nem igazán használható, mert úgy nincs hálózatod). Mondjuk engem továbbra sem nyűgöz le az ART, épp most váltottam vissza dalvikra. ART-on lassabban nyitotta meg pl a Facebookot, vagy éppen a Vibert és más téren se tapasztaltam gyorsulást.
[ Szerkesztve ]

Pityukaka
tag
Na ma éjjel megjött a 4.4.2. Sok változást nem látok mondjuk... Min módosítottak?
[ Szerkesztve ]

Bubukain
senior tag
system/app

Looserke
őstag
milyen régiós a telefonod?

rayoliviero
veterán
Leírnád légy szíves a telepítés menetét? Köszi.
Ezt most 4.2.2 alól kell feltenni Philz recoveryvel? Valami KitKat baseband-ről is beszéltek az xda-n.

tsuckware
tag
Köszi, megvan közben... de azt írja, hogy read only... hogyan tudom odamásolni?

Danny365
őstag
- 4.2.2-ről kezded (én 10e-n voltam).
- OptimusRs Simple Toollal feltettem a Philz recovery-t
- Letöltöd a D802 basebanded, illetve a ROM-ot magát
- Bootolsz Philz recovery-be, flasheled a basebandet (ne nyomj utána restartot)
- Rányomsz a "Clean to install new ROM" /full wipe/ opcióra
- Flasheled a ROM-ot (Aroma installerben természetesen a D802-t válaszd)

toto0569
addikt
Most próbálgatom.Hang az jó.Az volt az első.A wifi is,nem írt át semmit.
https://www.flickr.com/photos/110775293@N07/

Azharel
aktív tag
Danny365 leírta kb a lényeget. Amit én észrevettem, hogy a kamera sokkal jobb gyenge fényviszonyok között, nem akadozik. értesítési sáv most már teljesen átlátszó bármilyen hátteret raksz be, még a lock screenen is. miután feltöltött 100%-ra rezeg egyet a telefon.

rayoliviero
veterán
Ok, köszi. Viber miatt kénytelen leszek feltenni, mert a gyári szoftveren rossz a hangminőség. Ezekkel a romokkal jobb szokott lenni.

Looserke
őstag
és ezt miért OFF topic-ként írod be?
bugok vannak?

Bubukain
senior tag
root joggal

Azharel
aktív tag
mert mellé nyomtam, másik topicba meg off helyett on-al írtam bugokat nem találtam még nagyon, 12 órája van fent a rom. download módba rooted -et ír attól függetlenül hogy van/nincs root a telodon. kikapcsolásnál nálam 1 pillanatra megakad az animáció alatt a hang. swiftkey még mindig crasht okoz a com.gapps -ba, de csak 1x dobja fel indításkor együtt lehet vele élni.

rayoliviero
veterán
Recovery és root mikor lesz már KitKat-re, lehet tudni? Mert ha nemsokára, akkor inkább kivárom.
(#23019) firemanus82 válasza dave_gahan (#22994) üzenetére

firemanus82
senior tag
Természetesen kdz-vel a német 10e ment fel.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro Dual => Huawei P30 Pro (256Gb) => Huawei P40 Pro (256 Gb) - A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

Pityukaka
tag
TWN, gondolom Tajvan

Danny365
őstag
Nem tudom, lehet, hogyha flasheled a basebandet, illetve egy stock KitKat-et SuperSU-val, akkor már most is megmarad a recovery + root, de ebben nem vagyok biztos.

Danny365
őstag
Vagy rakd fel a CloudyStock 1.1-et. Ez lényegében ugyanolyan, mint a Stock KK, csak jobb.

firemanus82
senior tag
Ezt vártam?! Eu open! Ez 32Gb-osra jó? Honnan lehet letölteni? Hogyan lehet feltenni? Ugyanúgy, mint korábban a kdz telepítéssel vagy változott valami? Mert olvastam, hogy valamit buherált az LG?
[ Szerkesztve ]
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro Dual => Huawei P30 Pro (256Gb) => Huawei P40 Pro (256 Gb) - A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

rayoliviero
veterán
Köszi, megnézem.

adrianzen
csendes tag
most frissítettem a telefont az lenne a kérdésem,hogy fölül a kis ikonokat (idő, térerő....)ezek fehérek lettek most a frissítés után, belehet állítani h kék legyen megint esetleg?

apaszka
veterán

tsuckware
tag
ezt kifejtenéd bővebben? A G pro 2 rom nem rootolt alapból?

Bubukain
senior tag
csak ha telepítésnél felraktad a supersu 1.93 update-t.
ha felraktad a telepítésnél, akkor pl a root expolrerrel próbáld meg felmásolni a 2 file-t
(#23029) firemanus82 válasza dave_gahan (#22994) üzenetére

firemanus82
senior tag
Mellesleg érdekes, mert az IMEI számom alapján csak 10B az aktuális ROM!

Looserke
őstag
akkor tuti lopott, IMIE cserélt telód van és a fekete öltönyös kétajtós szekrény méretű ügynökök már úton is vannak feléd...

firemanus82
senior tag
Akkor elő kell vegyem a napszemüvegem a neutralizáló miatt 😎

h3lios
addikt
Stock Romon új home screenem. A hátteret meddig kerestem hozzá.
B-tag: H3lios#2825

Mett
senior tag
tegyük fel, hogy volt egy jól működő rom a telefonon, amiről csináltam egy twrp backupot..
a példa kedvéért mondjuk ez egy stock hkg rom volt..
majd flasheltem mondjuk egy v10E romot, de nem jött be és után a recovery wipe után visszaállítottam a meglévő hkg backupomat..
mi a jó büdös francért fogad utána android.phone leállás hibaüzenet?
ok, hogy preload partíció gond lehet, legalábbis én erre gyanakszom, na de kérem ez az első telefonom, amin állandóan ebbe a probléma szaladok.
sgs2-n anno sokszor romoltam, de recovery mindig jól letudta formázni, utána gyönyörűen visszament a backup..
szóval van valami titok vagy ez így rossz gyárilag, ahogy van?

Pob20
tag
Szerény véleményem szerint.

Bubukain
senior tag
üdv

firemanus82
senior tag
Erre valaki?

reflxx
aktív tag
Erre valaki?
The closer you are to death, the more alive you feel. - James Hunt

Bilux
addikt
És erre valaki?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

firemanus82
senior tag
Erre majd én

Danny365
őstag
Nem kell rootolnod ahhoz, hogy frissitsd.

rayoliviero
veterán
Annyit nem értek, hogy a full wipe-ot nem a baseband install előtt kell, hanem utána?
szerk: Ok, köszönöm. Már megint csak a Flashify-os módszer működött, hogy feltegyem a Philz recoveryt.
[ Szerkesztve ]

Danny365
őstag
Én utána csináltam. Baseband > wipe > ROM.
szerk.: Nem tudom, igy melyiket raktad fel, de ajánlott a legújabbat.
[ Szerkesztve ]

szabyka95
őstag
baseband wipe rom sd card wipe
en igy csinaltam

rayoliviero
veterán
szabyka95: sdcard wipe minek? Azt szabad egyáltalán, nem az töröl mindent?
[ Szerkesztve ]

Xmodule
őstag
Amugy a gyári rom nem jo hogy ennyit mokoltok? Van mar hivatalos KK? Másik kérdésem lenne hogy ezt a telefont lehet e vezetek nelkul tölteni? Vagy esetleg kesobb lesz e lehetőség ilyesmire szerintetek? Amugy ma melo után megyek a mobilert. Mar le van foglalva fekete 32gb. A két méret kozott van valami eltérés romok szempontjából? 16/32
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

Danny365
őstag
Mármint a recovery-re gondoltam, hogy a Philz 6.19.7 legyen fent lehetőleg. SD card wipe szerintem nem oszt, nem szoroz amúgy.

szabyka95
őstag
mindig igy szoktam, ha uj tipusu romot rakok fel : pl. stockrol flexre, stockrol G pro 2 re
ugyanaz tkp mint a hard reset (sd card wipe + data)
flex 1.0 rol 1.1 re pedig mar nem csinaltam meg ezt
[ Szerkesztve ]

rayoliviero
veterán
A Philz recovery img fájlt kimásoltam a Simple Tool 3.1-ből. Gondolom az a legújabb.
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.