Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45351) #07400704 válasza SztiviVander (#45349) üzenetére


#07400704
törölt tag

Ne haragudj de neked mi bajod van?
Idejöttem érdeklődni, van aki készséges, te meg nekem esel? itt ilyen a közönség vagy mi?
Ha te mindent tudó vagy, akkor magyarázd el, ne pedig támadj!!

Egyébként meg beírtam az imei számot az X-ek helyére, és ez jött ki, na akkor ebből most mit értsek?
OK
354198060740812
LGD802
AAREBK
406KPWQ074081

D80220C_00
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW575106432109876543213/D80220C_00.kdz

N
N
EG
GSM

[ Szerkesztve ]

(#45352) SztiviVander válasza Pacy (#45346) üzenetére


SztiviVander
őstag

én is arra utaltam. leírtam fentebb hogy a bolti garancia egy a4-es lap amin a gmsbolt vállal rá garanciát (haha). ami egész addig jól hangzik míg nincs gond vele, mert az ily módon áfa/adózás nélkül eladott, távol keletről behozott telefonokat vagy cserélik egy másikra (nagyon fáj nekik), vagy saját zsebből javíttatják pénzért az LG-nél/egyéb hivatalos szervíznél (na ezt nem szokták mert ez nagyon fájna nekik), vagy Józsi az eredetileg hegesztő szakmunkás megpróbálja hátul a sufniban megjavítani (ez meg nem szokott sikerülni és visszakapod még szarabb állapotban). a gyári/gyártói garancia pedig egy olyan gyártói logós garanciajegy amit a gyártó ad az itthon legalásian (nem szürkén) forgalomba hozott telefonokhoz (és az itt mindegy is hogy milyen boltban veszed meg), ezeket a gyártó cseréli vagy javítja/javíttatja szerződött partnerszervíznél. gondolom érzed a különbséget hogy mekkora érvágás egy telefont megjavítani/cserélni egy sufnigsm-nek meg egy LG-nek. na ez tömören ugyan, de le van már írva a kérdésed után, erre mondtam hogy esetleg olvasd el mert 20 hsz-enként beirogatni ugyanazt kicsit fárasztó. meg minden naponta ugyanazokat a témákat olvasni is.

(#45353) ::Geri:: válasza SztiviVander (#45352) üzenetére


::Geri::
tag

Köszönjük Sztivi, pontosan leírtad a lényegét!

Pacy: hiába olcsóbb a "bolti garancia", ha egyszer baj lesz a telefonnal (a topikot visszaolvasva, ez lutri, egy jó sárgulás mindig benne van a pakliban), akkor bőrdzsekis Joe és kicsi Bandi azt fogja mondani, hogy az a kijelző márpedig hófehér! :)

Life is Short, Upgrade Hard

(#45354) SztiviVander válasza #07400704 (#45351) üzenetére


SztiviVander
őstag

majd ha legközelebb kérdezek valami, te válaszolsz én meg köszönetképp kioktatlak hogy de az nem úgy van mert én jobban tudom csak azért kérdeztem hogy túráztassalak akkor megérted. nem vagyok mindentudó, nem is válaszolok mindrenre mondjuk már csak a gúnyolódásod miatt sem érdemelnéd meg hogy segítsek...
...de nem szeretném ha abban a hamis hitben élnél továbbra is hogy EU-s a készüléked, még ha ez nem is teszik.
AAER = Arab emirátusok, BK = black
és bár feltételeztem valamelyik linket legalább ismered ha már ennyire biztosan állítasz dolgokat de azért itt a másik LG-s link ami nincs benne az összefoglalóban de beszédesebb:
http://csmg.lgmobile.com:9002/svc/popup/model_check.jsp?esn=354198060740812
lásd buyername. az én imei-nél ez HUNGARY. és nem tudom mit kell ezen megsértődni, nem EU-s akkor nem EU-s. max kicsit kamuzott az akitől vetted. és akkor most mi van? működik? működik. problem?

(#45355) ::Geri:: válasza Pacy (#45346) üzenetére


::Geri::
tag

Én most (hogy sehol nem kapható rendes garanciával az országban) úgy vagyok, hogy ha holnap sem találok sehol, akkor marad a vodafone. Céges előfizetésem van, veszek egy feltöltőkártyásat, ez most 123e.

Remélem céges ÁFÁ-s számlát lehet kérni, anno (ez kb 12 éve volt) pannonngsm-nél gond volt, ha feltöltőkártyás készüléket akart valaki venni.

Life is Short, Upgrade Hard

(#45356) Quqesz válasza ::Geri:: (#45355) üzenetére


Quqesz
nagyúr

& Pacy
B-tel?

tapaizo
Nyugdtan frissíthetsz,a v20c óta szinte minden bug megszünt(nekem is csak v20D van és semmi gond)

fery02
Teljesen egyetértünk! ;) én sem kapcsolnám ki emiatt!

Makavelli
Értesítő sávnál sem? Beállban biztos be van kapcsolva?

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45357) #07400704 válasza SztiviVander (#45354) üzenetére


#07400704
törölt tag

Szerintem hagyjuk a szócsatát!
Szóval nem kamuzott senki a származását illetően, csak bizonytalan volt, így hát megegyeztünk abban, hogy EU-s :) ezért is kérdeztem meg itt, mert a sima G-nél egyértelműen ráírták a dobozra, hogy Svájci.
Ezen a dobozon van egy " ARE" felirat és alatta BLACK BLACK, és az S/N után ez: 406KPWQ074081, én nem vagyok akkora fan, hogy tudjak különböző praktikákat, egyszerű felhasználó vagyok, tudok néhány okosságot ami a mindennapi felhasználáshoz szükséges, de semmi több, viszont szeretek tisztában lenni dolgokkal.
Ezek szerint ez a készülék Arab földre készült? feltételezem ez semmilyen hátránnyal nem jár, vagy igen?
Azt viszont továbbra sem értem, hogy hogy ajánlhatja fel akkor OTÁN a frissítés lehetőségét, eddig az volt a tapasztalat, hogy a pl. Ázsiai piacra szánt készülékek nem frissíthetők OTÁN.

[ Szerkesztve ]

(#45358) Quqesz válasza #07400704 (#45357) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Felejtsd el ami g-n volt....4X is ilyen volt,de itt már más a helyzet...de végső esetre ott a Kdz...

scampolo84
A fiókok és szinkronnál a gmaileknél nézd meg, hogy be van-e szinkronizálásra a g+(ha több címed van mindnél)kapcsolva...az is beragaszthatja

Danny356 és mindenki más!
Én kipróbáltam és faxa!!!!a térkép animálása király!van 3d és minden térkép letölthető offline használathoz csak be kell reggelni(faszbukkal is lehet). 2 dolog hiányzik belőle: magyar menü(na bumm),magyar navigációs hang....remélem lesz mihamarabb!DE amit eddig használtam(gogli,navigon,navigator) sehol sincs hozzá sztem,és a tabomon,ami mtk procis olyan vajsima/gördülékeny....próbáljátok ki!

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45359) Quqesz válasza Quqesz (#45358) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Ja a Danny által linkelt Here beta-ról van szó(hsz 45300)..a térkép elég frissnek látszik(m0(m5-51szakasz) átkötő rajta van,navigonon nincs

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45360) Pacy válasza SztiviVander (#45352) üzenetére


Pacy
aktív tag

Ajj jajj. Azt hiszem most biggyen a szám széle. Ez nagyon szarul hangzik. Elvileg a akkor ITT is ez a helyzet?

Quqesz: telibe!

[ Szerkesztve ]

(#45361) ::Geri:: válasza Pacy (#45360) üzenetére


::Geri::
tag

Pacy, Sztivi: sajnos itt is "bolti garancia", kizárólag, velük is beszéltem.

XXL Gsm-en kívül szerintem (25db boltot hívtam fel tegnap és ma) a komplett Budapesti lehetőségeket felhívtam.

Life is Short, Upgrade Hard

(#45362) SztiviVander válasza #07400704 (#45357) üzenetére


SztiviVander
őstag

én meg azért válaszoltam mert kérdeztél, csak valamiért nem akartad elfogadni a normális választ. az hogy a G-nél hogy volt mint volt egy más tészta. miért ne ajánlaná fel az OTA frissítést? persze van néhány gyártó aki némely telefonnál ahoz köti/kötötte az OTA frissítést hogy milyen sim van benne és ezzel próbálja/próbálta megakadályozni (baromira sikertelenül) hogy szürkeimportos készülékeket vegyenek az emberek illetve hogy pl a nem EU-ba szánt készülékek elterjedjenek az EU-ban és ezzel konkurenciái legyenek az EU-ba szánt, esetleg drágább verzióknak. mint látod ez nem ilyen. de kár is OTA-val foglalkozni, baromi régi az a 20C. összefoglalóban az is benne van hol találsz magyar/openEU-s legfrissebb 20F fw-t meg hogy hogyan tedd fel. letöltöd, felrakod és onnantól EUR lesz a fw-ben, friss is lesz, ennyi. hátránya maximum garancia szempontból lehet, de nyilván azzal tisztában vagy hogy mivel LG-s garijegyed nincs így LG szervízbe jó esetben is csak fizetős javításra viheted. más régió miatti hátrány ennél a típusnál nincs, vagy legalábbis én még nem tudok róla hogy lenne.

(#45363) Quqesz válasza Pacy (#45360) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Úgy néz ki hiány lett belőle....a bolti gari mindenhol ugyan az,ha gond van ők javítják...eddig ők korrektek voltak,a 4x-em amit tőlük vettem a mai napig hibamentes...mikor ota lejött az ázsiai szoft és eltünt a magyar nyelv gariban megcsinálták a frissítést...(itt ilyen nincsen)

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45364) Pacy válasza Quqesz (#45363) üzenetére


Pacy
aktív tag

12 óra meló után kicsit nehéz a felfogasom. :B Akkor a B-tel normális bolt? Vagy te a gyártói garirol beszéltél? Bocs az ertetlensegert.

(#45365) Jippy


Jippy
tag

Sziasztok! Tudnátok egy linket vagy leírást adni xdabbed camera mod felrakáshoz? recovery nincs, root van.

(#45366) SztiviVander válasza ::Geri:: (#45361) üzenetére


SztiviVander
őstag

és pont az xxl-t nem sikerült még elérni? :) amugy nem lepődnék meg ha LG egyre kevesebbet gyártana belőle. amíg ez kapható addig jóval kevesebben veszik meg pl a G3S-t. márpedig az LG-nek az lenne az érdeke hogy az új G3-at és klónjait vegyék ne a régi (kifutó?) típust. valószínű hogy ha a szolgáltatóknál is kifogy az aktuális készlet akkor többé náluk sem lehet majd venni ilyet. az a helyzet hogy a G2 túl jóra sikeredett és erre amilyen büszke volt az LG most legalább akkora teher neki. a G3s akár még jó alternatíva is lehetett volna annak aki nem akar péklapátot, ha az idióta samu utat követve nem butították volna le a sárga földig (még a G2-höz képest is). egy G3 házban lévő, G2-es hw (kiegészítve a lézeres fókusszal) szerintem ütött volna akkorát mint anno a G2. csak akkor meg a nagy G3 nem fogyna... de hát ilyen ez a kapitalizmus.

(#45367) ::Geri:: válasza Pacy (#45364) üzenetére


::Geri::
tag

Röviden: a btel sem normális bolt sajnos, egyelőre NINCS egy darab sem sajnos.

Holnap még próbálkozom, és természetesen írok ha találok valahol!

Life is Short, Upgrade Hard

(#45368) SztiviVander válasza Jippy (#45365) üzenetére


SztiviVander
őstag

a legújabb, szimpla root-al telepíthető apk-s verzió a saját xda-s topikjából letölthető: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974
ha a régebbiből kell ilyen apk telepítős verzió akkor az xdabbeb_camera_g2_v3.2.0.apk -ra guglizz.

(#45369) Jippy válasza SztiviVander (#45368) üzenetére


Jippy
tag

A topikot megtaláltam, le is töltöttem 2 db fájlt. egy apk és egy zip. Hogyan tudom telepíteni? nem akarok recoveryt. A zip-ből tudom csomagolva is? Köszönöm gyors válaszodat.

(#45370) Kurzuh


Kurzuh
aktív tag

Rettento idegesito, hogy Cloudy G3-bol, ha huzamosabb ido utan kilepek facebookbol vagy snapchatbol(nem elitelni :DDD ), akkor meg-meg doccen, ha csinalok valamit. Gyari Stock-rol nem remlik, hogy az ilyesmit tett volna.

(#45371) Quqesz válasza Pacy (#45364) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Maga a bolt normális,de minden azon múlik mit tudnak szerezni és honnan...a szürkeimportosakat pár nagykerből szerzi be az összes bolt,a gyárit sztem meg a gyártótól,de ezek szerint kezd tényleg kifutó modell lenni a g3 javára...

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45372) Robyka


Robyka
aktív tag

32GB-os teló, eddig asszem 26 giga volt szabad amire tudtam másolni, pár napja vissza raktam gyári romot flashtool-al és most nézem csak 10,6 GB a szabad helyem. Másolok rá azt írja a winfos hogy nincs elég hely. :Y

5 let?

(#45373) orosmet válasza SztiviVander (#45334) üzenetére


orosmet
tag

Köszönöm az infót, majd próbálkozok még. Természetesen NTFS a külső HDD.
Szerk.: Már működik is, még egyszer köszönöm! :)

[ Szerkesztve ]

(#45374) Kurzuh válasza Robyka (#45372) üzenetére


Kurzuh
aktív tag

Olyan kdz-s ROM-ot tettel fel, aminek a vegen ott van, hogy 16G, azaz csak 16GB-t tud kezelni. Olyat tolts le es tegyel fel, aminek a neve vegen nincs ez a bizonyos "16G"

(#45375) Robyka válasza Kurzuh (#45374) üzenetére


Robyka
aktív tag

Én úgy tudtam hogy teljesen mind1 hogy 16 v 32 GB mivel előtte is 16GB rom volt rajta Hungary Open amit innen tölöttem le, de nekem baszik letölteni már.

Innen tölöttem le a 20F romot ami most van rajta.

Egy ilyen megoldást találtam de én ebbe most bele nem ugrok.

(#45376) Danny365 válasza Robyka (#45375) üzenetére


Danny365
őstag

Pedig szerintem csak ilyen (vagy valami ilyesmi) módon lehet visszaszerezni az eltűnt helyet, egy sima kdz flash nem fog segiteni szvsz. Legalábbis nemrég volt már hasonló gondja itt valakinek és a linkelt módszerrel állitotta vissza.

(#45377) neo_xperia válasza #07400704 (#45357) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

Szia!
Az én készüléken detto ua. ARE Black.
Amikor megvettem nekem is frissitett OTA-n 20c re,de utánna feltettem kdz-vel a HUN 20f romot. Én is G-ről jöttem, ez más: )

(#45378) #13908480


#13908480
törölt tag

Megoldottam :))

[ Szerkesztve ]

(#45379) SztiviVander válasza Jippy (#45369) üzenetére


SztiviVander
őstag

zip-et? első post: "2. Download the latest version of XCam LG HERE" , a "here"-re kattintva pedig egy XCamLG_512_g2.apk -t lehet letölteni. nincs zip, az apk-hoz pedig nem kell recovery, simán telepíted mint bármi mást.

[ Szerkesztve ]

(#45380) Jippy válasza SztiviVander (#45379) üzenetére


Jippy
tag

Ha csak az apk töltöm akkor csak a kameraszoftvert telepíti, a zip is kell hogy jó legyen. Találtam egy másik megoldást amit recovery nélkül fel lehet tenni, jó is, nem pixeles a 4k sem, csak hiányzik a "magic focus " mód.

(#45381) SztiviVander válasza Jippy (#45380) üzenetére


SztiviVander
őstag

a 3.2.0 -hoz semmi nem kellett, ezt az újat már nem próbáltam. de érdekes hogy nem írja sehol hogy kellene külön a kamera driver is. a 3.2-ben ha jól emlékszem benne volt a magic focus is, itt az újnál meg már csak a fizetős külön appal lehet ezt bekapcsolni. hát akkor ez van.

(#45382) Quqesz válasza Danny365 (#45376) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Te ez a Here annyira béta volt,hogy már nem is megy :Y kár,mert tuti lenne....:(

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45383) Jippy válasza SztiviVander (#45381) üzenetére


Jippy
tag

Köszönöm a gyors reagálásokat ma is okosabb lettem.
:D :R

(#45384) laverdadb válasza Quqesz (#45382) üzenetére


laverdadb
tag

Sajnos leblokkoltak, gondolom az ido elotti kiszivargas miatt. Reggel raktam fel, annyira megorultem... Varhatunk megint :/

(#45385) Quqesz válasza laverdadb (#45384) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Pedig nagyon bejött elsőre...majd hidd el ha megjelenik fizetős lesz....:( fuck

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45386) fery02 válasza SztiviVander (#45381) üzenetére


fery02
addikt

Állítólag az újabb verzióknál már külön van szedve driver-re (zip) és kamera app-ra és a teljes hatás érdekében természetesen mindkettő telepítése szükséges.

+Jippy: Ha már root-oltál, akkor ugyanazzal a lendülettel és hasonló egyszerűséggel már egy TWRP is felpattintható lenne és akkor már rég lenne szabályosan, rendesen telepített xdabbeb kamerád. :)

Fail3D! (#45345):
Nem csak proci tuningra jó a kernel csere, hanem ahogy előzőleg is írtam, akksi használatot is tudod vele szabályozni, a gördülékenységet is, hangerősséget, stb.
Ezeket persze mind mélyebb, hozzáértést kívánó beállítások révén.

skrillex13 (#45378):
Máskor illene nem kitörölni az eredeti problémád szövegét és átírni egy szimpla "Megoldottam"-ra, hanem mondjuk meghagyni (esetleg áthúzott formázással) és aláírni a megoldás menetét is.

Elvégre is fórum, sose lehet tudni mikor kinek lenne hasznos infó, akármi is az.

(#45387) scampolo84


scampolo84
aktív tag

Erre valaki?

google+

No meg itt egy kép, nem tudom mit kéne tennem:

koszi!

:R

(#45388) Fail3D! válasza fery02 (#45386) üzenetére


Fail3D!
addikt

Es hogy mire kell klikkelni a melyebb es jobb hatas eedekeben, hol talalik leirast?:)

(#45389) mouzrr válasza Mike81 (#45333) üzenetére


mouzrr
őstag

Nekem ma reggelre nem valtott vissza hangosra.

(#45390) neo_xperia válasza scampolo84 (#45387) üzenetére


neo_xperia
aktív tag

Beállítások/ Hely/Mód/ Nagy pontosság
Előtte a gps/hely/ legyen bekapcsolva.

[ Szerkesztve ]

(#45391) Mike81 válasza mouzrr (#45389) üzenetére


Mike81
senior tag

Én el is felejtettem. De majd ma!😄

(#45392) #07400704 válasza SztiviVander (#45362) üzenetére


#07400704
törölt tag

Köszönöm!
És neked is "neo_xperia"

(#45393) #13908480 válasza fery02 (#45386) üzenetére


#13908480
törölt tag

Rendben, igazabol, csak Cloudyrol mentem vissza stockra es bootloopot kaptam, de most mar minden, jo. (Ujra flasheltem a gyarit)

Ami viszont problemam, hogy valakitol kaphatok egy HUN OPEN 20F linket? Nem enged egy firmwaret se letolteni az eredeti honlaprol :/

(#45394) any11


any11
csendes tag

Én visszaálltam a CloudyG3 2.0-ról a CloudyG3 1.2-re, mert amellett, hogy lassabb lett, még az üzemideje sem volt olyan jó. A CG3 1.2 egyedüli hibája nálam, hogy néha leáll a kamera app. Újrainditva viszont megy. És nekem F320-as G2-em van. Ez 2600mAh-as aksival elmegy 5-6 napot nekem. (a 2.0-ás "csak" 2-3-at)
(Az Antutu is kisebb volt a CG3 2.0-nál: 32000 körül, mig a CG3 1.2 az 39500, bár ez nem olyan lényeges, de leírom).

(#45395) bazsika89 válasza ::Geri:: (#45367) üzenetére


bazsika89
tag

Szia!

Az én készülékem innen van. A gariztatás működik, nem bolti. Most is épp szervizben van a készülék...

Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9

(#45396) Nordik


Nordik
őstag

Ez a rezgőről hangosra váltás a Csendes módhoz lehet köze. Ugyanis, hiába nincs bekapcsolva csendes mód, lehet bekapcsolni egy késleltetést, ez csak megadott időpontban aktiválódik. Nem kell bekapcsolva lennie ennek sem valamiért mégis be kavar... Na most ha rezgőn vagytok és a csendes módon belül be illetve kikapcsoljátok a késleltetést máris átvált magától hangosra. :U

Erre kellene ki találni valamit, bár én már egészen megszoktam a dolgot... :DDD

(#45397) Nordik válasza Nordik (#45396) üzenetére


Nordik
őstag

Szerk.: Azóta próbálkoztam és egyszer be-ki kapcsoltam a csendes módot is. Az előző trükkel már nem sikerül előidéznem a dolgot, hiába az újraindítás, kikapcsolás.

Lehetséges, hogy ennyi lenne a megoldás?

(#45398) cspisti válasza bazsika89 (#45395) üzenetére


cspisti
tag

"Most is épp?"
Ez azt jelenti hogy már többször volt szervizbe? Mi volt a gond?

(#45399) bazsika89 válasza cspisti (#45398) üzenetére


bazsika89
tag

Rosszul fogalmaztam, először van szervizben. A GPS vevő elhagyta magát, ahhoz képest hogy annó decemberben milyen gyors volt és mennyire megvoltam vele elégedve, mára már alig akart beállni. Illetve volt egy "csavarodás" a készülékben, kijelzőben. Elvileg a héten kész lesz, remélem ugyan olyan jó lesz mint újkorában.

Nokia 5800 -> Galaxy Spica -> iPhone 3G -> iPhone 4S -> Samsung S3 -> LG G2 -> Nokia Lumia 930 -> Lumia 950 + Lenovo MiiX 2 10,1 -> Honor8 -> Mate 9

(#45400) Tatyla


Tatyla
őstag

clody g3 2.0-nál mikor telepíteném amikor eljutok oda hogy devices's variant ott melyiket kell kiválasztatni?

PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.