Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45301) kiskacz válasza Wucky (#45299) üzenetére


kiskacz
senior tag

Privi! :K

Huawei Mate 8

(#45302) Kurzuh válasza Danny365 (#45300) üzenetére


Kurzuh
aktív tag

Mit tud, amiben különleges lenne?

(#45303) kocsij válasza SztiviVander (#45272) üzenetére


kocsij
tag

Ne játszd már az agyad öreg. Media Markt-ba lett véve a telefon és képzeld normális lg garancia jegy van hozzá. Annyira vered itt a nyálad, de azt sem tudod miről beszélsz. Mint írtam telefonon beszéltem az LG-vel és ők is azt mondták hogy érvényes rá a garancia. Ennyire már csak nem hülyék hogy ne tudják.

Galaxy S23 Ultra

(#45304) csiziktomi válasza kocsij (#45303) üzenetére


csiziktomi
senior tag

+1 :C
Nekem is MM-os.Az a lényeg ,hogy a garancia mellé legyen valami számla,vagy blok.Legalábbis amikor a tv-m meghalt ezt a kettőt kérték.Ja meg 1 nap volt a teljes átfutási idő:)

(#45305) gretzky77 válasza kocsij (#45303) üzenetére


gretzky77
veterán

Szerintem ti nem egy dologról beszéltek! A bolti gari az nem az MM garira vonatkozik hanem gsm bolti gari! A gsm bolti garival meg hiába mész lg szervizbe!

iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Fiio FF3 & fiio ka3

(#45306) gusthy válasza kocsij (#45265) üzenetére


gusthy
veterán

Na hogy akkor egy kicsit a tények is szóhoz jussanak:
Ha nincs meg a garancialeveled, vagy a számlád, amikor a telefon eladásra került, akkor is van természetesen egy év garancia. Ami a jelentős különbség a "bolti garanciás", vagy kéz alatt, papírok nélkül vásárolt telefon, és az LG garanciás között, az az, hogy az LG (és minden gyártó) számla vagy garancialevél nélkül a garancia kezdetének a telefon _gyártásának_ időpontját tekinti (nem lévén más információja arról, hogy mikor adták el a készüléket.) Ezt, a gyártás időpontját az LG nyilvántartja.

Ennek következtében az LG kevesebb ideig foglalkozik veled, ha nincs rendes számlát/papírod.

Továbbá kérdés, hogy egy esetleg más régiókódú telefon esetén a magyar LG el tud-e járni. (Más hardver frissítések lehetnek az egyes régiókhoz például, vagy eleve picit más hardver.)

(#45307) kocsij válasza gusthy (#45306) üzenetére


kocsij
tag

A Media Markt-ba adnak blokkot és LG garancia jegyet is. Ez be is lett regisztrálva az LG-hez ahol úgye ők látnak mindent hogy mikor vetted és hol. Ha ők ez alapján azt mondták hogy garanciás náluk a telefon akkor az úgy is van, márpedig nekem ezt mondták. Az megint más tészta hogy ha kéz alol veszed vagy olyan boltból aki kínából hozatja a telefont, azoknál valóban csak egy papírt kapsz. Aki nem biztos a garanciába az beszéljen az LG-vel ők biztos nem hülyeséget beszélnek, én írtam nekik és 5 percen belül már fel is hívtak.

Galaxy S23 Ultra

(#45308) akooos válasza kocsij (#45307) üzenetére


akooos
veterán

De senki nem állítja azt, hogy az MM-ben kapott garancia nem az LG-hez szól. Ha még 10x leírod, hogy felhívtad őket, akkor is tudja mindenki, hogy 1 év garanciát adnak a Media Marktban.

(#45309) cettlee


cettlee
őstag

az lehet hogy a spigen slim armor befolyásolja a térerömet?

(#45310) iceQ! válasza cettlee (#45309) üzenetére


iceQ!
addikt

Tuti nem. Nekem is az van és nincs térerő bajom :)

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS

(#45311) mouzrr válasza Jippy (#45270) üzenetére


mouzrr
őstag

Sajna nekem sincs uveggombom, mast meg nem erdemes ebben a tudatban dorzsolgetni. :D

(#45312) SztiviVander válasza kocsij (#45303) üzenetére


SztiviVander
őstag

röhejesen buta vagy hallod :C ami önmagában nem lenne baj (nekem) ha szépen kussolnál. bár így legalább mindenki látja mennyire kell a hasznos "tanácsaidat" komolyan venni. szerinted az LG garijegy az a bolti garancia, mert boltban kaptad mi? és akkor milyen a gyári/gyártói garancia? a te agymenésed szerint akkor az meg az lenne amit egy gyárban adnak? és én nem tudom miről beszélek, hogyne :) látom te pont az az "apuci vette neki a telefont" kategóriájú okoskodó hülyegyerek vagy akikre nemrég itt köpködtél a soha-le-nem-merülő-telefon meséd kapcsán. huzzál már el a vérbe légyszives és trollkodjál máshol. köszi.

(#45313) Tamás34


Tamás34
senior tag

Úristen, mintha Óvodában lennénk! Nincs itt egy Moderátor? Unalmas nagyon amit itt pár fórum tag csinál!!!!!

LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Xiaomi wath s1 Pro-Amazfit Balance Grey

(#45314) Jippy válasza mouzrr (#45311) üzenetére


Jippy
tag

:D :DD :DDD

(#45315) fery02 válasza Wucky (#45277) üzenetére


fery02
addikt

Óránkénti takarításnak nagyjából több hátránya van, mint haszna.
Több erőforrás használódik el azzal, ha a telónak egy külsőleg ráerőltetett memória tisztítás után újra be kell töltenie a használt app-okat a memóriába, mintha benne maradna minden.
Mint már volt is róla szó, ha kell neki memória, felszabadít magának. Innentől teljesen felesleges kézileg befolyásolni a rendszer működését.
Ez már nem Android 2.1, ahol egyes telókon szinte kötelező jellegek voltak az ilyen Task Killer programok.

Ezt a telót egyszerűen csak használd! :)

nkAAA: Nincs mit! :)

[ Szerkesztve ]

(#45316) mouzrr válasza fery02 (#45315) üzenetére


mouzrr
őstag

Ez app függő. Ha olyan app van megnyitva, ami folyamatosan kéri le a frissítéseket, az eléggé le tudja szívni az akksit, ezért jó az 1 órás takarítás. Aki nem használ ilyen programot, annak SZERINTEM jó dolog. Én is kipróbáltam, tegnap raktam be, és egy átlagos suliban töltött nap alatt 20%-ot merültem a szokásos 30-35% helyett. Felhasználófüggő az egész, de az tény, hogy ha 5 percenként ránéz valaki egy appra, akkor fölösleges, sőt, több "kárt" okoz a bezárása, mint hasznot.

Más:
Nemrégiben én is olvastam itt pár tagtól, hogy reggelre "hangos" profilba lép a telefon. Nos, ez nálam is elkezdődött, egész nap rezgőn vagyok, viszont reggel arra ébredek, hogy hangos profilon van. Igazából nem zavar, mert mindig visszateszem rezgőre, de érdekel hogy van-e rá magyarázat. Nekem ilyen gondom nem volt, de aztán 1 hónapig gariban volt, gyári visszaállítás stb. Köszi :R

[ Szerkesztve ]

(#45317) makaveli666


makaveli666
senior tag

Sziiasztok. Az a problémám, hogy valamiért a telefon dupla koppintásra nem hajlandó felébredni. Lezárni le tudom dupla kopp al, de felébreszteni nem. Minden gyári, esetleg valaki valami tipp? Hard reset megvolt.

(#45318) mouzrr válasza mouzrr (#45316) üzenetére


mouzrr
őstag

Az is eszembe jutott:
Mennyivel lehet meghosszabbítani az akksi időt ha nincs bekapcsolva a knock on funkció? Gondolom ilyenkor folyamatosan "él" a képernyő, nem tudom jobban kifejezni, valaki elmagyarázná ennek a működését? :R :R

(#45319) Mike81 válasza mouzrr (#45316) üzenetére


Mike81
senior tag

Ez a néma üzemmódból való kilépés megoldása engem is érdekelne. Mert nekem is van már egy ideje. Volt már hogy a kislányom ezért ébredt fel.

(#45320) Tbs82 válasza mouzrr (#45316) üzenetére


Tbs82
tag

Teljesen egyetértek ,nekem is van hogy egy háttérben futo alkalmazás ha nem zárom be akkor leszívja az aksit pár óra alatt .

(#45321) Quqesz


Quqesz
nagyúr

Szomszédom panaszkodot,hogy a g2 telóján xar a kamera,mert fátyolos képekt csinál. Na mondom hüle vagy, nem vetted le a fóliát róla. Ma megnéztem neki ès basszus akár hogy kapargattam tapétavágóval a szélét nem volt rajta....viszont látszott,hogy megkopott a felülete rendesen. Zebben tartotta a csóka, de azt néztem,hogy az övén mintha nem olyan anyagú lenne a kamerát borító felület...mintha az enyém üveg az övé plexi lenne...hozzáteszem az enyém fekete az övé fehér(volt a huawei p6 esetén,hogy a fehér és fekete közt volt anyagkülönbség a hátlapnál,a fehér gyorsabban is amortizálódott)

mouzzr
A kijelződ kapacitív melynek az a működési elve,hogy mikro áramot vezet a kijelző felületére és mikor megérinted zárod az áramkört(te vezeted el),ebből számolja ki a proci,hova érintettél...szal vszínű folyamatosan kell áram alatt tartani a kijelzőt ilyenkor,de hogy ez mennyit fogyaszt......teszteld le

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45322) mouzrr válasza Mike81 (#45319) üzenetére


mouzrr
őstag

Találtam valamit: azt írják, hogy a beállításokon belül tegyük némára/rezgőre, ne az értesítési sávban, így nem fog visszaváltani. Próbáljuk ki!

(#45323) Fail3D!


Fail3D!
addikt

Udv, kezdek eljatszani a gondolattql, hogy rootoljam a telefont. Foleg a zenehallgatas minosegenek javitasa miatt. A kerdesem azlenne, hogy egy kernel csere eseten milyen elonyom lenne ami biztosan szembetuno hasznalat kozben? Akksi, fenykepezes, kevesbe rocoges?

(#45324) mouzrr válasza Quqesz (#45321) üzenetére


mouzrr
őstag

Köszönöm a választ, nemsokára ki is próbálom átlag használat mellett, és majd visszajövök a számolásaimmal :C :R

(#45325) fery02 válasza mouzrr (#45318) üzenetére


fery02
addikt

Szerintem nem számottevő az akksi használata (már ha van egyáltalán).
Nem "él" a képernyő, lekapcsolt állapotban van. Bár konkrétan én sem tudom milyen elven működik, de nem is kell az egésszel nagyon foglalkozni.
Te is csak használd a telód! :D

Amit te vázoltál amúgy, az a KnockR progi működése, ahol valóban "él" a képernyő, de végig fekete képet mutat.
Ezért is az inkább csak OLED kijelzőkhöz való program, ahol ugye a full fekete nem fogyaszt semmit sem.

Fail3D!:
Zenehallgatás minősége érdekében sokan aszongyák érdemesebb inkább egy minőségibb fülesbe befektetni, mint pl Viper4droid-dal bűvészkedni. :)
Kernelcsere amúgy plusz rendszerközeli beállítási lehetőségeket nyújt (a legszéleskörűbben pl a Dorimanx félék).
Lehet velük befolyásolni az akksihasználot, teljesítményt, hangerősséget, (kamerára nem rémlik, hogy hatnának) stb...

[ Szerkesztve ]

(#45326) Quqesz válasza mouzrr (#45322) üzenetére


Quqesz
nagyúr

A csendes módot bekapcsolhatod a beáll/hang /csendes módnál a felső kapxsoló az azonnali aktivitást jelenti(azonnal bekapcsol), de figyelembe veszi az időzïtőt ami alatta van,ha az is bekapcsolva van...DE ha az értesítő sávban kapcsolod be a gombal a csendes módot(tudod wifi,gps,stb gomboknál),akkor nem veszi figyelembe az időzítőt(én így tapasztaltam)... ha nem megy az időzítő rendesen,akkor indítsd többször újra a telót,amig nem lesz jó(nekem pl 2x kellett egymás után és azóta jó v20D)

Danny365
Köszi,megnézem majd!

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45327) mouzrr válasza Quqesz (#45326) üzenetére


mouzrr
őstag

Nekem nincs időzítő, én mindig rezgő módban használom(használnám) a telefonomat :C

(#45328) Quqesz válasza fery02 (#45325) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Valamennyire "élnie"kell,mert mi alapján érzékelné az érintést,tehát vmi nagyon mikro árammal feltölti a kijelző felületét....

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45329) Quqesz válasza mouzrr (#45327) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Azt nézd meg,hogy a beáll/hang/csendes mód/időzítő tényleg ki van-e kapcsolva...mikor nekem xarakodot,akkor be nem kapcsolt,de ki már igen....ha rezgőre raktad és be van kapcsolva,akkor sztem bármikor tetted rezgőre az időzítő miatt kiold...pl mindég ugyan akkor kapcsol be és esetleg ez egyezik az időzítő beállításával?

Más
Tegnap este levettem töltőről a telót,de ugye éjszaka csak a szinkron megy,reggel 99% és hátralévő idő 1448h ?????was? Ez hülye :Y persze meg paks3-al....:D

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45330) asdf2


asdf2
tag

Sziasztok! Eddig tokban hordtam a telefont, így nem karcolódott a kamerám, de újonnan zsebben hordom, és apró hajszálkarcokból van 3-4 darab a kamera lencséjén. Kérdésem, hogy ezzel mit kezdjek? Látom többeknek is volt vele problémájuk, de nem találtam megoldást:) Mit csináljak vele? (A tokban hordás nagyon kényelmetlen, ezért az nem nagyon játszik...)

(#45331) orosmet


orosmet
tag

Üdv Mindenkinek!
Péntek óta boldog tulajdonosa vagyok egy G2-nek. A Telenornál egész jó áron sikerült hozzájutnom. A G2 mini és a G3S helyett döntöttem mellette, azt mondom nem bántam meg. Eddig Samsung galaxy w-m volt, azt "szétromoltam" (CM11-el használtam), de erre egyelőre nem tervezek főzött romot tenni.
Annyi kérdésem lenne, hogy USB OTG-nél a csak FAT fájlrendszerű eszközöket fogad el? Pendrive működik, de külső HDD-t csak felpörgeti, és nem ismeri fel, 0-nak írja a tárhelyet.

(#45332) Quqesz válasza orosmet (#45331) üzenetére


Quqesz
nagyúr

Grat!
Yes,marad a fat....

asdf2
Sok mindent nem tudsz vele tenni
1. Megpróbálod felpolírozni
2.kicserélteted kb 12e az lg szervízben
Nekem sima tpu tokom van a kezdetek óta,zsebben v kis oldaltasiban szokott lenni,de semmi karc...

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel!

(#45333) Mike81 válasza mouzrr (#45322) üzenetére


Mike81
senior tag

Érdekes ötlet. De ki fogom próbálni. Köszi a tippet 👍

(#45334) SztiviVander válasza orosmet (#45331) üzenetére


SztiviVander
őstag

alapban az ntfs nem támogatott. ahogy ha jól emlékszem az ext3/4-et sem ismerte fel. de total commander + paragon ntfs plugin például működik. vagy van még ezer féle app ami tud ntfs-t mountolni. mert gondolom a külső hdd az nem fat32-re van formázva.

[ Szerkesztve ]

(#45335) ::Geri:: válasza Pacy (#45293) üzenetére


::Geri::
tag

Üdv a klubban! :) Én már keresek egy ideje, feketét, valós áfatartalommal, de ami a legfontosabb: hivatalos 1 éves LG garival.

Na ez most konkrétan nem létezik! :)

Valaki ajánlotta a Firstphone-t, őket is megkerestem, természetesen csak bolti garancia..

Life is Short, Upgrade Hard

(#45336) SztiviVander válasza ::Geri:: (#45335) üzenetére


SztiviVander
őstag

xxl-t sikerült megkérdezni? náluk sincs? vagy ha elég a 16 giga akkor vegyél egy szolgáltatóst ahoz gyári LG gari van. na meg valódi áfás számla. ráadásul neten olcsón lehet rendelni hozzá okosságot. nézegettem anno én is hogy mi mennyi lenne, csak akkor még a gyári garis független 32-es került annyiba mint a szolgáltatóknál a 16gigás hálózatfüggő (rabszolganyilatkozat nélkül)...

(#45337) Pacy válasza ::Geri:: (#45335) üzenetére


Pacy
aktív tag

Köszönöm a linket akoos! Lehet én vagyok tudatlan vagy csak kevésbé jártas a témában de nem tudom mi a különbség az lg és a bolti garancia között. Sajnos kezdek arra hajlani hogy ebből nexus 5 lesz. Tudom nem ez a topikja mégis kamikaze módjára felteszem a kérdést: sokkal rosszabbul járok? :B

Alex devil: független kéne későbbi könnyebb eladás miatt

[ Szerkesztve ]

(#45338) #07400704


#07400704
törölt tag

Üdv. Mindenkinek!
Ma vettem egy fekete 32gb.-os játékost, G1-ről váltottam, természetesen nem is volt kérdés, hogy márkán belül maradjak-e, ami még játszott az a Nexus 5 32gb. és a G3 32gb. a Nexusnak mintha tompább lenne a kijelzője, a G3 meg már nekem túl nagy, szerintem mindenkinek van egy lélektani határ ami fölé már nem..., szóval a G2 teljesen rendben van számomra, van is 2 kérdésem, azt tudom, hogy EU-s a készülék, de hogy melyik országba szánták azt hogy/hol tudom megnézni? Jelenleg melyik a legfrissebb szoft. rá? most a "V 20c"-re akar frissíteni, az Android verzió 4.4.2, szoftver verzióra pedig ezt írja: D80220a-AME-XX, akkor most hogy is állunk? :)
Megköszönöm az építő tanácsokat!! :)

(#45339) fery02 válasza Quqesz (#45328) üzenetére


fery02
addikt

Oké, valamennyire él.
Na de ezt az egész kopogásos ébresztéses élményt meg sem fordulna a fejemben kikapcsolni arra gondolva, hogy "akkor most így holnaptól talán 20 percet tovább fogja bírni a teló".
Érted. :)

tapaizo:
Üdv a klubban! :)
Azt nem tudom, hogy melyik országnak mik a rövidítései, de nem nagyon kell vele foglalkozni, hogy honnan származik a készüléked.
Jelenlegi legfrissebb firmware az a 20F (vagy Hungary-t vagy Open EU-t), amit felpakolhatsz független meg függő telefonra is.
Szóval szerintem ne engedd frissíteni a 20C-t, inkább pakold fel kdz-vel a legfrissebbet!

[ Szerkesztve ]

(#45340) #84221696 válasza ::Geri:: (#45335) üzenetére


#84221696
törölt tag

Menj egy kört a partneroval is. Hívd fel őket, hogy van-e náluk gyártói garancia. Amikor vettem a sajátomat, akkor megkérdezte az eladó, hogy milyen garit kérek hozzá.

tapazio
A dobozon az imei szám mellett van az ország 3 betűs kódja.

[ Szerkesztve ]

(#45341) SztiviVander válasza Pacy (#45337) üzenetére


SztiviVander
őstag

ha elolvasod a kérdésed utáni válaszokat akkor már nem lesze tudatlan. leírták jópáran mi a különbség. nem jársz rosszabbul az n5-el, egyszerűen az egy kicsit más. van szempont amiben jobb (frissítések, biztos Lollipop, gyárilag szemétmentes) és van amiben kevésbé. de a szempontok is egyénfüggőek, ami nekem lényeges szempont az lehet h téged pont nem érdekel.
-
tapaizo
fent az "összefoglaló kinyitása" kattintható. lenyitod és a kérdéseid 99%-ra találsz választ és nem kell várnod. ott van a frimware ellenőrző linkje is. mellesleg ha EU-s lenne akkor a szoftver verzióban az lenne hogy EUR, nem pedig AfricaMiddleEast
az meg elég ritka hogy valaki egy gyárilag EU-s készülékre távolkeleti fw-t rakjon :)

(#45342) makaveli666


makaveli666
senior tag

Erre tudja valaki a megoldást? :(

(#45343) #07400704 válasza SztiviVander (#45341) üzenetére


#07400704
törölt tag

Ha Afrikai földre szánt készülék lenne, akkor nem ajánlaná fel az OTA frissítés lehetőségét Európában.
A sima G-nél sem volt EUR, mégis Svájci volt.

(#45344) hard74 válasza makaveli666 (#45342) üzenetére


hard74
senior tag

Az összefoglalóban benne van.Parancsolj:
Néha előfordul, ha rendszert frissítünk vagy Romot telepítünk, akkor
eltűnik a KnockON(dupla kopp) funkció. Ezt egy egyszerű módon
vissza lehet hozni, mégpedig úgy, ha megnyitjuk a tárcsázót,
Bepötyögjük a 3845#*802# -et, majd "Settings" és nyomjunk az
"Update Touch Firmware" opcióra. És már használhatjuk is újra a jól
megszokott KnockON funkciót.

LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7

(#45345) Fail3D! válasza fery02 (#45325) üzenetére


Fail3D!
addikt

Nem a gyarit hasznalom:) csak aztolvastam 16 bit helyett 24 lenne... pc is erezheto a kulonbseg, gondolom itt se lenne maskent. A kernek csere csak a proci tuningra jo? Meg pl ondemand, teljesitmeny centrikus beallitas?Azthittem a kernel lecserelese javitana alapbol az akksit, meg mas egyebb teruleten, de akkor az annyira nem izgat.

(#45346) Pacy válasza SztiviVander (#45341) üzenetére


Pacy
aktív tag

Azta is ennek a topiknak a millió hsz.-ait bújom. A garancia kérdésre utalt egyébként a tudatlan jelző magamra. Ami nekem hiányoznifog az a koppintos feloldás és a knock kode. (Nem tom jól írom e)

(#45347) ::Geri:: válasza Pacy (#45346) üzenetére


::Geri::
tag

Még azért ne add fel G2-t! Valahol csak találunk az országban rendes garanciásat!

Life is Short, Upgrade Hard

(#45348) #07400704 válasza #84221696 (#45340) üzenetére


#07400704
törölt tag

Mármint az "S/N" mellett lévő 3 szám?

(#45349) SztiviVander válasza #07400704 (#45343) üzenetére


SztiviVander
őstag

akkor nézd meg az imei alapján hogy hova készült a készüléked, aztán ha az is afrikai régiót ír akkor lehet hogy az LG is rosszul tudja :) viszont ha ennyire tiosztában vagy vele hogy melyik fw-mit jelenet akkor miért kérdezel? az ország kód meg ott van a dobozán ahogy fentebb írták. vagy nincs doboza se?

(#45350) scampolo84


scampolo84
aktív tag

Sziasztok!

Az mitől lehet, hogy a Google+ úgy hogy nem használtam semmire "beragadt", de nem a feladatkezelőben, hanem az akku használatnál bukkantam rá 17% cpu használattal és 53 perce nem engedte alvó módba a telefont.... akksi közben 11%-ot esett. Nyomtam egy leállítást, de nem túl bizalomgerjesztő, ha ilyen bármikor előjöhet csak úgy :F

Ui. tegnap frissített valamit a telefon, vétel óta először. Sajnos nem néztem mi volt az, csak nagy lazán OK-éztam :B amúgy 4.4.2-őn vagyok.

Előre is köszi!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.