Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocsij
tag
válasz Diamond500 #46545 üzenetére
Én telenoros kártyával használom a telót, de ilyen problémát még sosem vettem észre, szerintem tökéletesen müködik minden.
Galaxy S23 Ultra
-
gusthy
veterán
válasz Doky586 #46531 üzenetére
A kötbér megfizetése után bármikor hajlandó. Ezen felül lehet hűségeskü nélkül is venni telefont szolgáltatónál (csak nem tipikus). Pár hónapja volt egy akció a T-nél, amikor rövid ideig nagyon olcsón, tán 50 körül lehetett G2-t venni, lehet, hogy akkori beszerzés, lehetett mázlija a tagnak és kifogta.
-
Kurzuh
aktív tag
Egyébként miért nem lehet 1 gigánál nagyobb fájlt másolni usb-n keresztül telóra gépről? Airdroiddal szoktam megoldani, de azzal lassú.. valami gyorsabb megoldás?
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!
Ha hetfon vagy kedden beviszem a telot a vaciba gps problemaval,pentekre van esely ra,hogy megkapom?
Holnaphoz egy hetre szuksegem lenne ra mindenkepp. -
laverdadb
tag
válasz FrankMonzano #46556 üzenetére
En is szerviz elott allok, es arra a dontesre jutottam, hogy jovoheten ertelmetlen bevinnem, mivel hosszuhetvege lesz, csak ulnenek a telefonom es ket het mulva hetfon kezdenek el javitani.
-
SztiviVander
őstag
válasz FrankMonzano #46559 üzenetére
kétlem hogy az LG szervíz szombat vasárnap és piros betűs ünnepen is dolgozik, nekik is hosszú hétvége lesz meg a telefonoknak a polcon is. és valószínűleg nem a te telefonod lesz ott az egyetlen amin "csak" valami "apróságot" kell megnézni. persze ettől még nem kizárt hogy 3 nap alatt kész lesz, de én 5Ft-al sem fogadnék rá.
-
FrankMonzano
őstag
válasz SztiviVander #46560 üzenetére
Max addig baratnom telojat elkerem navizni,amig a g2 pihen...
Koszi az infokat! -
daninet
veterán
Helló!
Szeretném hivatalosan frissíteni 4.4-re, de nem tudom, hogy a root miatt lessz-e valami baj. Lehet rootolt telefont is frissíteni? Illetve megéri felrakni rá?[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
iceQ!
addikt
válasz Kurzuh #46553 üzenetére
HA tudsz megoldást a gigánál nagyobb fájl másolására usb-n keresztül nekem is jelezd!Köszi
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
SztiviVander
őstag
válasz daninet #46562 üzenetére
OTA-val tilos elvileg. Gyakorlatilag én múltkor supersu-val unroot-oltam aztán lesz ami lesz ráengedtem az OTA-t. Hát baromira nem ment fel, a recovery-ben már a frissítés elején megállt a folyamat valami hülye hibaüzenettel. KDZ-t viszont sikerült úgy felrakni mintha OTA lett volna (megmaradt minden app/beállítás), keress vissza leírtam hogy hogyan.
-
xSide
őstag
válasz SztiviVander #46566 üzenetére
Root-olt telón OTA nem megy az fix bár csak errort ír semmi gond nem lenne.
Simpla 'Super SU' unROOT után megy az ota frissítés, ha nem lett root idején piszkálva a system vagy a build.prop fájl manuálisan.
'KDZ' meg kit érdekel itt, az első hszt meg kihagyom okkal[ Szerkesztve ]
-
Lala6
őstag
Sziasztok!
32GB-os független teló frissült már valakinek? Nekem nem akar frissítést találni...
-
SztiviVander
őstag
-
Nfsman20
tag
Üdv mindnekinek!
Csak egy rövid kérdés: ami ebben a hozzászólásban van belinkelve v20g rom, az milyen régiós lehet? független EU vagy azon belül is magyar? Jelenleg ez van fenn a telón: D80220f-216-30 - erről nem igazán derül ki nekem, hogy honnan a rom, de frissítés még nem érkezett ota-n és pc suite-n keresztül sem.
Akiknek eddig megjött, azoknak milyen régióba szánt romjuk van? Linkelne valaki egy olyat, ha a fenti nem az? 16GB-os a teló.Köszi előre is!
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
sz.gery
csendes tag
Sziasztok!
Kb 1 hete vettem meg a vodánál a G2-t, és közbe felmerült pár furcsaság, nemtudom h csak nálam vannak-e ezek a problémák, vagy általános... Minden teljesen stock, V20D volt rajta gyárilag, meg azóta is.
1., Ha a kijelzőt kicsit erősebben nyomom meg (mondjuk játék közben) akkor az lcd "hullámzik", mintha pl. egy lcd-monitort vagy egy számológépet nyomnék meg erősen, ami egyik korábbi telefonomnál se jelentkezett, és szerintem a G2-nél sem normális. Nálatok is van ilyen gond, vagy vigyem vissza gariba?
2., A gyári kamera appban ahogy mutatja a kijelző amit a kamera lát nagyon akadozik a kép, és a fókusz is elég lassú, viszont a felvételen ez az akadozás nem látszik, tök szép videót csinál. Gondolom ez valami szoftveres probléma, de szintén kérdés, hogy másnál is ilyen-e vagy csak nálam van valami gond?
3., Ha a kijelzőt feloldom szinte minden alkalommal újrarajzolja a launchert (gyári LG launcher g3 skinnel).
Üjraindítás, RAM tisztítás stb. nem segített a dolgon, 3 képernyőm van és összesen 3 widget meg pár mappa, ráadásul ha bőven van elég RAM akkor is csinálja, szóval érdekes. Vélemény?4., Láttam hogy kijött a V20G, de egyenlőre nekem nem ajánlotta fel sem a pcsuite se OTA semmi. Valakinek megérkezett már vodások közül?
Remélem tudtok segíteni, várom a tapasztalataitokat/ötleteiteket.
Előre is köszi mindenkinek aki válaszol
-
sz.gery
csendes tag
válasz alex devil #46578 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy nem kell hozzá izomból nyomni, ha kicsit erősebben nyomom le mintha a menüt próbálnám előhozni-pl. real racingbe tapicskolom a fékpedált vagy ilyesmi-akkor már látható. Egyik játék közbe vettem észre és eléggé megijedtem h mégis mi a fene van, de így, odafigyelve a háttérképen vagy bárhol észrevehető a jelenség ahol egyneműbb a háttér. Ha csak akkor látnám mikor izomból nyomom sokkal kevésbé zavarna.
-
hun620
aktív tag
Nekem frissült. OTA-n is megkapta, de mivel rootolt telefon volt, inkább gépen tettem fel a frissítővel. Amúgy meg tudod nézni, hogy melyik ROM a legfrissebb a tiedre:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=a.telefon.IMEI.száma
>> Galaxy Tab 2 7.0 P3100/P3110 matt/fényes (klasszikus) fólia, Galaxy S WiFi 5.0 fólia >> http://bit.ly/11HvvRU <<
-
kromatika
veterán
-
wyzard
tag
válasz sz.gery #46579 üzenetére
Szia!
Nálam is csinálja. Nem kell izomból nyomni, alig érek hozzá és 'hullámzik'. Volt kijelzőcserém is, ugyanúgy csinálja, semmit nem segített (nem emiatt volt szervizben). Én sem gondolom, hogy ez így 'normális' lenne, más telefonokat kipróbálva nem nagyon találkoztam eddig ilyennel (persze biztos akad, de a családban lévő készülékek nem produkálják a jelenséget).
[ Szerkesztve ]
-
sz.gery
csendes tag
Köszi a válaszokat, hát akkor ezek szerint megy vissza... Vodánál van valakinek szervíz tapasztalata? vagy vihetem rögtön a Váci úti LG-hez szerintetek? Most váltottam telenorról uh még nem nagyon ismerem ki magam náluk
-
kromatika
veterán
erre esetleg tud valaki választ? [link]
-
törölt tag
Hali,már egy pár napja én is ide tartozom,sikerült vennem a Vodánál egy G2-öt.olyan kérdésem volna mikre érdemes figyelnem,milyen tapasztalatok vannak a telóval kapcsolatban,érdemes-e frissíteni?
-
törölt tag
Ja és még 1 kérdés kameránál hogyan lehet használni a lassított felvételt pl.[link] így?
-
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok! Gondolkodom, hogy miniről felfelé váltok. Milyen tapasztalatok vannak Miui-val? Én szeretem, de megéri felrakni? Köszi
-
Grecky
senior tag
válasz Mordor1488 #46548 üzenetére
Én ezt használom, bár a magyar nyelv hagy némi kívánnivalót maga után, viszont azont túl, hogy zárt képernyőnél is működik a lejátszás, még popup módot is tud:
Viral Popup
Sőt, még offline is lementheted a videókat.#46457 beta
Apple Earpods-al használom, 20C-vel nekem recsegett. 20D, 20F, 20G ok.
A hangerőszabályzón kívűl, távirányítóként minden megy a fülesen, és jól is szól,[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
-
DvP
tag
Üdv.
Teló vásárlás előtt állok. Gondoltam a G2-re is.
Azt szeretném kérdezni, hogy még mindíg fent állnak-e azok a problémák, amikről itt lehetett olvasni, kicsit régebben. Gondolok itt a kijelző sárgulásáta, elválásáta, vagy bármi egyébre, ami előfordulhat.
Nem szeretnék belepiszkálni a készülékbe, ez járhat valamiféle hátránnyal?
Köszönöm a segítséget. -
dorika87
őstag
Szia. Én root és mindenféle mókolás nélkül használom a készüléket, nagy megelégedéssel. Eddig nem tapasztaltam semmi problémát vagy hibát, ami engem zavart volna. Nagyon megszerettem pár hónap alatt és nem cserélném el jelenleg semmire. Teszi a dolgát a teló zökkenőmentesen akadás nélkül ahogy azt kell.
-
iceQ!
addikt
-
pit450
aktív tag
Szerintetek melyik az az offline navi ami a leg kevesebbet eszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs