LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] [Runo:] Az átverő átverése
- [Re:] Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- [Re:] [andor80:] A cd Project red elnyerte méltó büntetését!
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH

sefan67
aktív tag
Hard Reset

hcs57
őstag
Az usb aljzat is lehet sérült, s a feszítéssel csinálsz kontaktot.. másik kábellel próbáld ki, ha azzal is ugyanez a hiba, akkor az aljzat forrasztása elvált. Kontakt spray-t ne fújj rá!
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Itt nem ez a baj
SwiftKeyel vannak gondjaim hetek óta
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH

rasotamas
addikt
Köszi a választ, a kontakt sprét a kábelre akartam fújni nem a teló csatijára
https://tinyurl.com/rasoapro

sefan67
aktív tag
Nem vagyok szakértő (és remélhetőleg nem is értem félre), de ha ilyen gondok vannak mint amit leírtál a #44066-os hozzászólásnál, akkor bizony én azonnal Hard reset-el kezdenék és egyben frissíteném is előtte a telót ha van újabb ROM. Ha ezután is hibáznak, akkor sajna lehet tovább kutakodni
Swiftkeyboard-al nincs tapasztalatom sajna, mert nekem más jött be.
[ Szerkesztve ]

BigSlim
csendes tag
Hali! Kicsit nem vagyok tisztában a dolgokkal, ha gyári vagy valami hasonló után gyártott aktív ablakos tokot veszek akkor nem kell állítani a telón semmit? És ha nem aktív ablakost hanem csak valami simí kínai féle ablakos tokot veszek hozzá akkor mivan kell e valamit csinálnom vele vagy lemondhatok akkor a kis ablakos dolgokról? Előre is köszi!
Note 8, Mate 20 Pro, Note 10+

nederlanden
senior tag
Kicserelik egy szora a kis pixel hiba miatt 1ev bolti garival is.
Kar h nem jo a beszed hangja(amit en hallok),dobozos,zavaros,nincs benne semmi oblosseg,tisztasag,,egyebkent semmi masba nem gyengebb sot,a g3-nal amit felesegemnek adtam.
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""

gretzky77
addikt
Menüben kell állitani de ha utángyártott a tok akkor nincs benne mágnes és nem müködik!
Asus Zenfone 7 Pro & Final Sonorous II & Marshall Major II Bluetooth!

GZoli7
senior tag
Az után gyártás és a mágnes között semmiféle összefüggés nincs.

gretzky77
addikt
Nem úgy gondoltam,hogy van összefüggés de pl valaki vett Nilkin quickwindow tokot abban nincs mágnes és nem müködik,de valóban kicsit félreérthetően fogalmaztam sorry!

kasu0707
csendes tag
Sziasztok, totálisan karcos már a kamera üvege másnál is jelentkezett ez a probléma? Hogy lehet orvosolni? Gari?
Kasu

SzlobiG
félisten
Szerintetek lehet az hogy degradálódott az akkum? Egy toltessel max 3 órát bír a kijelzo vagy még annyit se.
Netezes+face semmi más. Már elég régóta ilyen ismerősnek ugyanígy 4 óra felett bír.
Stock 20f rom semmi mókolás.
Mióta van meg a telefon? Amúgy nézd meg wakelock detectorral, hátha valami folyamatosan ébresztgeti a telót.

SzlobiG
félisten
Január óta.
Ok ránézek.
Ja de ehhez root kell. Majd akkor otthon.
[ Szerkesztve ]

bordi10
senior tag
Sziasztok
Ezeken kívűl találok még valahol témákat stock rom-ra? nagyon köszi
Samsung QE65Q80R | OnePlus 7 Pro™ | Samsung Level On Wireless PRO Gold | PlayStation®5 | PSN Id: bordi10

tepenzed
őstag
most tulajdonképpen ha paypass kártyám van és NFC-vel valahogy rámásolom az adait a telefonra,akkor a telefonom képes lesz helyettesíteni a kártyát vagy ez a technológia még nincs bevezetve az itthoni boltokban?
[ Szerkesztve ]

Zoja™
őstag
Bár a technológia adott már itthon is az NFC-s fizetéshez, még nem lehetséges.
Elvileg a bankkártya adataid kellene párosítani a Google Wallet-el, de ez kishazánkban még nem támogatott.
[ Szerkesztve ]

tepenzed
őstag
nagy hiba :S nagyon unom már a kártyámat akár elővenni is ha meg nem paypassos a bolt akkor főleg

75romi
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van,hogy a fényképeknél nem jeleníti meg a kép készítésének helyét,illetve a Viber sem tudja megállapítani a helyemet.Újraindítás után egy darabig működik a dolog,de nem sokáig.20F van a telón.Mi lehet a gond?
Köszi előre is!

Stimpy001
aktív tag
Sziasztok!
A következő hibát sikerült elkövetnem, úgy flasheltem egy hibás ROM-ot a telefonra hogy nem készítettem biztonsági mentést az előzőről. Tehát jelenleg be tudok lépni a recovery meübe (TWRP), de csak az 1 hibás zip file-t tudom installálni, semmit több. A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám a géppel lemezmeghajtóként felismertetni hogy egy másik zip file-t tudjak felmásolni?
Tudom hogy hülyeséget csináltam hogy nincs backup, de ez van, meg kell valahogy oldani
szerk: a telefon nem bootol be, recovery-be tudok csak belépni, esetleg download mode.
köszi szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 Pro Max 256GB + sok oldschool Ericsson meg Nokia

törölt tag
Leírtam már korábban, de akkor újra...
Download mode -> Flash Tool 2014 -> gyári KDZ filet betolod neki CSE Flash-el és helyreáll. Utána úgy rom(b)olod újra, ahogy akarod!

gretzky77
addikt
Ha van TWRP akkor az is lehet megoldás,hogy pendrivra másol egy zip fájlt és onnan flasheled sztem!

törölt tag
És azt is elárulod neki, hogy hogyan csatlakoztassa? Mert OTG nélkül nem fog összejönni!

gretzky77
addikt
Akkor lehet hülyeséget irtam igy az otg nem müködik?

törölt tag
Passz!
Nekem amikor TWRP volt, nem engedett kb. 4 mappán kívül másfelé kavarni.
Ezért ajánlottam inkább az úgymond defibrillátor módot, ami visszahozza életképesbe a telefont.

rayoliviero
veterán
Szia!
Adb sideload: keress rá a kersőben és valahol le lesz írva a pontos menete.

Danny365
őstag
TWRP-be lépve van adb kapcsolat.
adb push romneve.zip /sdcard/
aztán ott is van a telefonon a normális, flashelhető ROM.
szerk.: ezt egyébként szerintem jó lenne beirni az összefoglalóban, mert minden héten akad valaki, aki ilyen problémával küzd, aztán ezért szerintem tök felesleges kdz-vel újrahúzni az egészet.
[ Szerkesztve ]
Tudtok ajànlani fekete mat tokot ami műanyag de nem csúszik?
We live in a simulated world...

alex devil
senior tag
Kell hozzá egy SIM amin a kártyád adatai vannak titkosítva,a bank adná. (Ha jól tudom.)
Xiaomi Mi9

törölt tag
Bank adna SIM kártyát... Aha!
A T meg Visa Blacket. Persze!
[ Szerkesztve ]

Zoja™
őstag
Mount-oltad a pendrive-ot TWRP alatt? Mert ha nem, akkor nem csodálkozom, hogy neked nem ment...
[ Szerkesztve ]

alex devil
senior tag
Bocs, mobilról vagyok
http://www.bankkartya.hu/hirkategoria/hirek/cikk/11052-elindult-a-mobiltrca-nyilvnos-tesztelse-magyarorszgon
Szóval olyan SIM kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi9

tepenzed
őstag
hát ez több mint egy éves hír,ezek szerint nem sokat ért a teszt

alex devil
senior tag
Nálunk sajnos így mennek a dolgok
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi9

törölt tag
El is olvasod amit linkelsz?
"NFC képes SIM kártya, amit minden résztvevőnek díjmentesen biztosít a saját mobilszolgáltatója."
Szolgáltató! Nem a bank!

Tybike81
senior tag
Az Lg G flex is olyan hülyén vesz fel hangot mint a G2? Sürgős lenne mert lenne egy jó áron, és csak ez tart vissza? Tudtok róla mondani valamit?
Samsung Galaxy S10+ Prisma Black - https://www.instagram.com/tibor_kiss/

tepenzed
őstag
miért a G2 miért vesz fel hülyén hangot?

Tybike81
senior tag
Videóknál nagyon rossz minőségben vesz fel a zajszűrés miatt, vagy már javították szoftveresen? Mert mikor nekem volt mindenki panaszkodott
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S10+ Prisma Black - https://www.instagram.com/tibor_kiss/

alex devil
senior tag
A szolgálatoknak a bank adja. Nem azt írtam, hogy te bemész a bankba és ott kapod meg
Xiaomi Mi9

desigo
senior tag
Üdv !
Stock 4.4.2-nél (apropó 4.4.4 vagy L mikor érkezhet) azt tapasztalom,hogy a Home gomb megnyomásakor csak az üres háttérkép jön be majd pár mp után az ikonok.Kicsit bosszantó ez a lassulás.
Ha már bejöttek az ikonok akkor kijelző kikapcsolás majd feloldás után gyors az egész rendszer de ha nem használom mondjuk fél óráig akkor ismét lassan tölti be az ikonokat.

nederlanden
senior tag
Névjegyzék nálatok is szaggat csúnyán?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""

HUTCHDB
nagyúr
A névjegyzék pontosan hogy kivétel a híváslista, sms -ek közül.
Az hibátlanul, simán fut .
Nálam nem, de mondjuk én mindig csak ezt használom helyette...
https://hardverapro.hu/apro/ryzen_5_1600_box_uj/friss.html

alex devil
senior tag
+1
Xiaomi Mi9

w333
félisten
Nálad nagyon gyenge a térerő ... emiatt merül mint a titanic !
iPhone 12 Mini & iPhone SE
Ha átvált 2G-re lehet jobb lesz, nem? Akkor talán nem erőlködik annyit, vagy nem?
https://hardverapro.hu/apro/ryzen_5_1600_box_uj/friss.html
Csak úgy megőszül, mire betölt egy weboldalt.

HUTCHDB
nagyúr
Most nem találom, de volt olyan teszt, ahol kimutatták, hogy spec a 4g (LTE) kevesebbet fogyaszt, mint a 2 g...
Szóval nem feltétlenül igaz, hogy kevesebbet fogyasztana, ráadásul igaz, amit írsz, hogy azt ember fia ki nem várja, míg egy-egy oldal betölt.
Hirdetés
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- HyperX Fury RGB DDR4 3200Mhz (2x 8GB) 16GB
- Eladó Gigabyte GTX1080 Windforce 21.09.03-ig GARANCIÁLIS (Oázis Computerhez)
- iPhone 12 Pro 128gb,graphite,vadonatúj,Telenor
- ASUS P5Q SE PLUS Alaplap, Pentium Dual Core E2160, + HŰTŐ + HÁTLAP
- Philips BDL5530QL (55", FULL HD, IPS, 60Hz) /ÚJ, Bontatlan/ AKCIÓ! 149.900.-