Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz Wesder #66608 üzenetére
Azt nem tudom, hogy 3 év múlva lesz-e másik, de azt én is kétlem, hogy 6-7 évig ne jönne új.
Azt is kétlem, hogy "félgen" lenne csak, szerintem nem az lesz, mint az XOX vagy PS4P-nél, hogy "duplázták" CU-val a GPU-t aztán nagyjából ennyi.
Szerintem architektúrában is lépnek majd előre.
Zen 4/5, RDNA 4, új memória (GDDR7?) stb.
A Zen 5 meg RDNA 4 már chipletes felépítés lesz monolítikus helyett, szóval abból egy darab még olcsó is szerintem, simán beletehetik konzolnak. Szerintem az MS pontosan erre fog tovább lépni majd. Ők biztos, hogy nem az XSX-el terveznek 7 évig.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest