Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz KRoy19 #42893 üzenetére
Talán azt amire reagáltam. Vagy te láttál roskadozó polcokat kipakolva rájuk Ps5 konzolokat?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MODERÁTOR
válasz Bogyi007 #42903 üzenetére
Akkora nagy az igény a PS5-re, hogy most nem volt reális, hogy tele legyenek a polcok vele, szomorúan várva az utólag vásárlókat. Ez viszont nem azt jelenti, hogy maga alatt vágná a fát a Sony, mert egy jó darabig még azok a konzolok is el vannak adva amiket még le sem tudtak gyártani. A konkurencia sem készült ennél jobban, sőt, a hírek szerint az ellen oldalon lényegesen kisebb volt a gyártási volumen. Ennél jobb startot kívánni sem tud egy gyártó, sokkal jobb mint mikor a polcokon rohad az eladhatatlan termék (lásd pl. Series S).
-
KRoy19
őstag
Látom nem ment át az amit írtam.
A Sony nem hagyott ki semmit, mert így is pikk pakk eladták az összes konzolt amit le tudtak gyártani, és még annál is sokkal többet. (előrendelések)
Hol érdekli őket szerinted, hogy polcról vették le a vásárlók a konzolt, vagy előre megrendelték? -
sting2
addikt
válasz hombre[EU] #42894 üzenetére
Esélytelen egy olyan világban, ahol a nepper 1 hónap alatt - igaz, Ő is felárral veszi, de elad feketén 8 - 10 darabot, több géphez jut mint a gyanútlan csak saját részre vásárló..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Moby
addikt
A sonynak nem az a jó, ha most elad 10m konzol indulóban, hanem az a jó, ha a köv 7-9 évben elad 150-200 milliót. Lehetőleg keveset az elején, amikor túró haszna sincs rajta, és jó sokat majd pár év múlva, amikor már sok a haszon rajta a gyártásoptimalizálás, alacsonyabb alkatrészárak, stb okán. Nekik az a jó, ha most a nyüzsi nagy a konzol körül, ami majd az eladásokat hozza a következő években. Na az meg eléggé megvan. Így is legyártottak és eladtak annyit, ami egy rohadtjó rajthoz kell.
-
nagyúr
A Sony-nak pont az a jó, ha minél gyorsabban minél többet elad, mivel utána az viszi magával a fontosabb szoftvereladásokat is.
Amit te írsz az pont kontraproduktív lenne nekik ezzel szemben.Itt a legfontosabb mutatók azok, hogy hány konzolt adtak el, és hány szoftvert adnak el egy konzolra/felhasználóra vetítve.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
Árulja már el valaki, hogy ha nem vagyok programozó, akkor hogy a túróban tudom megoldani, hogy értesüljek arról, ha felkerül egy webáruházba a PS5? Nem akarok nepperkedni, csak kb. földi halandónak esélytelen az ilyen hirtelen felbukkanó készletből lecsapni egy PS5-re, hacsak egész nap nem a gép előtt ül és az F5-öt nyomogatja.
-
veterán
válasz FollowTheORI #42910 üzenetére
Szerintem meg a Sony nem egy hülye cég+pár évtizede jelen vannak a piacon, tudják ők,hogy mit miért csinálnak 😅
-
hombre[EU]
veterán
válasz Elderath #42731 üzenetére
most néztem végig, jó videókat csinál...tökkéletesen összefoglalja miért a tavalyi év egyik legrosszabb játéka a CP, ha a story részét nem számoljuk. azt ígérték,hogy mindenbōl a legjobb és a végén inkább közepes vagy az alatti lett.
ha akciós mindenképpen megéri a storyt, de jobban jártunk volna ,ha ez egy point&click gameLife, Uh, Finds A Way
-
Madwe
nagyúr
válasz Wesder #42909 üzenetére
Elég sokan hangoztatták itt h ez hoax s éesz bőven készlet csak a keresletet akarják mesterségesen növelni külön vicces h egyesek ezt még az usa launch után is állították, amikor már ott is lehetett látni h mekkora a hiány s tele az ebay feláras konzolokkal, h márpedig lesz itt boltokban is ps eu megjelenésre - gondolom azért tűntek azóta el mert azóta is a boltban megvett ps5ük elött ülnek
-
CptAdamica
veterán
Végig vittem 3 játékot:
TLoU2
Igazából ez a 2. végigjátszásom. Összességében még mindig nagyon tetszik, grafika, atmoszféra, gameplay, animációk, hangok zseniálisak, viszont a sztorit nagyon nem tudom elfogadni. Nagyon nehéz érteni, hogy egyes karakterek mit miért csinálnak. Azt sem értem, hogy Abby-t miért kellett behozni. És szerintem egy picit hosszú, néhány jelenetet simán kilehetett volna hagyni.Továbbá értem miért kéne egy unszimpatikus karakterrel egy szimpatikus karakterre vadászni. Nem értem, hogy annyi megölt ember után miért pont az utolsó másodpercben jutott Ellie eszébe, hogy talán nem ez a megoldás? Abby-t szimplán fel kellett volna áldozni a végén. Demon's Souls
Nem tudtam, hogy fogok viszonyulni a játékhoz, de abszolút pozitív csalódás. Munkám miatt amúgy is olyan jellem vagyok, aki ha nem találja a megoldást, akkor addig koslat utána, amíg az meg nem oldódik, idegesít, ha nem tudom megoldani. Szóval a játék pedig pont erre épít. Nagyszerű felfedezni a világokat és a bennük elrejtett dolgokat a grafika pedig lenyűgöző.Detroit
Először PC-n játszottam a demo-val, de végül nem vettem meg, így örültem, hogy bekerült a PS Collection-be, szóval le is csaptam rá. Első végigjátszára pont a legrosszabb befejezéseket kaptam... Viszont szuper, hogy többször is végig lehet vinni, mert kismillió befejezés van. A grafika és motion capture pedig fantasztikus, utoljára ilyen arcmimikákat a Hellblade-ben és a Death Stranding-ben láttam, sok más játékban is szükség lenne rá. Még a híradósokat is olyan jó volt nézni.Jöhet a Pókember, azzal nem tudtam itthon játszani karácsonykor és a MM, aztán GoW Bloodborne, Days Gone, vagy Cyberpunk, meglátjuk milyen gyorsan javítják ki.
Megyen!
-
MODERÁTOR
válasz CptAdamica #42916 üzenetére
A TLoU kapcsán túl sokat nem érdemes ezen a
merengeni. Alogikátlanságon már az Uncharted kapcsán is nagyon erős, meg úgy általában is az ilyen játékokra jellemző. Ugyanis magáraludonarratív disszonancia . Szóval ez a játék is messze van attól, hogya sztorira másképp elég nehéz lenne élvezhető játékmenetet húzni legyen, de ezen kár fennakadni. Abby-t nyilván azértvalóságszimulátor . Pont az benne a lényeg, hogykell a játékidő felében irányítani, hogy megismerjük és megértsük őt, a helyzetét és a motivációját . Mert nem leszelőször utálod őt, de a végére már hatalmas nagy morális helyzet áll elő . Persze szigorúan nézve baromság, mertegyértelmű, hogy melyik is itt a negatív karakter, és, hogy mi lenne a helyes döntés . Ezért kell játékként tekinteni rá, és így beleélni magunkat.mit számít ez a két szereplő, ha mellettük halomra gyilkoljuk a többi embert [ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Azért kellett behozni olyannak amilyen, olyan motivációkkal amilyenekkel rendelkezik, mert érzelmeket fog belőled, játékosból kiváltani. Megosztó, felháborodást keltő, összecsapnak különböző politikai orientációk emiatt, a játék meg elviszi a játékost olyan irányba, ami ellen minden porcikájával tiltakozik. Mi ez, ha nem egy mestermű?
PSN ID: marquuard
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #42923 üzenetére
Ezért nagyon fontos, hogy ezen játék első és második részét egyben kell szemlélni. Mert ha hatott rád az első része (és ez volt vele a céljuk), akkor nem leszel közömbös Ellie iránt. Ezért nem olyan egyszerű a helyzet.
-
Madwe
nagyúr
De pont arról szól a 2 hogy az 1ben szimpatikus karakter ellen
abby elkövet egy megbocsájthatatlan dolgot, mégis a 2 eseményei alapján abby okao teljes mértékben érthetőek míg ellie egy pszihopata kismama gyilkos állat aki csupán a 2 történéseit figyelembe véve sokkal kevésbé értékelhető morálisan amit tesz. (Már ha túltesszük magunkat azon h amúgy naponta tucatszám ölnek meg embereket ) -
CptAdamica
veterán
válasz Kendek #42919 üzenetére
Mondjuk még nem is azzal lenne a legnagyobb baj, hogy egy másik karakter szemszögéből is átélhetjük a napokat. Mert például az érhető, hogy a készítők ezzel megakarják mutatni, hogy nem minden fekete fehér. De például
a színházban, hogy miért Abby-vel vadászunk Ellie-re és miért nem fordítva azt nem nagyon értettem, vagy legalább megadhatták volna a választás lehetőségét. Ha fordítva lett volna, akkor is lehetett volna ugyan az a vége, hogy Abby győz és elengedi Elliet és Dinát. De remélem a 3. rész nem arról fog szólni, hogy Ellie-vel megint Abby után koslatunk. [ Szerkesztve ]
Megyen!
-
Wesder
félisten
válasz CptAdamica #42926 üzenetére
Ott majd Abby-vel koslatsz valamerre valamiért.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wlac
Ármester
válasz CptAdamica #42926 üzenetére
Mert így nagyon szépen kontrasztban állt
az első rész David elleni bossfight-jával. Számomra ezzel jelezte a játék, hogy ez az Ellie már nagyon nem az, aki régen volt. #teamabby “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
ImACeltic
őstag
Mért írjátok ennyire negatív környezetben azt, hogy hány embert ölünk meg a The Last of Us játékokban a sztori során? Mindig van egy cél amit el akarnak érni a karakterek amihez megtesznek mindent ami szükséges. Továbbá nem egy barátságos világban zajlik a sztori.
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
boticsek19
csendes tag
-
veterán
válasz Kendek #42924 üzenetére
Én egyben szemlélem,de ha őszinte akarok lenni,akkor nekem már az első részben sem volt annyira szimpatikus Ellie, pedig ott még gyerek volt ugye, nos itt a másodikban pedig kifejezetten unszimpatikus volt számomra, Abby-vel sokkal jobb volt játszani is! De összességében nagyon betalált nálam a sztori, és ez a fajta vérfrissítés a szereplőkkel!
Mondjuk Joelt sajnáltam az lesokkolt, de ez így lett megírva! [ Szerkesztve ]
-
veterán
-
ImACeltic
őstag
válasz Kendek #42931 üzenetére
Lazán nincs véve szerintem, ezért is dolgozták ki nagyon a gore tartalmat a játékban meg azt, hogy milyen élet szerűen halnak meg, haldokolnak az ellenségek. Amúgy meg elvileg nem muszáj ölni a játékban, legalábbis rengeteg olyan szitu van, ahol át lehet menni lopakodással. Például külön megvannak csinálva a pályarészek közötti ajtókon való átmenetelek arra való tekintettel, hogy megöltél-e mindenkit vagy maradtak-e életben. Ha mindenkit megöltél, akkor Ellie nyugodtan kinyitja, majd becsukja maga után az ajtót. Ha maradtak ellenfelek, akkor láthatóan sietve nyitja ki és csukja be az ajtót.
modflow
100%, hogy lesz, kérdés mikor.[ Szerkesztve ]
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
Wlac
Ármester
Remélem én is, hogy lesz bármi, ami a játék világát használja, mert kár lenne veszendőbe hagyni egy ennyire kidolgozott univerzumot. Tőlem akár RTS is jöhet, pedig az nem épp a kedvenc zsánerem.
Egyébként a Naughty Dog már moralizált ezen az egész mennyire jó fiú a főhős dolgon az Uncharted 2-ben.
"You think I am a monster, but you're no different from me Drake. How many men have you killed? How many... just today?"
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
nagyúr
-
crue
őstag
válasz FollowTheORI #42940 üzenetére
Egy ilyen jól kitalált apokaliptikus világban? Kb még egy millió dolgot.
-
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz FollowTheORI #42942 üzenetére
Kergetik még 1-2-3 részig Elliet, hogy meglegyen az ellenszer, és vége.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
karmaresz
senior tag
Nem találom hirtelen, ki osztotta meg ezt a CP2K77 kritikát, de hatalmas köszönet neki!
Ha valakinek kimaradt, valamint megy az angol és van rá 40 perce, akkor érdemes megnézni. Ritka az ilyen szellemes, humoros, de konzekvens és kíméletlen kritika, mint ez. A végén pedig a saját szerzeményű CD Projekt dal mindent visz!
Witcher 3 fanként nagyon vártam a CP2K77-et, de a kezdeti jelzések miatt elhalasztottam a vásárlást. Most már biztos vagyok benne ez volt az egyetlen helyes döntés, ha nem akartam teljesen lerombolni magamban az illúziót.
Talán egy év múlva, karácsonykor, , féláron, next gen verzióval, beépítve a kimaradt dolgokat és jórészt bugtalanítva már nem lesz ekkora csalódás.[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
saelin
veterán
válasz karmaresz #42944 üzenetére
Ne is! Mi hárman haverokkal pre-orderben jól beszoptuk vele. Egyikünk sem vitte végig úgy elment tőle a kedvünk a rengeteg hiba miatt. Én még stadiára is megvettem ahol a performance teljesnek rendben van, de a francnak van kedve a bugos küldetésekkel újra szenvedni. Néha már úgy kelett googlizni hogy lehet xy feladatot megcsinálni, de az is állandó volt, hogy nem tudtuk eldönteni valamiről hogy ez most bug vagy feature... Szabályosan paranoid lett az ember a sok bugtól.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
syler123
veterán
Jó lenne ha mindenki befejezné a spilerezést a The Last of Us part 2-vel kapcsolatban, vagy bármelyik másik játékkal kapcsolatban...
Én eddig sikeresen kimerültem a spoilereket, de már vicc ami itt megy... -
kovsol
titán
válasz keIdor #42948 üzenetére
Míg a játék saját topicjában az ember számít egy esetleges spoilerre, óvatosan olvasgat, addig egy általánosabb topicban simán arcon csaphatja egy gigászi spoiler így.
Én pont az ilyen általános topicokban szigorítanám a spoiler szabályokat inkább.May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest