Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
Digital Foundry: Watch Dogs Legion RT PC vs. Consoles
lényegében az RTX2060S-nek felelnek meg (ebben a játékban)
Life, Uh, Finds A Way
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #31349 üzenetére
Nem volt még időm mélyebben belemenni, mert csak elindítottam, hogy hogy néz ki. Meg megnéztem hogy a performance és resolution mód között mennyi a különbség nagyjából.
Live-Die-Respawn
-
hombre[EU]
veterán
In Demon's Souls, you can warp between any unlocked archstone where you still have an undefeated boss using the PlayStation 5 dashboard. You don't even have to load your save to do it. Works from the title screen.
(#31354) oriic és eddig milyen a gép? nem fagyogat?
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
rolcsy94
tag
Valaki tudna dobni egy előrendelői discord linket? Amit visszakerestem nem működik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #31355 üzenetére
Alapvetően tetszik, bár a "játékidő" menüpontot én gyorsabban elérhetővé tettem volna. A kontroller témában nálam mindig az Xbox-os viszi a prímet az aszimmetrikus elrendezés miatt, de a Dualsense meglepően sokkal kényelmesebb mint a korább PS irányítók (Az analóg gombákat továbbra is utálom. )
Nem hangos, melegszik de ugye ez a dolga, fagyás nem volt. Szerintem tökéletes lesz másik konzol mellé hosszú távon. (Amúgy is terveztem venni, de csak God of War megjelenéskor)
A rezgés nekem furcsa nagyon. Alapból nálam évek óta ki volt kapcsolva minden konzolnál, itt ugye tesztelés miatt használom (Meg adaptív ravaszokat is) és összességében nem rossz, de néhány hónap múlva szerintem alapból ki fogom lőni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
eisento
addikt
Sok a barom...
[link]Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz hombre[EU] #31359 üzenetére
Party chatet még nem próbáltam (Ha napközben valamikor PS közelben vagy kipróbálhatjuk), a hanszóróból jön a hangok egy része Playroom-ban, de a normál zenés részek azok fülesből szólnak. (alapból kikapcsol a mikrofon ha headsetet dug rá az ember, én meg hülyegyerek módjára néztem hogy miért nem működik játék alatt a "fújás" feature...aztán leesett)
Más játéknál a beépített hangszóróból csak bizonyos zörejek hallatszódnak alapból.
szerk:
Ami jobban zavar egyelőre, hogy a kijelzőmet a gép csak 60 Hz-esnek ismeri fel, nem 120Hz-esnek...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #31353 üzenetére
A DF kicsit elmehet a búsba. Nem kérdőjelezem meg őket mert a szakma krémje. De azt gondolom , hogy az amúgy is ipari hulladék WD Legion RT összehasonlításának semmi értelme. Fontosabb lenne egy AC + CoD loading time összehasonlítás a két konzol között mint sem, méregetni a PC-hez a majom farkát.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
3L1T3
addikt
válasz hombre[EU] #31367 üzenetére
Abból a szempontból nem releváns, hogy az Ubisoft termékeit még a jó kategóriába se sorolnám. Ugyan arra a mechanikákra építik az összes játékukat. Az általuk használt engine-ek mind hulladékok. Játékaikat pedig 100%, hogy tesztelés nélkül küldik piacra. A legnagyobb gond, hogy ennek ellenére ekkorára tudtak nőni a franciák.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Madwe
nagyúr
válasz hombre[EU] #31367 üzenetére
De már a ps app mobilos verziójával is tudsz voice chatelni ps-es party chatbe, szóval tudjátok így is tesztelni
-
Szilágyi84
senior tag
Szerintetek milyen különbség van a gyári Sony dokkolós joytöltő és a Venom között ? Mert amúgy 5 ezer és a kinézete nem izgat. Talán lehet , hogy lassabban tölti ?
-
3L1T3
addikt
Jelenleg a PS5 menüjében nincs beállítási lehetőség a 4K120hz-re. Később update-el majd lesz ez egészen biztos, ugyanakkor a VRR-ben nem vagyok biztos. Sony nem kommunikálta egy percig se, hogy lenne, vagy hogy terveznének ilyen opciót.
-
3L1T3
addikt
válasz Szilágyi84 #31372 üzenetére
A gyári dokkoló 5.1V = 2.8A meg kell nézni a venom-ra mi van írva. De minőségben egyértelmű, hogy a gyári dokkoló sokkal jobb. A venom termékek azért is olcsóbbak mert a sorjázásra se fordítanak energiát.
[ Szerkesztve ]
-
-
Szilágyi84
senior tag
Azt lehet tudni , hogy ami a gépen van kis robotos joy bemutató Astro játék mennyi idő alatt vihető végig , lesz kb 2-3 órás esetleg?
-
-
Jakesz
addikt
válasz Szilágyi84 #31381 üzenetére
Kb 2 óra, de ha ki akarod maxolni, akkor kb a duplája.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz hombre[EU] #31376 üzenetére
Azért ne egy Watch Dogs legyen az alapja hogy mennyit tud az új gen. Majd 4-5 év múlva kell megnézni egy Sony exclusive-ot. Ha a mostani Death Strandinget, Detroit-ot, Ghost of Tsushimát nézzük..ezek mind megalljak a helyüket még a mai csúcs pc-s grafikai fronton is. Oke hogy, 30fps meg kicsit alacsonyabb felbontás de akkor is.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Szilágyi84 #31381 üzenetére
Ahogy korábban írtam két óra alatt játszottam végig.
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
-
hombre[EU]
veterán
How to enable 4K 120hz on PS5 ha valakinek gondot okozna
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
A PS5 tud 120Hz-et. Csak nem engedi állandóra bekapcsolni, tehát nem lehet 120Hz-en hajtani a tévét akkor, amikor erre nincs szükség (amiért hálás lehet pl. minden sony tv tulaj, meg minden olyan tv tulaj, akinek készüléke rosszabb képminőséget ad 120Hz-en). A játék meg ugyanúgy kapcsolja át, ahogy te manuálisan az xboxon, csak nem hagyja úgy. Teljesen felesleges a tévéket azzal terhelni, hogy 120Hz-en lökje át azt, ami amúgy 60Hz-es. A tévék nem igazán boldogok ettől az ötlettől, pontosabban a feldolgozó elektronikák.
-
Zanik
addikt
-
Moby
addikt
Tudom, linkeltem is ide.
/Sokan most össze is próbálják mosni a PS5 VRR hiányát azzal, hogy hát a PS5-ben is Pana HDMI enkóder chip van. Fontos leszögezni: a PS5-ön teljesen jól működik az, ami a nuvoton chipekben nem. A VRR-el nem tudjuk mi van. Lehet, hogy Linneman-nak lesz igaza, aki azt sejti, hogy ugyanúgy játék szintjén kellene implementálni, mint a 120Hz-et, és ez még nem történt meg a játékokban. Nekem ez a magyarázat is billeg kicsit, de nincs értelme találgatni, úgysem jutunk előrébb vele.
[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
Life, Uh, Finds A Way
-
.LnB
titán
206 komment várt ma reggel a kávé mellé, és szinte mind hasznos volt! Jó volt olvasgatni!
Tegnap hamar leléptem (ezért várt ennyi komment). Ki kellett ugranom Montreálba, dumcsizni a cimbikkel. De sajnos sietősen kellett távoznom.
Először is szeretnék gratulálni oriic cimbimnek a PS5-höz! És remélem beleszeret, ahogy én beleszerettem, amikor megvettem tőle a Slim-et.#31198 Kendek
Pont ezért nem értem, hogy a munkatárs, miért mondta azt nekem a telefonba, hogy csütörtökön tudják csak átadni a futárnak? Mindegy, kedden, vagy szerdán ha nem keresnek, írok nekik, hogy szeretném személyesen átvenni.
Rendeltem plusz egy kontrollert, azzal kapcsolatban sem kerestek. Mondjuk nem kell nekem külön, egybe adtam le a rendelést a konzollal.[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest