Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyLife
aktív tag
Beszéltem a Telekommal, egyenlőre nincs információjuk előrendelésről, november 19-től lehet megrendelni, de még ez se biztos a gyártótól függ...
-
EasyLife
aktív tag
válasz Bogyi007 #24070 üzenetére
Tessék jobb minőségben.
[Spider-Man load times (PS4 vs PS5)] -
EasyLife
aktív tag
válasz Carlos Padre #26249 üzenetére
-
EasyLife
aktív tag
Hívtam a Telekomot, azt mondták abban a percben, hogy kirakták el is fogyott mind. Elvileg november 19 után még kapnak egy nagyobb készletet, legalábbis ezt mondta az ügyintéző.
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
Telekom honlapja elesett.... ki gondolta volna
-
EasyLife
aktív tag
Nyugalom, mindjárt küldi a telekom az e-mailt, hogy már elérhető(persze mikor már el is fogyott...)
-
EasyLife
aktív tag
benne van a kosaramba és állandóan kifagy az előfizetői adatok után...
-
EasyLife
aktív tag
Hiába van a kosárban, megrendelés nem sikerült üzenetet dob a végén, kp-s bankkártyás fizetés esetén is.
-
EasyLife
aktív tag
Voltam bent a soroksári mediamarktban az eladó azt mondta, hogy ők nem tudnak róla, hogy tegnap meg lehetett rendelni a ps5-t és nem is tud új készletről csak jövőre. Azért most elbizonytalanodtam. Szerinte véletlen aktiválhatták a megrendelést.
-
-
EasyLife
aktív tag
válasz Darth_Revan #37861 üzenetére
Nézzétek meg a honlapjukon minden termékhez az van írva: Várható szállítás: 2020. december 11.
-
EasyLife
aktív tag
Friss infó 11.19-es medimarktos megrendelőknek: holnap érkezik a szállítmány és egyből adják is fel
-
EasyLife
aktív tag
Mediamarktos 19-ei rendelők. Eltünt a rendelések közül a playstation 5 nálam
A pulse 3d amit most rendeltem benne van illetve a korábbi rendeléseim is látom de a PS5 teljesen eltűnt. Ilyenkor mi van?????????[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
válasz CptAdamica #38258 üzenetére
Remélem nálam is csak azért, majdnem megállt bennem az ütő
Mennyi időre tűnt el neked?[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
Megjött az e-mail a mediamarktól, előszőr a számla utána nem sokkal, hogy postára adták
-
EasyLife
aktív tag
Kezdődik megint, eltűnt a mediamarktnál a 3d pulse rendelésem is Remélem össze logisztikázzák egybe
-
EasyLife
aktív tag
Posta nyomkövető rendszere mennyire megbízható? Még mindig azt írja, hogy A küldeményt a feladó előrejelezte, az átadást követően megkezdjük a feldolgozást.
A másik csomagom(3d pulse) számára pedig nem található adat. -
EasyLife
aktív tag
Még mindig semmi hír a posta felől... Reggeli állapotot mutatja még mindig. Ebből tényleg jobb esetben holnap lesz.
-
EasyLife
aktív tag
Más is tapasztalja, hogy astro botnál picit szaggat kamera mozgásoknál a kép? 65C9 oled-tv-n, csak a kamera mozgásnál picit olyan recés a mozgása a kamerának. Tuti valami beállítás probléma. Pedig elvileg magától beállított mindent
-
EasyLife
aktív tag
Készítettem egy videót az astro botról, ezen látszik, hogy a nagy robot a háttérben szaggat kamera mozgásnál. [astro bot]
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
astro playroom, kipróbáltam sok beállítást, 1080p ben nem szaggat annyira a háttér kamera mozgás közben 4k ban igen. Szerintem mindenkinél ilyen.
-
EasyLife
aktív tag
A háttér szaggat kamera mozgásnál, ha megállítjátok amit linkeltem videót, látszik hogy szellemképes a nagy robot. Néztem youtube videókat és ott is ugyan olyan.
-
EasyLife
aktív tag
[euronics google docs előjegyzés] Ennek van értelme?
[ Szerkesztve ]
-
EasyLife
aktív tag
Csináltak egy facebook csoportot a mobilkonzol.hu károsultaknak [itt tudok jelentkezni]
Oh, igen a cég felszívódott ha esteleg valaki még nem tudná.... -
EasyLife
aktív tag
Felugrott az előbb egy értesítés, hogy frissítés god of war, de el is tünt....
Még rányomni se tudtam -
EasyLife
aktív tag
[Szerezd meg a trónt közösségi kihívás]
Reggeljetek, tegnap már 14%-on áltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest