Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
Nem fórumtéma, de
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!!!
-
_seth_
veterán
válasz F_Gergely #59599 üzenetére
Ezt nem is tudtam, milyen a gyári B veki 17-es alufelni?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz Markizmark #59572 üzenetére
Meglett, köszönöm, gyorsan megtaláltam a kék vezetéket, egy szimpla védtelen saru a végén, de egy jó 10 percet keresgéltem hova a szöszbe kell az dugni, mert ugye olyan kis kivezetésre gondoltam, mint pl. egy hangszórónak van, de aztán rájöttem, hogy arra a kis csöcsre kell ráhúznom, ami nem messze van tőle, de az a lényeg, hogy jó lett.
Még 1x köszönöm a segítséget!
(#59601) sziku69:nem fórumtéma, de NYERTÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜNK!!!!
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
AMD Power
titán
Szerintetek mennyi km után vagy "fékezés" után kéne elérnie a fékemnek a 100% fékhatást?
-
M_o_g_y_i
őstag
Feljött most a fék mint téma, lassacskán nekem is cserések lesznek (főleg hátul, kb. 1,5 mm van még), de olyat szeretnék, ami "harapós", nem csak erősebb betaposásra fékez.
Ferodo Racing elvileg ilyen, igaz elég húzós árban van.
Mi egyéb jöhetne még számításba, kicsit olcsóbban?4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
F_Gergely
őstag
válasz trassher #59609 üzenetére
"isten hozott nálam öcsém ez a való világ..."
Gratula, aztán hajrá,
az élet nem csak móka és kacagás hallottál már a csúf kopasz NAV-ról, és Orbán Viktorról?(#59628) sziku69:
A 4 kerékcsavaros az 4x100 az 5 kerékcsavaros az 5x110.(#59629) AMD Power
nem feltétlenül kell nyikorogjon, én is csodálkoztam, mondjuk én gyárit vettem, de mai fejjel inkább brembot vennék, már csak a név miatt is.[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
Az tudja valaki, hogy mekkora átmérője van a vectrára való felni tehermentesítőjének? Nem biztos hogy sikerül gyári felnit szereznem. Ezért a kérdés.
-
Markizmark
addikt
válasz trassher #59634 üzenetére
Már pedig illene inni és fekve sz**ni mint a kafferbivaly. Cimborákkal kell ünnepelni, én is csináltam házibulikát amikor kiadták a diliflepnim. Mérnöki munkára fel kell készülni, ép ésszel nehezen lehet bírni.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
trassher
addikt
válasz Markizmark #59635 üzenetére
Iszok én eleget, buli alatt a szórakozóhelyet értem. Házibuli, faházas buli az más dolog. Sok barát - cimbora nincs itt debrecenben, hétvégén lesz arconpörgés.
Redmi Note 7
-
lsebestyen
addikt
válasz HoaryFox #59316 üzenetére
No, megérkezett az antennám tegnap este az F Astrához, ehhez volt mellékelve a gumisapka is. Kb 1 óra alatt sikerült kicserélni, a hátsórész felét le kellett bontani, de így kényelmesen hozzáfértem mindenhez. Nagyon örültem, h tényleg kompatibilis a gyárival minden, így például az antenna vezetéket és a rögzítő elemeket fel sem használtam, csak átraktam a régiről, az antenna kábelt pedig csak rácsavartam és kész is. Ideje volt már cserélni, mert az előző antennának a gumija teljesen szétmállott.
Egy negatívumot tudok erről az új antennáról mondani, hogy a csonk amit rögzíteni kell az rövidebb 3-4 centivel, így egy kicsit ferdén áll kívülről, mert csak ferdén sikerült rögzítenem. De ha szórakoztam volna vele még egy picit lehet sikerült volna függőlegesen is bevarázsolni. Természetesen az adás is jobb lett. -
sziku69
őstag
válasz mohabá 007 #59633 üzenetére
Köszi Mohabá!
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz lsebestyen #59638 üzenetére
Na grat, nekem nem volt ferde, nekem csak a jobb oldali borítást kellett leszednem és egy jó fél óra alatt (igaz, egy kis bűvészkedéssel), de megcsináltam.
To All: Ma mentem olasszal, néztem németet, és jöttem némettel, szóval mától hivatalosan is B Vectra tulajdonos vagyok Egyeskét sikerült elhozni, lealkudtam belőle 65 papírt, szóval 540-ért hoztam el. Lesz vele 1-2 meló (vezérlés csere pont esedékes, bal fényszóró matt, hátsó kipufogódobon egy jó öklömnyi lyuk, úgyhogy most igen sportos hangja van , stbstb.), de nagyon tetszik, kb. olyan mintha egy full extrás Astrába ültem volna át, minden ott van, ahol megszoktam. Mondjuk elsőre fura volt az Astrához képest lényegesen kisebb kuplungpedál-út, valamint a bowdenes helyett az elektromos gázpedál, de hazaértem, legyűrtem gyorsan a bürokráciát is, úgyhogy egyenlőre ennyi
(Ugyanitt F Astra eladó )
Szerk.: Hú, még 1 kérdés: áttettem az Astrából a Pioneer fejegységet (MVH170-UI) és valamiért nem akar bentmaradni a DIN helyen a keret. Mit tudnék vele kezdeni? Így olyan érzésem van, hogy ha az egyik gombot megnyomom a jobb oldalon, hogy mindjárt kiesik a helyéről.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
F_Gergely
őstag
válasz HoaryFox #59640 üzenetére
Nah grat majd kepeket toljal felfele
Radio ugy rogzul hogy van egy muanyag keret ebbe belerakod a radio fem keretet, a pockoket/tuskeket kihajtogatod (ezek tartjak fixen) majd ebbe a fem keretbe tolod bele a radiot. Ha jol van rogzitve a fem keret nem fog csuszkalni, mozogni a radio. -
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz F_Gergely #59641 üzenetére
Na nekem itt bukik a dolog, mert egy vas keret van bent a nyílásban, ebbe megy a rádió kerete és ott nem fogja meg valami. Na, majd holnap dobok képet / videót / GIF-et / postagalambot.
To others: Thx! Remélem jól fog viselkedni, mert egy jó időre elment a kedvem a sok bürokráciás sz*rtól
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz HoaryFox #59644 üzenetére
Nekem amúgy meglepően gyorsan sikerült, összesen másfél óra volt a biztosítás, átíratás, várakozási idővel együtt.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
HoaryFox
Topikgazda
válasz F_Gergely #59645 üzenetére
Tehát azért nem marad bent, mert egy műanyag keret hiányzik? Mert a rádióhoz megvan a fém keret meg vna egy műanyag keret ami ugye a fejegység körül van.
Akkor most nekem mi kell? Mindjárt fogom magam kicsit körbetekerem szigszalaggal, hogy befeszüljön xD
Szerk.: Na megnéztem a manualt és lehet mégiscsak user error. Majd holnap akkor megnézem még egyszer mert azt írja, hogy néhány nyelvet ki kell feszíteni csavarhúzóval, hogy szépen bent maradjon. Majd jelentkezem az eredménnyel.
(#59646) Fkris: Nekem eredetvizsgával együtt volt 3 óra, a vizsga gyors volt, azonnal tudta csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
F_Gergely
őstag
-
sziku69
őstag
Hát most az van, hogy lenne egy bmw alufelni garnitúra. Az agymérete gyárilag 57mm. A Vectráé 56,5 mm. Van 0,5 mm differencia. Holnap mérik le pontosan.
Lenne egy garnitúra Veszprémben is. Csak az most messze van. Van itt Veszprémi kolléga? Aki történetesen feljár pestre?
Új hozzászólás Aktív témák
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest