- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
No, megérkezett az antennám tegnap este az F Astrához, ehhez volt mellékelve a gumisapka is. Kb 1 óra alatt sikerült kicserélni, a hátsórész felét le kellett bontani, de így kényelmesen hozzáfértem mindenhez. Nagyon örültem, h tényleg kompatibilis a gyárival minden, így például az antenna vezetéket és a rögzítő elemeket fel sem használtam, csak átraktam a régiről, az antenna kábelt pedig csak rácsavartam és kész is. Ideje volt már cserélni, mert az előző antennának a gumija teljesen szétmállott.
Egy negatívumot tudok erről az új antennáról mondani, hogy a csonk amit rögzíteni kell az rövidebb 3-4 centivel, így egy kicsit ferdén áll kívülről, mert csak ferdén sikerült rögzítenem. De ha szórakoztam volna vele még egy picit lehet sikerült volna függőlegesen is bevarázsolni. Természetesen az adás is jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Horgász topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest