Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80769) Hmmm1


Hmmm1
aktív tag

120hz: Az is egy másik parasztvaktíás akkor úgy látszik: d (csak az a baj, még sem mondják sehol, ha nem kérdezik pláne) vagy hát OLED esetében nem ér annyit, mint x éve érhetett más panel esetében. (Emlékszem jó pár éve vadásztam egy Samu tv-re, KS7000es asszem, elég jó modell volt, sok hibás összeszereléssel és sokan fpgtak ki pixel hibát, de am elég jó tv volt - na ott lehet többet ért a 100/120hz-es panel) lehet nem stutterelt annyira, mint itt. Bele se merek gondolni, hogy natívan milyen így, már nem nézem meg : d

Most ezt a Clarity-t/ aka BFI-t kapcsoltam, minimumra, hát sajna sötétít a képen, a velejéig :d így mókoltam a oled kontraszt/feketeszinten. Utóbbi 52-n van csak, nyugi. Ha nagyon megemelem fakó igen, ha lentebb veszem elveszik a részlet a feketén belül.

Na de valamennyivel jobb lett, illetve a De-judder és a másik 2 - 2 értéken a legjobb talán. Azt is néztem, milyen, ha csak BFI van, az szintén kevés önmagában.

@Gicz: ja hát amúgy igen, zseniális a kép és ez a rengeteg különböző szín és terjedelem egyszerre a képernyőn, a végtelen kontraszt stb.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.