Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5621) dgyuri0123 válasza Batyops (#5620) üzenetére


dgyuri0123
nagyúr

3D-jük is jobb? ;)

Web os inkább ficsör. Néha YT-ozok de az pont penge gyors. A többi meg nem érdekel. Netflixre soha nem fogok előfizetni, tehát az is kihúzva, a többi szirszar szintén nem érdekel, mert dedikált médialejátszóm van, aminek a képe köröket ver a beépített lejátszóéra. El is jutottunk oda, hogy marad a 4K meg hdr kérdése, de nincs 3D.

Hát...akkor inkább legyen 3D, ha rajtam múlik... Ha lecsengett nálad (is) a 4K láz, térjünk rá vissza később, hogy mennyi 4K-s filmet néztél meg (nem demókat) és van-e külső 4K-s forrásod és elegendő filmanyag is hozzá ? Meg, hogy tartalmilag mitől lesz jobb egy olyan film, ami 2 fillért nem ér FHD-ben, vagy SD-ben?

(#5619) Madwe : Te keverted ide a CRT monitorokat, aminek a 910 3D képességéhez sincs sok köze... :)

De jó néhány képet tudnék linkelni 16-17-es modellekről, amik "nem túl szépek". Tehát úgy jön ez is ide, hogy nem feltétlenül rosszabb valami, csak mert 2 éves "technika". Az újabbakat kizárólag "test a test ellen" lehet tesztelni a régiekkel szemben, nem úgy, hogy elhisszük, minden jobb, mint a 2 évvel korábbi volt és mert ezt sulykolják beléd mindenhonnan. A Panasonicnak is volt olyan szériájú plazmája, amit az ellenségemnek sem kívánnék, pedig akkor már 20 éve gyártották a plazmákat... ;)

[ Szerkesztve ]

"csak a zene van"

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.