Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47751) MultiDoodad válasza torma1981 (#47750) üzenetére


MultiDoodad
aktív tag

Persze én ezt értem, nem hiába vettem meg a B9-et plusz garival itt kint németbe. Senkit nem akarok elijeszteni, Isten ments... sőt ajánlom. De számolni kell azzal, hogy talán lehetnek gondok ha olyan játékos vagy mint én. Még egyszer írom, 9. hónapban járok a tévével és eddig nincs be égés.

(#47752) Jorgi Kormi válasza chros (#47743) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Amikor megvettem még 65 volt ráírva , azóta lehet , hogy összement. :D

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#47753) torma1981 válasza MultiDoodad (#47751) üzenetére


torma1981
veterán

Jaa azt nem tudtam, hogy német vásárlás. De igen én tuti nem vennék mást, csak Oled-et.

(#47754) ΞΔGLΞ válasza Archttila (#47746) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

És ez a frankóság a frissítéssel jött?

(#47755) rothfb válasza Jorgi Kormi (#47752) üzenetére


rothfb
veterán

450-ért ajándék kategória lenne, ezért kételkedik Chros... Is.

(#47756) chros válasza Jorgi Kormi (#47752) üzenetére


chros
őstag

Akkor jo, mert azt hittem csak elirtad: MM honlapon csak 55 van pont azon az aron amit irtal [link]

(#47757) daneel_hu válasza rothfb (#47744) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Az almások sokszor nem azért vesznek Apple cuccot, mert jobb, hanem mert sznobok. Pusztán magamutogatás a lényeg, az, hogy mutassák mások felé, hogy nekik almájuk van. Ők megengedhetik maguknak 350-ért is azt, amit androidban 150-ért is megkaphatsz. Sőt jobbat. Kompenzálnak valamiféle kisebbrendűségi érzést. És mivel nagyon sok ilyen ember van a világon, igen sokan vesznek almát. Mert ez a divat.
Tisztelet a kivételnek.
Még annyit hozzátennék, hogy vannak ilyen emberek androidos telefonnal is. Akik 250-300 (és attól felfele) rugót kiadnak telefonra, azok közül is sok a sznob. Értelmetlen pénzkidobásnak tartom (akkor is, ha részletre veszi valaki). Főleg, ha azt látom, hogy amúgy, hogy él, hol lakik (albérletben), milyen ruhákban jár, milyen autóval (busszal) jár, stb stb."

Közhiedelemmel ellentétben az APPLE nem csak az iPhone gyártásából él.
Sőt.
Az iPhone előtt is nagyjából 12-14%-os piaci részesedéssel bírt PC-piacon.
Ez azóta nyilván több mert az iPhone sikere sok felhasználót áttalicskázott az almás táborba.
2007-től van iPhone, előtte nem volt telefonjuk.

A TE véleményed most az iPhone miatt az ami, részben igazat is adok ezért.
De azt is vedd figyelembe, hogy az iPhone egy nagyon jó termék.
A nagypofájú NOKIA azt mondta nekik 2006-ban, hogy 1 telefonnal nem lehet betörni a mobilpiacra. Azóta az iPhone-sztori töretlen, a NOKIA pedig ki tudja mekkora veszteséget szenvedett el ebben a szegmensben.

Komolyabb kreatív dolgokkal foglalkozó stúdiókban az Apple egy név.
Te amúgy is szereted a márkabuzulást, érdekes, hogy Alma-szinten idegesít. :)
Egyébként a számítógépeik brutálisan jók.

[ Szerkesztve ]

(#47758) Archttila válasza rothfb (#47755) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Egyébként most a GZ1500 is 449 az MM-ban. [link]

(#47754) ΞΔGLΞ

Szerintem nem. Az is elképzelhető, hogy téged nem érint... Volt aki megnézte a gyártást (kettőre emlékszem) ezek Mexicoban gyártott májusi termékek voltak. Az is elképzelhető, hogy csak bizonyos batch-nél jelentkezik ez az issue, nem tudom. (már nem követem)

[ Szerkesztve ]

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#47759) rothfb válasza daneel_hu (#47757) üzenetére


rothfb
veterán

Én nem vagyok márkabuzi. Ez főleg azért van így, mert mielőtt Panákat vettem, LG tv-t vettem. Ha panabuzi lennék, szerinted vettem volna LG-t? Sőt van Samu tv-nk is.
Az LG-ben csalódtam, mert elromlott nagyon hamar és a híres LG szerviz bizony nagyon nem jött be. A Panák meg működnek rendületlenül. Én mindig a jól működés híve vagyok. Megveszem és használom. Így vagyok nem csak a tv-kel, de minden mással is. Ha megveszem és tökéletesen működik, "ő" van értem és nem én érte. Ezért veszek legközelebb is Pana tv-t, JBL bluetooth hangszórókat, Hama Webrádiót (mindenes), Honda autót, Samu telefont, Whirpool mósógépet és így tovább, stb stb. Bizonyítanak minden nap. És baromira nem érdekel a garancia. Ha egyszer is szükség lesz rá, visszatart majd a legközelebbi vásárlásnál, hogy megint attól a bizonyos márkától vegyek bármit. A túlárazott, túltolt státuszszimbólumok meg ugyanígy nem hoznak lázba.

[ Szerkesztve ]

(#47760) Northlorien válasza daneel_hu (#47757) üzenetére


Northlorien
tag

Komolyabb kreatív stúdiókban egy név VOLT. 2013 környékén még az apple megkerülhetetlen volt, stabilitás és teljesítmény szintjén előrébb jártak mint a windowsos gépek. Mára ez megváltozott, a Windows 10 van annyira stabil mint a Mac, és kevesebb pénzből gyorsabb rendszert lehet építeni, sőt az új Mac workstation megjelenése előtt sokan atttertek konkrétan windowsra vagy linuxra a nagyobb teljesítmény miatt. Tévedés az is hogy kevesebb probléma van a macekkel, az igazság az hogy rengeteg hulyeseguk és problémájuk van - mindkét rendszert használom. Sokan két dolog miatt nem váltottak, az egyik hogy mindenük erre az okoszisztemara lett beállítva és kenyelembol vagy egyéb okból inkább kifizetik a prémiumot, vagy pedig amiatt mert markabuzik. Jók vagy sem? Jók persze, nagyon jól összerakott gépek, jó teljesítménnyel, jó rendszerrel viszont brutál prémium árat kérnek ezért, ami szerintem hiba mert rég nincsenek monopol helyzetben, ez igaz mind a számítógép mind a mobil piacra. A mobiltelefonrol csak annyit hogy nekem egy 2 éves telefonom van, bitang gyors még mindig, nem tudom hogy mennyivel lehetnek gyorsabbak vagy jobbak az ujjak, de teljesítmény miatt tuti nem vennék új telefont, sem apple sem androidot, és az is igaz hogy sokan az applet statusszimbolumkent nézik, kb ugyanaz mint amikor bmwt veszel, tökmindegy hány éves csak a logó stimmeljen, ez szerintem hülyeség, de mindenki arra költ amire akár, vagy tud. Nincs értelme arról beszélni amúgy hogy mi volt, pár év alatt annyi minden változott, hogy érdemes a régi berögzült dolgokat újragondolni.

(#47761) OPiiPO válasza rothfb (#47744) üzenetére


OPiiPO
addikt

"Ők megengedhetik maguknak 350-ért is azt, amit androidban 150-ért is megkaphatsz."
1. ez már régen nem igaz, nézd csak meg pl. a OnePlus mostani árait, vagy bármilyen droidos mobilt amit egy kategóriában van az Apple hasonló típusival.
2. a Droid vs. iPhone framewart lehetőle nem nyissuk itt meg újra, ok? :R

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#47762) rothfb válasza Archttila (#47758) üzenetére


rothfb
veterán

Igen, ha most akarnék 55-ös oledet venni, ez lenne a választásom.

(#47763) rothfb válasza OPiiPO (#47761) üzenetére


rothfb
veterán

Neem, Isten ments. Nekem van egy véleményem, másnak más a véleménye. Én tiszteletben tartom. Igyekszem tiszteletben tartani. Már :D.
Mindenki arra költi a keményen (vagy kevésbé keményen:)) megkeresett pénzét, amire akarja. Én nem fogom lebeszélni a mazochizmusról.:DDD

(#47764) daneel_hu válasza Northlorien (#47760) üzenetére


daneel_hu
addikt

Egyértelmű... csak arra akartam kilyukadni, hogy aki sznobizmussal vádolja az Apple-felhasználokat annak érdemes más megközelítéseket megvizsgálnia.
Az Apple nem csak telefongyártó cég, sőt a múltja miatt nagyon nem az. Jelenleg a profitjának nagy részét valóban az iPhone-marzs teszi ki, ez ilyen.

Ettől függetlenül baromi jó számítógépeket csinálnak és adnak el. Nagyon jó rendszerekkel.
Szerintem a WIN10 még mindig nem tart ott, szerinted igen - az tény sokat fejlődött a Win, a macOS pedig romlott. (szerintem is). De mérföldekkel előttük vannak még mindig felhasználói élményben, a mac hálózatkezelésben van elmaradva, de abban igencsak.
Mellesleg az iPhone is egy nagyon jó termék, pont ezért veszik sokan.

Az okostelefon piac valóban kiforrott, már nehezen tudsz mit hozzátenni egy készülékhez. AzApple is nagyjábóla kamerát reszelgette az elmúlt években. Ők is abból élnek amit 2007 és 2013 között összehoztak a telefon-szegmensben. De ez ugyanúgy igaz a droid-gyártókra is.

[ Szerkesztve ]

(#47765) ztfolder válasza Jorgi Kormi (#47718) üzenetére


ztfolder
csendes tag

Én egy hete vettem 950 est. Csak az alján teljes hosszúságában egy kb 2 cm-es széles és kb 122 cm hosszú csíkban volt fólia.

(#47766) daneel_hu válasza rothfb (#47759) üzenetére


daneel_hu
addikt

"Én mindig a jól működés híve vagyok. Megveszem és használom. Így vagyok nem csak a tv-kel, de minden mással is. Ha megveszem és tökéletesen működik, "ő" van értem és nem én érte. "

Na... pont erre valók az Apple-termékek. :R

(#47767) Migee


Migee
tag

Szép napot ! Kérdezném, hogy LG C9 miért nem frissít automatikusan firmwaret? Természetesen be van kapcsolva a funkció. Mindig pen driveról kell megtennem.
Illetve ha tv adást nézek, ami ugye 1080 interlaced jobb esetben, a mozgásban dadogást észlelek.Egy ideig folytonos a mozgás, aztán picit szaggat. Lehet valaki észre sem venné, de engem zavar!Nem képkocka eldobás ez, hanem dadogás. Elvileg ha a tru motion és a BFI ki van kapcsolva, nem jellemző a hiba. B7-nél már egész jó volt a mozgás Tru Motionnal is (Nem szaggatott néha sem). Legutolsó firmware van rajta. Esetleg érdemes lenne resetelni?

(#47768) ztfolder válasza AL (#47727) üzenetére


ztfolder
csendes tag

Az origi tévék 0 üzemidővel kezdenek? Az én állapot 4 emen A00015-0000046-00000 van írva, de sztem én max 5-6 órát raktam bele.

(#47769) Pelican válasza daneel_hu (#47766) üzenetére


Pelican
őstag

A minőség már nem a régi. Barátom vett egy macbook pro-t majdnem 900e-ért. Egy hét után meghalt a gép, több, mint egy hónapig tartott a javítása. A Safarival rendszeresen küszködik, hogy nem működnek honlapok, amik minden más böngészőben mennek, stb. Se a hardver, se a szoftver nem éri meg az árát.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#47770) Pelican válasza Migee (#47767) üzenetére


Pelican
őstag

Nekem frissíti.

http://pel.hu/eoscard http://pel.hu/bdedit

(#47771) Jorgi Kormi válasza chros (#47756) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Ezért telefonàlni kellett , nem webes a dolog.

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#47772) Jorgi Kormi válasza ztfolder (#47765) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Köszi.

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#47773) rothfb válasza daneel_hu (#47766) üzenetére


rothfb
veterán

Volt szerencsém Apple telefonhoz és nem jött be. Az oprendszer túl van biztosítva. Más, túlzottan más néhány dolog mert túl van bonyolítva a biztonság miatt. Az akksija egy napot sem bírt ki. Az oké, hogy megbízható és tartós, de van még szempont.

(#47774) AL válasza ztfolder (#47768) üzenetére


AL
addikt

Szia. Az állapot 4 sor első száma az üzemidő, ez Nálad 15 óra.
A második a ki - bekapcsolások száma, ez Nálad 46.
Ezek megvásárláskor 00 -ról indulnak.
Üdv.

(#47775) AL válasza Jorgi Kormi (#47730) üzenetére


AL
addikt

Szívesen. Én is Telekom optikai kábeles műsort nézek, felvevős beltéri egység van hozzá.
Szerintem megfelelő a minőség. Normál és egyéni képbeállítást használok, minimális változtatással.
A fényerőt levettem 60 - ra és az automata fényérzékelőt kikapcsoltam.
A lógóvédelem gyárilag közepesen van, ezen hagytam.
Netflixet nem használok, csak YT, Blu - Rayt és kábeltévét.
A DVD lemezek képjelét is a Blu Ray lejátszó felkonvertálja 4K ra és szép képet ad.
A kábeltévé HD adásai is szép egyenletesek és valósághű színek vannak.
Volt már Kb. 30 tévém, de ilyen tökéletes kép még soha ( többnapos állítgatás után sem ) nem volt.
Nem tudom miért csinálják a Gyártók olyan ( torzra, nem valósághűre ) a gyári képbeállításokat, amikor ilyen tökéletes is lehet.
A Panasonic és a Sony tévék képét látom a legtökéletesebbnek, de ez mindegyiket magasan túlszárnyalja.
Remélem a Te tetszésedet is elnyeri. Üdv.

(#47776) Jorgi Kormi válasza AL (#47775) üzenetére


Jorgi Kormi
senior tag

Köszönöm. :)

Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".

(#47777) balage25


balage25
senior tag

Két versenyző között dillemázok, lg 65cx3 és a Sony 65ag9.

Melyiket érdemes most venni?

(#47778) rothfb válasza balage25 (#47777) üzenetére


rothfb
veterán

A Sony androidos, ezért az LG-t venném ezek közül. Bár nem tudom az AG9 esetében mennyit javult a droid. Illetve sikerült e egy normálisabb soc-t rakni a Sonyba. Ha igen és gördülékenyebb már, akkor az is vehető.

(#47779) ΞΔGLΞ válasza balage25 (#47777) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Én ag9 típust cseréltem 1.5 év után LG cx-re, 77-es volt a sony, és most az lg is.
Komolyan, nem tudok olyat mondani, hogy cx bármiben jobb lenne, de mivel új típus, nyilván jó sokat fognak faragni a szoftveren. Még fél év garancia volt a sony-ra, emiatt adtam (még jól) el és cseréltem lg-re.

(#47780) ΞΔGLΞ válasza rothfb (#47778) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A Sony androidos, ezért az LG-t venném ezek közül. Bár nem tudom az AG9 esetében mennyit javult a droid.

Fúbémeg.. :DDD
Már leírtam ezerszer, az ag9 az nem ag8, különben kivágtam volna azt is.
Azon egy teljesen frankó rendszer van, nyilván erősebb hardver is.

(#47781) balage25


balage25
senior tag

Az android nekem sokkal szimpatikusabb, főleg a kodi miatt és az ag9-nél már gyors is elvileg a droid.

Amire használnám:
YouTube, netflix, továbbá monitorként és média lejátszó után lenne kötve.

(#47782) ΞΔGLΞ válasza balage25 (#47781) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Nahát, az pontosan xarul fog működni az ag9-en, mármint a kodi.
VLC-vel használtam, azzal frankó volt. A kodi-hoz nem volt elég ereje, vagy nem tudom, de többször leállt, akadt a film, vagy kilépett.
A netflix-nek nem kell brutális hardver, azt az ag8 is röhögve vitte 4k dolby vision meg minden.
Youtube 4k HDR videókkal viszont az ag9 is néha-néha küzdött.

[ Szerkesztve ]

(#47783) balage25 válasza ΞΔGLΞ (#47782) üzenetére


balage25
senior tag

Még a játék is szóba jöhet. A kodi nekem flottul működik egy alap régebbi készüléken.

Főleg a kép minőség a szempont.

(#47784) rothfb válasza ΞΔGLΞ (#47780) üzenetére


rothfb
veterán

Már nem tudlak követni...:DDD

(#47785) ΞΔGLΞ válasza balage25 (#47783) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Én nem játszom, de a képminőség ennek is pazar...

(#47786) rothfb válasza ΞΔGLΞ (#47782) üzenetére


rothfb
veterán

"Youtube 4k HDR videókkal viszont az ag9 is néha-néha küzdött."

Azért ez eléggé "vicces"... Ott akkor még voltak komoly gondok hardver szinten. De legalábbis a droidnak még mindig kevés volt. Nekem YT Panákon meg sem röccen 4k hdr-ben sem.

(#47787) balage25 válasza ΞΔGLΞ (#47785) üzenetére


balage25
senior tag

A színei számomra a sonynak természetesebbek, de a mozgást nem tudom hogyan követi.

Az LG újabb, nem tudom a sonynak ez mennyire hátrány.

(#47788) rothfb válasza balage25 (#47787) üzenetére


rothfb
veterán

Ha a Sony jó tv, akkor semennyire.
Viszont említetted a játékot is, arra jobb az LG, főleg ha esetleg újabb konzolod is lesz.

(#47789) dh66e válasza Migee (#47767) üzenetére


dh66e
veterán

Frissíti az,de van hogy heteket kell várni.Gondolom kímélik a szervert hogy ne egyszerre ersszék rá az összes készüléket.

[ Szerkesztve ]

(#47790) ΞΔGLΞ válasza rothfb (#47786) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Shield pro-t kell venni, az izomból, röhögve megold mindent. A távirányítóját is egyszerűen imádom, (állandóan a kezemben van ha használva van a shield, k..va jó a fogása), ahhoz képest az lg magic egy kényelmetlen tuskó. A hozzáérsz és a világítás bekapcsol, meg nem is értem más miért nem lopta már el ezt a funkciót.
Na azon az android olyan sima és olyan gyors, hogy élvezet használni.

Az ősszel megjelenő új apple tv-t várom, az A12X cpu-val, ami az ipad pro-ban van és már akkor közel 600 ezer antutu-t nyomott mikor a többi flagship telefon épp áttudta lépni a felét.
Azt hiszem, annak semmi nem lesz akadály, fele annyit nem kel számolnia médialejátszóként, mint az ipad pro-nak.

[ Szerkesztve ]

(#47791) ΞΔGLΞ válasza balage25 (#47787) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

A színei számomra a sonynak természetesebbek, de a mozgást nem tudom hogyan követi.

Épp a múltkor írtam, az LG-n vannak olyan röccenések, amit azonnal kiszúrok, de azt még az AG8 is jobban "hazudta" , az Ag9 meg még jobban tudja ezt. Viszont, hogy a cx-en ez a legutolsó frissítéssel jött, mert előtte biztos nem volt, különben kiszúrtam volna.
Nyilván tudják az LG-nél. hogy a 03.10.20, ami már egy hónapos valamit elcsesztek, én háromszor is jeleztem feedback és egyszer telefonon is.
Szóval, remélem az újat nagyon "hegesztik".

(#47792) MultiDoodad válasza ΞΔGLΞ (#47791) üzenetére


MultiDoodad
aktív tag

Ne haragudj de kíváncsi lennék valamire. Az Ai Upscaling jobban szuperál a Shield pro-n mint magán a tévén? Például 720p-s videóknál HBO Go-nál vagy egyébb hasonló esetekben? Kíváncsi lennék mert egy ideje pályázom rá.

(#47793) ΞΔGLΞ válasza MultiDoodad (#47792) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ég és föld az AI a shield javára...
Az valami brutális, hogy mit művel, mármint jó értelemben, a tv ehhez képest nem csinál semmit.

Egy hsz részlet a topikjából...

HBOGo....Benyomva az AI-t a FORD v FERRARI című filmnél, valami eszméletlen, hogy azzal mit csinál, komolyan több 50GB 4k hdr filmemet körberöhögi, annyira szépet varázsol belőle, másképp nem tudom leírni.

(#47794) Celtis válasza balage25 (#47781) üzenetére


Celtis
veterán

Óvatosan a Kodival, pontosabban az android applikációkkal, beleértve a beépÍtett videó lejátszót is. Kizárólag 60fps interfészt kapnak a megjelenítéshez. 24p filmhez még megfelelő beállításokkal elmegy, de 50 hz-es forrásoknál meglehetősen problémás.
Én is inkább külső lejátszót használok Kodival, hiába meheten a TV-ben is, sajnos.

(#47795) Calogero válasza balage25 (#47783) üzenetére


Calogero
addikt

Ha játék is lesz akkor inkább LG.

(#47796) Grampy


Grampy
aktív tag

Sziasztok!

Megtudná nekem valaki mondani, hogy létezik-e PWM mentes OLED TV? Ha igen, konkrétan melyik típust keressem?

(#47797) Pro Koryak válasza nitro16 (#47729) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Azt nézd meg 2misiért mit tud. Nem sokat!
Ráadásul az összes Mac Intellel jön, ami megint csak szívás AMD-hez képest, árban és teljesítményben egyaránt.

[ Szerkesztve ]

(#47798) scar07


scar07
tag

Sziasztok!
Van 3 kiszemelt tv, de utana olvasva is nehezkes a dontes.
Lg 55b9sla 385.000 ft
Lg 55cx3la 482.000 ft
Samsung 65Q80T 499.000 ft
Ami a hasznalatot illeti az konzol (ps4...kesobb ps5 ezert a hdmi 2.1 fontos, de ha jol olvastam, akkor a b9-ben vmi butitott 2.1 van....ez a gyakorlatban mit is jelent? Es a cx-ben is ez van?), film, netflix es hbogo.
A samsung a nagyobb kepatlo miatt kerult be. (Az lg 65b9 pedig anyagiak miatt nem)
Tehat, ezen arak mellett, melyik lenne a legjobb dontes ar/ertek aranyban a harom kozul?
Koszi!!!

(#47799) Strezi válasza Grampy (#47796) üzenetére


Strezi
őstag

Midegyik mentes, mivel nincs háttérvilágítás, ami pwmes lehetne :)

[ Szerkesztve ]

Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

(#47800) rothfb válasza balage25 (#47781) üzenetére


rothfb
veterán

Elvileg android alatt a kodi (mint sok más lejátszó sem) nem fog tudni frekvenciát váltani automatikusan. Így ami a beállított frekvencián indul, jó lesz, minden más akadni fog. Eléggé idgesítő. A kodi külső lejátszón működik jól akkor, ha nem android alatt üzemel. Pl Coreelec, Libreelec.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.