- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
Northlorien #47760 üzenetére
Egyértelmű... csak arra akartam kilyukadni, hogy aki sznobizmussal vádolja az Apple-felhasználokat annak érdemes más megközelítéseket megvizsgálnia.
Az Apple nem csak telefongyártó cég, sőt a múltja miatt nagyon nem az. Jelenleg a profitjának nagy részét valóban az iPhone-marzs teszi ki, ez ilyen.Ettől függetlenül baromi jó számítógépeket csinálnak és adnak el. Nagyon jó rendszerekkel.
Szerintem a WIN10 még mindig nem tart ott, szerinted igen - az tény sokat fejlődött a Win, a macOS pedig romlott. (szerintem is). De mérföldekkel előttük vannak még mindig felhasználói élményben, a mac hálózatkezelésben van elmaradva, de abban igencsak.
Mellesleg az iPhone is egy nagyon jó termék, pont ezért veszik sokan.Az okostelefon piac valóban kiforrott, már nehezen tudsz mit hozzátenni egy készülékhez. AzApple is nagyjábóla kamerát reszelgette az elmúlt években. Ők is abból élnek amit 2007 és 2013 között összehoztak a telefon-szegmensben. De ez ugyanúgy igaz a droid-gyártókra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fogyjunk le!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Béta iOS-t használók topikja
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest