Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48701) esicyhun válasza daneel_hu (#48699) üzenetére


esicyhun
tag

Vettem, én de ettől még propagálni akarom, hogy milyen szuper a webOS, hogy minél többen megtérjenek. :) :) :DD

(#48702) rothfb válasza brucezly (#48700) üzenetére


rothfb
veterán

Ennek a tv-nek a tesztjei 2011-ben, 9 éve voltak. Van ilyen korú tv-nk, egy Samu plazma, de eszem ágában sem volt soha használni az "okostv" funkcióit, mert annyira kezdetlegesek voltak. A Youtube, amikor működött sem volt egy nagy élvezet, aztán abból is kihullott, de ha jól gondolom, ez inkább a Youtube fejlesztéseinek volt köszönhető(?). Böngészni igazi mazochizmus volt. Skype-t pedig nem egy tv-n fogod használni ma sem.
Csak azt akarom mondani, hogy egy tv-t 9 évvel ezelőtt nem az okostv funkciók adták el, hanem a kép és hangminőség.
Ezzel nem a Panát mentegetem és ez a magánvéleményem.

Egyébként teljesen logikus, hogy egy ilyen korú, elavult technológiával rendelkező tv-t lecserél valaki, egy frissebb, aktuálisabb tv-re, ami mind a technológiájában, mind az okostv funkciókban sokkal előrébb tart. Csak ne fogjuk már rá arra, hogy a 9 éves plazmán nem lehet Youtube-ot nézni. Függetlenül márkáktól.

[ Szerkesztve ]

(#48703) daneel_hu válasza rothfb (#48702) üzenetére


daneel_hu
addikt

Az azért érdekelne, hogy a webOS mitől "okosabb" mint a Pana jelenlegi rendszere, nagyjából ugyanazt kell tudniuk szerintem. Annyi a különbség, hogy a webOS legfontosabb feature-je a magic remote, de ez csak a kézi vezérlése.
Általánosságban véve nem hiszem, hogy az LG oledeket a webOS adja el... nyilván találsz majd 1-2 embert aki ezt mondja (ahogy most is), de nem ez lesz a jellemző.

(#48704) esicyhun válasza rothfb (#48702) üzenetére


esicyhun
tag

De azóta a világ igencsak változott: a lineáris tévénézés haldoklik. Bár én sokat nézek még így tartalmakat, de ettől még ez a helyzet. A legális tartalmak fő forrásai a Netflix, Prime, Disney+, Apple. Nélkülözhetetlen a Youtube is. Ezek mind-mind app formájában mennek a tévén, szóval nagyon is fontosak manapság egy tévének a smart funkciói, és ezek naprakészen tartása. Már annak, aki még egyáltalán tévén néz filmeket, vagy sorikat. Számomra megdöbbentő, hogy valaki egy 20000-es tableten végigbír nézni bármit is.
Nem véletlen, hogy a Pana is próbál ebben azért up-to-date lenni: Németországban a HD+ újonnan ott csücsül a tévéin (azt hiszem fél év ingyen hozzáférés van), van hozzá Zattoo app is, stb. HBO Go Magyarországon hiányzik, ami nem előny, mivel pl. aki LCD-t vásárolna tőlük, már jobb eséllyel keresné, és lehet emiatt más márka mellett dönt.
Egy szó mint 100, ha egy gyártó minél több terméket akar eladni a mai világban, akkor mindenben jónak kell lennie: a képminőség mellé kellenek az extrák, mert a "modern kor gyermeke" :) emiatt fogja megvenni a termékét. Ha ezt a trendet nem követi, szerintem előbb utóbb lemorzsolódik. És akkor te sem fogsz tudni tőle csúcs oledet venni.

(#48705) ΞΔGLΞ válasza sakal83 (#48686) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Az EMAG idáig is mindig hivatalos partner volt, ahogy az MM és az Edigital.
Utóbbit meg meg is vették, vagy közösültek, mittoménmár, szóval az edigi meg az emag az már egy és ugyanaz.

[ Szerkesztve ]

(#48706) ΞΔGLΞ válasza esicyhun (#48701) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Hát nem tudom, én aztán nem vágtam magam tőle hanyatt, mármint amennyire dicsérve van, a Samsung tizen-je nekem jobban fekszik valamiért...

[ Szerkesztve ]

(#48707) rothfb válasza daneel_hu (#48703) üzenetére


rothfb
veterán

Pedig szerintem sok embernek fontos, hogy a webos szép (szubjektív, a rózsaszín nekem nem jön be), innovatív és kézre áll. De talán még fontosabb az appválaszték. Aláírom, hogy a Pana ebbe nem fektet elég (mondhatni semennyi) energiát, fejlesztést.
Alapvetően szerintem pl az HBO Go hiánya az ami pl elrettenthet valakit a Pana oledektől. Igen, bár kardoskodtam Eagle-vel tegnap, de összességében igen, egy milliós tv-től elvárható lenne egy HBO Go az okostv rendszerbe. Nekem nem volt fontos vételnél, de ez én vagyok. Maga a rendszer nem rossz amúgy, gyors, van Netflix, ami atombiztosan működik, van Plex, van Amazon Prime (csak kevés ugye a magyar tartalom), ami ugyancsak atomtutin működik. A Youtube akadásmentes 4k hdr-ben is és gyors is, nincs megingás, nincs akadás, várakozás. Van hálózatkezelés, 5 Ghz wifi és úgy amúgy általánosságban jól működik az egész.
Viszont az áruházban alig van app, ami van, az sem jó semmire. Ez így 2021-ben kevés ahhoz, hogy az LG-t megközelítse eladásban.
A másik a távirányító, igen az LG azt nagyon eltalálhatta, a Pana meg nem foglalkozik vele, igaz az FZ950-hez kapott full fém (gombok is) nagyon jól néz ki és jól is működik, de a tapizóst, amit még adtak hozzá, azt nem használjuk, nem elég funkcionális. Amit meg FZ800-hoz adtak, az gagyi. A funkcióját ellátja és ennyi és ez kevés.
Ezen kívül mást nem látok. Már hdr támogatásban sincs lemaradva, tud dv-t, hdr10-et, hdr10+-t, hlg-t. Kép és hangminőségben nagyon ott vannak szerintem. Ha az okostv funkciókat bővítenék, az appboltot megújítanák és ha kicsit kicsinosítanák a rendszert, komolyabb eladásokat produkálhatnának.
Még annyi, hogy pont azért, mert a elhanyagolják az appboltot, egy mostani Panára sem várható pl Disney+ vagy Apple tv. Ez is visszatartó erő.

[ Szerkesztve ]

(#48708) esicyhun válasza ΞΔGLΞ (#48706) üzenetére


esicyhun
tag

A Samsung Tizenjét nem ismerem, Samsung tévém még nem volt. (Régebben volt Pana, majd LG LCD-im, most meg LG oled.)

(#48709) OPiiPO válasza sakal83 (#48686) üzenetére


OPiiPO
addikt

Csak abban az esetben ha maga az EMAG az eladó. Ha az ott regisztrált bolt, akkor semmi garancia nincs a gyári garanciára.

(48704)esicyhun : +1, csak a foci és az F1 miatt van még egy alap TV csomagom, amint azt is megoldják streamen azonnal vágom is ki az előfizetésem

[ Szerkesztve ]

"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."

(#48710) blakey válasza ΞΔGLΞ (#48705) üzenetére


blakey
titán

edigi meg az emag az már egy és ugyanaz. - nem egészen, van egy befektető aki az ED tulajdonosa volt és megvette az eMag-ot, de két különálló cégként üzemelnek és bizpny oda kell figyelni, hogy a terméket ki forgalmazza, mert meglepetés is érhet amikor Romániába viszik szervizelni, mert nem hivatalos Mo-i forgalmazás. Vásárláskor nagyon meg kell nézni, hogy ki forgalmazza, mert egy picit eltérő üzletpolitikát folytatnak, van amikor mo-i forgalamzón keresztül értékesítik és van amikor teljesen máshonnan.

[ Szerkesztve ]

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#48711) Pro Koryak válasza rothfb (#48650) üzenetére


Pro Koryak
addikt

Pár hsz-el feljebb pont ezen sírtál, hogy nem képesek jól megírni a webost!!! ;)

(#48712) ΞΔGLΞ válasza blakey (#48710) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ha Romániába visznek valamit garanciába, az tényleg szopás. De van nekem erre egy jó példám. Év elején vettem PC alkatrészeket, kimondottam az EDIGI-ből, mert annak van Pécsen frankó boltja. És hát gondoltam, ha valami lesz, akkor helyben tudom intézni, tudják tesztelni etc...
Náluk vásároltam a ram-okat, az alaplapot, az ssd-ét, a tápot.
Kivéve a processzort amd 3950x , mert azt az infolex-ben. Összesen -12 ezer forint híján- 1 millióért és ebben nem volt benne vga, szóval elit cuccokat választottam.
Összeszerelem a gépet, bekapcs, a táp zúg, egy 80 ezres platinum redva és zúg, na itt már kész voltam. Az alaplapon a dram sárgán világít (asus rog 200ezer ft), a gép nem indul.
Nagy anyázások közepette, mondom semmi gond, másnap visszaviszem, a procit az infolex-be, hogy teszteljék le.
Az infolex-ben azonnal tesztelték, hogy a cpu frankó, az edigi-ben semmilyen apró tesztet nem tudtak elvégezni, mert mindent el kellett küldeni pestre, ahogy pár agytröszt két hét után ránézett és tovább lett küldve a gyártónak, az egész hercehurca - és pont azért mert ezt elakartam kerülni- 2 hónap volt, mire kiderült, hogy a ram-ok hibásak a táp hibás, a többi jó volt.
Ennyit erről, de monitort, erősítőt és tv-t azonnal cseréltek, illetve visszafizetik az árát.
PC alkatrész garanciás ügyintézése az edigi-ben, kb halál.

[ Szerkesztve ]

(#48713) rothfb válasza Pro Koryak (#48711) üzenetére


rothfb
veterán

Linkkelnéd azt a hozzászólásom, ahol sírtam a rossz webos miatt.
Én arról beszéltem, hogy miért nem lehet elsőre normális rendszert kihozni és nem utólag javítani. Sőt nem egyszer elrontani.
Ettől még egy vonzó rendszer.

(#48714) brucezly válasza daneel_hu (#48703) üzenetére


brucezly
csendes tag

Hát amióta létezik HBO Go azóta van előfizetésem rá... No meg abból kiindulva hogy a Pana plazmán meddig támogattak APP-okat, most inkább adtam esélyt egy másik cégnek, hátha ők jobb fejek lesznek :)
Persze sok egyéb változó is kellett a döntéshez, pl.: a kialakítás, hangrendszer (GX), de legnagyobb %-ban az Oprendszert vettem figyelembe.

(#48715) rothfb válasza esicyhun (#48704) üzenetére


rothfb
veterán

Összességében egyetértünk.
A lemorzsolódásban viszont nem, bár az igaz, hogy ahogy Daneelnak is írtam, így ebben a formában sosem érik utól az LG-t oled eladásban, viszont a Panának van egy stabil vásárló rétege. És ebben mindegy, hogy ki mi miatt veszi a Panát, hogy ragaszkodik a japánhoz, ragaszkodik a (többé kevésbé feltételezett) tartóssághoz (amiben van valami), hogy ragaszkodik a legjobb out of the box képminőséghez, egy jobb hangminőséghez, esetleg egy oled szinten nagyon jó mozgásmegjelenítéshez és mindezek mellé nincs szüksége újabb fejlesztésekre, magenta oprendszerre, csak stabil működésre, ezek a vásárlók léteznek. Emiatt nem hiszem, hogy le fog morzsolódni a cég. Semmilyen szinten sem.

[ Szerkesztve ]

(#48716) daneel_hu válasza rothfb (#48715) üzenetére


daneel_hu
addikt

1-2 év múlva ha lenne HZ2000 szintű 77 colos tévéjük, szerintem arra váltanék.
Nem izgatna a HBO Go meg a webOS hiánya sem, viszont pana-szinten is csak a GZ-HZ2000-ben van annyi anyag, ami számomra szimpatikus. (a HZ1500-at még nem láttam)

Ahhoz, hogy 65 colban váltsak bármilyen oledre most, ahhoz nem is tudom mi kéne. :)
A gond az, hogy 77-esben egyelőre a CX ami normális áron elérhető.
77GX az 2,5 milla, SONY meg droidos.

(#48717) ΞΔGLΞ válasza daneel_hu (#48716) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Ha a sony kijön majd az új tévéjével, pl egy A10G-vel és olyan hardver-t pakolnának alá, mint ami a SHIELD-ben van, hát azt a droidot öröm (lesz) használni.

(#48718) esicyhun válasza rothfb (#48715) üzenetére


esicyhun
tag

Meglátjuk, hogy ez a réteg elég-e egy cég fenntartásához hosszú távon. Nekem vannak kétségeim, de remélem neked lesz igazad. :)

(#48719) rothfb válasza esicyhun (#48718) üzenetére


rothfb
veterán

Nem az oledből él a Pana. Nem csak abból. Ahogy az LG se.

(#48720) DamianB válasza ΞΔGLΞ (#48717) üzenetére


DamianB
őstag

Mért nem áll össze valamelyik brand az nvidiával és csinálnának egy közös fejlesztést adja magát a dolog .

"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

(#48721) kisbalazs83 válasza esicyhun (#48718) üzenetére


kisbalazs83
aktív tag

A Matsushita, más néven Panasonic, hogy könnyebben kimondják a márkanevet :) , nagyon komoly erektronikai eszközöket, alkatrészeket készít. Láttam CNC gép vezérlésénél is több helyen a Matsushita feliratot panelokon. Pl. a Technics is a Panasonic high-end audio márkája. Amíg lehet ebből a TV szegmensből is profitot termelni, addig lesznek Panasonic tévék, de sok olyan területen ott van a márka a megbízhatóság miatt, amiről nem is gondolnánk.

[ Szerkesztve ]

65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

(#48722) Clay válasza kisbalazs83 (#48721) üzenetére


Clay
senior tag

A pana tv részlege egyszer már majdnem meg lett szüntetve.

A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!

(#48723) daneel_hu válasza Clay (#48722) üzenetére


daneel_hu
addikt

NOKIA-nak is van komoly informatikai részlege. (még mindig)
Ettől még tudjuk mi lett a mobilpiacon velük.

Ekkora mammutcégek már nem foglalkozhatnak egyféle termékkel.

[ Szerkesztve ]

(#48724) rothfb válasza kisbalazs83 (#48721) üzenetére


rothfb
veterán

Igen pl most közösen fejleszti a szilárdtest akkumulátorokat a Pana és a Toyota. Ez áttörést hozhat az elektromos autók akkumulátor technológiájában.
link

A Pana sok helyen ott van és bárhol is van, minőséget gyárt, nem kell őket félteni.

(#48725) Clay válasza daneel_hu (#48723) üzenetére


Clay
senior tag

Hát nem is azt mondtam, hogy az egész Panasonic "akart" megszűnni :DDD

A processzorok füsttel működnek.Ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább!

(#48726) ginola


ginola
addikt

A sárga helyre milyen végű csatlakozó kell?
Ez egy B9 hátulja.
[kép]

(#48727) blakey válasza ginola (#48726) üzenetére


blakey
titán

jack-RCA, ha ilyen van a TV-n akkor a csomag része a kábel is.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#48728) rothfb válasza ginola (#48726) üzenetére


rothfb
veterán

RCA csatlakozó? Majd javítanak, ha nem.

(#48729) ΞΔGLΞ válasza ginola (#48726) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Rca av kép, kb őskori technológia, elavult...
----
Jah látom elkéstem.

[ Szerkesztve ]

(#48730) ginola


ginola
addikt

Ma megnéztem ismerősnél a B9-et, a mozgásmegjelenítése pocsék! Villogást érzek, röccenést, így nekem ez kilőve!

(#48731) Archttila válasza ginola (#48730) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Villogas... engem ez zavart a legjobban:)

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#48732) ginola válasza Archttila (#48731) üzenetére


ginola
addikt

A régi Sony NX 710 sem villogott, ami 10 éves tv.
Óriási csalódás, mit vettél helyette?

(#48733) Archttila


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

CX lesz vagy Pana?;] :DDD meg nem tudom...
Olyan 550 ezrem van most tv-re, amibol még pont nem jon ki a 65':DDD de turelmes ember vagyok, szoval barmi lehetseges.

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#48734) KTTech válasza ginola (#48732) üzenetére


KTTech
veterán

Nem is volt mozgóképfelbontása semmi...

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#48735) Fisha válasza Archttila (#48731) üzenetére


Fisha
őstag

Mit jelent nektek az, hogy villogás?

(#48736) Beck84


Beck84
csendes újonc

Sziasztok!

Bemásolnám lentebb egy másik topicba irt kérdésemet (problémámat), igazán örülnék a véleményeteknek hozzá.

Épp tévé vásárlás előtt állok, szeretném a következő 6-7 évre elfelejteni a témát utána, de sajnos technikai téren teljesen laikus vagyok. Az utóbbi hetekben elég sokat olvastam OLED vs. LED témában, már csak a végső döntést nem tudom meghozni.

Köszi szépen minden segítséget!

* * *

A több hetes keresgélés végén egy LG nanocell tévé mellett döntöttem mert a képe mellett teszett a menürendszer, file támogatás és a hangja is (a közeljövőben nem tervezek plusz audio rendszert). Már majdnem megvettem, amikor adódott egy szuper lehetőségem: a kiszemelt tévével majdnem egy árban (messze az eredeti alatt) egy szintén 65 collos LG C9 OLED. Igaz ez használt, de alig három hónap van benne (jótállás is él több mint másfél évig).

Egyértelműen utóbbi felé hajlottam, viszont amikor a vásárlás előtt átnéztem, észrevettem h egy vagy max két subpixel halott rajta. Nem minden színnél jelenik meg, de emiatt visszahőköltem tőle.

Ahogy utánaolvastam külföldi fórumokon is, ez egy elég általános problémának tűnt. Hagytam a vásárlást, mert lehet hogy ez az apróság másfél-két méterről nézve szinte sose látszik, de akkor is illúzióromboló, hogy veszel egy fél vagyonba kerülő tévét, ami már 3 hónaposan sem tökéletes. Nem írom azt hogy hibás, mert sokak szerint ez a technika velejárója, de sztem értitek az aggodalmamat. Rettenetesen kiábrándító. Ráadásul amennyire hallom, egy vagy két halott subpixel nem is garanciális csere ok (felhívtam az LG szerviz vonalat, még egy végső hivatalos megerősítést várok tőlük).

Nem tudom h ez mennyire OLED sajátosság, és előjöhet-e hasonló LCD-knél is, teljesen zöldfülű vagyok technikai dolgokban. Lehet hogy hülyeséget is írtam ennek kapcsán, ez esetben utólag is bocs a hozzáértőktől.

De nem ragozom tovább, szóval a lényeg: szerintetek mezei felhasználóként érdemes lehet így is OLED-et venni egy-két subpixel hibával ha közel hasonló árban van mint egy jobb nanocell vagy Qled tévé? Mennyire gyakori ill. idegesítő hiba ez új készülékeknél?

Gondolom h itt főként az OLED technika iránt elfogultak kommentelnek, de laikus felhasználóként a szép kép ellenére is nagyon parázok az OLED technikától. Nem a beégés lehetőség miatt, mert tudok vigyázni a dolgaimra. Csak úgy tűnik, hogy nem biztos h ez egy időtálló megoldás akkor, ha azt szeretném hogy 6-7 évig nagyobb hiba nélkül működjön a tévém és nem akarok emiatt szerencsejátékot játszani (pláne h egy 3 hónaposan készülék is már subpixel hibás).

Köszi előre is a segítséget.

(#48737) rothfb válasza Archttila (#48733) üzenetére


rothfb
veterán

LG helyett Pana... Mi lesz itt?:DDD

(#48738) ΞΔGLΞ válasza Fisha (#48735) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Erre én is kiváncsi vagyok, hogy milyen villogásról van szó ?

(#48739) Archttila válasza Fisha (#48735) üzenetére


Archttila
veterán
LOGOUT blog (1)

Termeszetesen nem arrol van szo, h folyamatosan villog a kep:)
Kozepes vagy gyors kameramozgasnal van a B9-nek egy minimalis (de szamomra zavaro) vibralo hatasa, amit a CX-nel egyaltalan! nem tapasztaltam. Illetve bizonyos tartalmaknal lassu svenkeles mellett random roccen, extremebb esetekben (1917 movie) szaggat a kep.:)

Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF enthusiast.

(#48740) ginola válasza Archttila (#48739) üzenetére


ginola
addikt

Pontosan ezt láttam én is!

(#48741) sakal83 válasza Beck84 (#48736) üzenetére


sakal83
addikt

Ha egy árban van, akkor egyértelműen megvenném. A pixelhibára cserél az LG, de ráérsz szerintem cseréltetni a gari idő vége felé.

Nincs arra garancia egy műszaki cikknél sem, hogy meddig fog működni.

Akkor ne vegyél Oledet ha,
- napi 8-10 órát csak TV-zel egy csatornát nézve
- monitornak használnád
- különös kényszert érzel, hogy áramtalanítsd minden használat után a TV-det.
- nem akarsz jó képminőséget :DDD

Ha ezeknek megfelelsz, akkor a 65C9 több, mint jó vétel egy LG nanocellhez képest, meg amúgy is.

[ Szerkesztve ]

(#48742) Gaben360 válasza Archttila (#48733) üzenetére


Gaben360
senior tag

Tegyél hozzá 30k-t és vedd meg az apróról a 65 GZ2000-et, ha még megvan egyáltalán.
De azt tudnod kell, hogy nincs HBO Go rajta!!!

Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"

(#48743) csucsu54 válasza Gaben360 (#48742) üzenetére


csucsu54
tag

Már eladta,érdeklődtem nála!

(#48744) McNamara


McNamara
Ármester

Egy ideje szemezek az OLED-el. Emagon az LG 55-ös B9 300K. Nem akarok most költekezni de ez eléggé jó ár érte.

(#48745) KTTech válasza Beck84 (#48736) üzenetére


KTTech
veterán

Az LCD-n (amit te hibásan LED-nek neveztél) is lehet pixel vagy subpixel hiba, pont annyi eséllyel mint az OLED-nél.

A kettő közül egyértelműen az OLED adja a jobb képminőséget, garban meg lehet játszani panellottót (semmi nem garantálja, hogy az új panel hibátlan lesz - de ez az LCD-nél is így van, nem véletlen, hogy a komolyabb monitorgyártók sem vállalnak 6 hónapnál több pixelgaranciát a professzionális LCD monitoraikra. A TV-k esetében sokkal megengedőbbek a szabályok).

www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon

(#48746) so_ha


so_ha
senior tag

LG55CX3LA: 427e

(#48747) Laca1212 válasza so_ha (#48746) üzenetére


Laca1212
őstag

Itt olcsóbb...

(#48748) so_ha válasza Laca1212 (#48747) üzenetére


so_ha
senior tag

A visszajelzéseket is néztem, nem csak az ár összehasonlítást.

(#48749) Laca1212 válasza so_ha (#48748) üzenetére


Laca1212
őstag

Szvsz egyik bolt sem MM és a többi nagy kategória... De e-shop nem gáz. A másikat nem ismerem, most hallok róla először.

[ Szerkesztve ]

(#48750) kisbalazs83 válasza Archttila (#48733) üzenetére


kisbalazs83
aktív tag

Szia!
Philips 65OLED754 most 539.900Ft. Ha nem tetszik ezen se a mozgás, akkor 14napos elállás.

65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.