Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cxgrav
senior tag
A nem indulásra én azért nem zárnám ki az akksit.
Láttam már olyat, hogy gyújtás rendben, de a motor már meg se nyikkant.
Kis utánatöltés az akksinak és elindult a gép.Twingomban nekem is vannak szemből nézve a bal oldalon a motortérben árválkodó kábelek, de én a légkondi előkészítésre szavazok, legalábbis az én kocsimban
Sorry, nem olvastam annyit vissza, hogy kiderüljön milyen autód van.
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
giigz
veterán
válasz Cxgrav #23451 üzenetére
Megane 1.4 8v, klíma nélkül.
Az akksi olyan szempontból érdekes, hogy a múltkor egy haveromnál voltam, akinek van multimétere, és gondoltam elkérem tőle, ránézek az akksira... Amikor ráraktam, akkor olyan 1,25-öt írt ki kb., de nem tudtam mire vélni, mert ugye inkább 12,5V-nak kellett volna lennie, nem 1,25-nek... Aztán rajta hagytam, és álló helyzetben nem járó motornál ment lefele ez az érték, olyan 0,7-ig ment le... Most akkor ez lehet azt jelenti, hogy 7V volt benne? Ha igen, akkor 1. miért ment így le, 2. simán pöccre indult, ma is Viszont ezen mérés óta nem mentem vele, csak kétszer pár métert... Lehet hogy az akksim lemerült volna?
Mindjárt úgy is el kell mennem haveromhoz egy pár percre, kölcsönkérem tőle a multimétert, és megnézem, mennyi az annyi...
-
FerNandor
őstag
kombi, 2005. csak hangszigetelt volt benne, most meg hangszigetelt plusz hövédös lett. én közvetlenül a Saint-Gobain Sekurit magyar forgalmazójához mentem. 56-ban benne van a munkadíj, ragasztó, szélvédökeret és a zselé is.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
_NCT
őstag
De az én autómhoz neten is ennyibe került kb az alkatrész. 50 a szélvédő + hozzá a keret, ragasztó, munkadíj stb, így jött ki a 70.
Nekem tuti nem hangszigetelt mert most valahogy hangosabb volt az autó mikor pályán mentem, zenét is kellett hangosítani rendesen
Mod: mikor én kerestem, asszem akkor pont 4 fajtát találtam Szenzor és minden sallang nélküli, szenzoros, szenzoros és hővédős, ill hangszigetelt és szenzoros és hővédős.
[ Szerkesztve ]
-
FerNandor
őstag
MII-höz egyfajta szélvédö van amúgy, mindegy, hogy kombi, kiharapottseggü, 2002-es vagy 2007-es.
ha Saint-Gobain üveged van, akkor, mint az enyémnek is, egy kis fül ikon jelzi az az akusztikai üveget.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz FerNandor #23447 üzenetére
ja és egyébként sikerült úgy elintézni, hogy tegnap délután hívtam öket fél4 körül és ma fél 12-kor már bent volt az új üveg..
itt pécsen amúgy nekem is ilyet mondtak a pilkington hövédös üvegre, hogy 67200Ft + 4k munkadíj, 4k ragasztó, 3k a zselé, ha elég tölteni, 5k, ha kell új(? ) 5k a keret, ha kell.. és az üvegre nincsen garancia , beázásra meg nem tudom, hány év. és ez már elég jó ár "aszongya", talán, ha már biztosan oda viszem, akkor egy kicsi még lejön belöle.. ja és azt se tudják itt, hogy mi az a hangszigetelt üveg, mi az a fül piktogram a szélvédön...
itt meg örök garancia van a beázásra, az üvegre is talán (azt most nem tudom 100%-ra, de van rá garancia), ha külsérelmi nyom nélkül megreped meg ilyenek.
-
giigz
veterán
válasz rob210 #23460 üzenetére
Annyira nem érdekelt a dolog akkor, gondoltam megnézem, ideadta, ráraktam, alig láttam valamit mert sötét volt, adtam is vissza...
Persze most hogy hazahoztam, és vittem elemlámpát, átraktam 20-ra és rendesen mutatta is, hogy jelenleg 12,69V van benne, tehát az akksi kilőve...
Marad az önindító, vagy az önindító kábele...
-
Mágus2
Közösségépítő
Megmostad az önindítót is, szerintem beázott, azért nem indul, elég kényes a nedvességre.
HA motormosás után nem indul, akkor mindig a motortérben kell kezdeni a keresést. Ha kiszárad, be fog indulni. Toljátok be, melegítsd be a motort, menj vele egy kicsit, ettől kiszárad, és menni fog.az a csatlakozó a gégecsőben pont olyan, mintha az önindítóról hiányozna, szerintem akkor esett ki, mikor törölgetted. A mágnesra megy egy vastag kábel az akksi + pólusáról, meg ez a vékony a kapcsolószekrényből.
[ Szerkesztve ]
-
Reaper04
aktív tag
válasz FerNandor #23447 üzenetére
jó az a fogyasztás
Mi felmentünk Ausztriába hegyre kirándulni. 2óra út oda, 2 vissza (nem autópálya... városnéző meg hegyes völgyes úton) meg mivel nem volt meg elsőre a parkoló amit 2 évvel ezelőtt sógorom talált ... köröztünk mi is 20 literes fogyasztás felfelé ...szép volt.Ehhez képest 367 km-t autóztunk és 23 liter fogyott, ami olyan 6,3-mas fogyasztás jelent dinamikusan. 1.6 16v M2 ....
Szerintem ez sem rossz -
giigz
veterán
válasz Mágus2 #23465 üzenetére
Az után lett rossz, miután a motortérben másodjára bogarásztam, és az egy dolog, hogy a tisztítás közben az önindító fele sem jártam, de lehet akkor húztam ki véletlen az önindító kábelét, amikor azt az üres csatlakozót fedeztem fel, és próbáltam minél jobban hozzáférni...
Holnap ezt megnézem, nagy reményeket fűzök hozzá, de ilyenkor az szokott lenni, hogy kimegyek, és 3 másodperc alatt kiderül, hogy mégsem ez lesz, és akkor mehet tovább az idegeskedés
-
Laraxior
titán
Holnap elmegyek lelakatolom a motorháztetőd szegény autó szív mert a tulaja hipochonder csak járj vele ne piszkáld
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Ha vmelyik kedves fórumtárs eladná az autóját, de nincs kedve hirdetgetni és hónapokig várni... Autót vennék, feltételek: 1.5 dci Megane (lehet kombi, kacsafenekű, limuzin is), 106 lóerős körüli motor (6 sebességes váltó), menetstabilizáló (ESP). Max. 1.6 millió forint. A többi részletkérdés, de ezek legyenek benne.
Kpban fizetek, ha tetszik az autó, napokon belül. Nem akarok csaló és trükköző kereskedőtől venni.
gofri30@gmail.com
Köszi
-
Josi
senior tag
válasz kalapacsolok #23469 üzenetére
Sok sikert.
Az általad keresett jó állapotú autót nem kell sokáig hirdetni.
De nem is nagyon akarják eladni őket.
De kitartással sikerülhet fellelned a keresett járművet.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
rob210
Topikgazda
válasz kalapacsolok #23469 üzenetére
Jobban jársz ha veszel egyet milla körül a 600ból meg rendbe rakod, akkor legalább biztos jó.
Amit te keresel az vagy nem ennyibe kerül, vagy nem eladó.De azért sok sikert.
Renault power
-
giigz
veterán
válasz FRENK1988 #23473 üzenetére
Igen, legalább a szerelőm el sem jött, hívtam az előbb, hogy ne is jöjjön majd, de ugye nem úgy tűnik, mint aki nagyon akar jönni, a telefont meg fel sem vette
Viszont a tegnapi időpontom ezzel a baromsággal elszállt, mára természetesen nincs időpont a szervizben, így majd hétfőn vagy kedden jön el a végzet ideje...
-
Josi
senior tag
És NEM MOSUNK MOTORT!
Egy frissen takarított motor mindig gyanús.
Mit akarnak leplezni vele?
Legjobb a poros motortér.
Ott látjuk, hogy nem folyik semmi, és nem kellett piszkálni,
mert jól működik.''Ne ess pánikba, és mindig tudd, hol a törülköződ'' Ford Prefect után szabadon
-
-
giigz
veterán
válasz rob210 #23479 üzenetére
Jobban látható képet nem tudok csinálni, eléggé megközelíthetetlen helyen van. Ezt is úgy csináltam, hogy már nyakig benne voltam. Van a szívósor hátulja, amibe belemegy egy csatlakozó, és annak van egy kábele, ami megy/jön a motorvezérlőtől. Tehát egy elágazás. És ebből az elágazásból az előbb említett csatlakozótól egy pár cm-re van ez a csatlakozó. Tehát ha a kocsival szemben állunk, akkor a generátortól jobbra egy olyan jó 10 centivel, de lehet egy kicsit többel is.
Ha a kocsidnál leszel, megnéznéd nekem, hogy ez a csatlakozó neked hogy van, megy-e bele valami, és ha igen, akkor honnan?
-
tresh
veterán
Azt a k*rva mindenit Fiam bluetúúsz .. komolyan rólad és a rönódról könyvet kell írni Jó mondjuk így tanulod meg hogy nem az autó a sz*r hanem te nem értesz még hozzá de ez olyan mint a windows elb*szod párszor hívod a szervizest majd x idő múlva neki állsz te magad megoldania problémát és szép lassan megtanulod.. egy különbség van csak még pedig hogyha az autón b*szol el valamit nagyon az nem olcsó tanulópénz
rob : Ha kiderül, hogy a folytószelep pozició jeladókábele, akkor biztos lelőlek.
Segítek én is
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
Laraxior
titán
Ezmicsda? Safrane?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz rob210 #23486 üzenetére
Nem értem mit írsz.
Az egypólusos gégecsövest a tulaj húzta ki véletlenül az önindítóból, visszatette, működik, na ez a kábel a +ot kapcsolta a kapcsolószekrényből. Ezen kívül már csak a generátor mellett van szabadon az a spéci csatlakozó. Na. azt nem tudom honnan van, mert nincs ilyen autóm. Olvass vissza.
Ez nem test kábel. Az önindítóra kapcsol +t
[ Szerkesztve ]
-
rob210
Topikgazda
válasz Mágus2 #23487 üzenetére
Oké, hazamegyek kimérem, abban nekem ugyanis negatív töltésem van.
Amin egyébként csodálkoztam, mert 2 pozitív és egy negatív kéne hogy legyen.
De hozzáteszem nekem ki van relézve az öninditóm, hogy csak trélerrel lehessen elvinni.
Lehet az elektromos szaki kavart valamit, mindenesetre, szuperül, megcsinálta, nincs vele bajom, jah és nekem a csúszó saru le lett cserélve csavarozhatóra.Minden esetre akkor egyről beszélünk.
Renault power
-
rob210
Topikgazda
-
rob210
Topikgazda
-
tresh
veterán
válasz rob210 #23492 üzenetére
Jövök biza Remélem jó idő lesz
Kis plusz infó a dologról
A helyes cím: 2483 Gárdony, Ibolya u. GPS koordináták: 47.217601,18.642808
24-én 13:00-tól tudunk titeket fogadni! Ez a nap azoké, kik ott alszanak/buliznak/főznek/virrasztanak! Aznap karaoke est a strandon!
Ja igen! Ez strand, nem kemping. Wc van, fedett zuhanyzó nincs. Vízvételi lehetőség van, áram van (HOSSZABBÍTÓ!!!)25-én 9:00-tól tudunk titeket fogadni. Ezen a napon vannak a programjaink. Szépségverseny, limbó, szórakoztató feladatok -> Francia Autók Olimpiája. Utóbbi csapatjáték, egy tálca sör a nyeremény! Megfelelő óvintézkedések mellett, lehet sütni, főzni. (Fa nem ártana)
Árak/nap
Autó + sofőr = 850 forint (strandé) + 500 forint (találkozó támogatása) = 1350 (Eddig közel 50.000-nél jár a szervezés, így higgyétek el, hogy nem akarunk nyerészkedni!)
Autó utasai = 850 forint (ha gondolják, ők is beszállhatnak az adományba )
Gyerek = 600 forint
Nyugdíjas = 700 forintTombola = 200 forint. Ha hozol tombolatárgyat, akkor ingyenes!
Több kajáldás is van és minden belépőjegy mellé kapsz egy kupont, amit egy pohár sörre, vagy üdítőre válthatsz a bárban!
Elérhetőségeink:
Nyerges Viktor 06 20 981 46 23
Sinkovits Milán 06 30 373 11 10
Staberecz Vilmos 06 30 604 60 90Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Évjárat? 2004?
Mert akkor F9Q 750, vagy: F9Q 756"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Quad Lock iPhone 14 Pro MAG tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest