Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz csaszi72 #23929 üzenetére
Jóhogy jobb... az egy Laguna.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
g.gergo
senior tag
Talán csendesebb, duruzsolósabb lett a hangja. Fogyasztásom nem is tudom, korábban sem evett sokat, így passz. A legtöbbet a váltón vettem észre. De ezt sem tudom, hogy ezt az új olajnak és/vagy az adaléknak köszönhetem. Jah, nekem 1.5dCi van. Üzemanyagba beletolok egy évbe egyet.
-
csaszi72
senior tag
Kérdés:
Azt írja a könyv, ha a tetőablak nyitva van és/vagy az ablak lent, távval mikor lezárom az autót ha két mp-ig nyomva tartom akkor becsukja és felhúzza.
Enyém nem csinálja, mi lehet a baj?
Lehet, hogy nem képes? Akkor miért írja?
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
R19-ről megmaradt Titan(német) alufelni gartnitúrám beszámíttatnám gyári 15-ös Laguna felnikbe.
4*100 R15 a Titan 195/50 1,5 szezont futott Tigar Hitris gumukkal.
Így mutatott: Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
nagyharcos
csendes tag
Sziasztok.
Megane III GT pótféklámpa leszereléséről tud valaki infót adni? Mit honnan feszítsek, hogy ne törjem el. Köszi.Mindenkinek megvan a maga baja..... Üdv: Adrián
-
Sly189
senior tag
válasz nagyharcos #23957 üzenetére
Keress szerelési szervíz könyvet, hátha találsz, megane II höz van fent neten.
Szerintem azt ha megnézed, hasonló lesz a III is. Legalábbis a logika.
-
SziberTomi
tag
Sziasztok.
Segítségeteket kérném! Van egy 2003-as Thalia 1.5 dCi-m. Nemrég került hozzám és van egy dolog, amit nem tudom megoldani. Amikor elindulok az autóval az ajtózár belülről minden esetben automatikusan lezár. Van rá egy gomb, amivel fel tudom oldani, de idővel ismét visszazár. Előről ilyen esetben is nyílnak az autók viszont hátul nem. Nem tudtok rá egy megoldást, hogy lehetne ezt inaktiválni, ha lehet? Jó lenne, ha nem zárna le menet közben..
iPhone 5S
-
csaszi72
senior tag
válasz SziberTomi #23961 üzenetére
A funkció be- és kikapcsolása
Megane:
Tájékozódjon az 1. fejezet „Gépjármű személyre szabott beállításának menüje” ré-
szében, az „Auto door locking while driving”
funkcióban:
=: funkció aktivált
<: funkció kikapcsolt helyzete.
Clio:
A funkció kikapcsolása:
Gépjárműtől függően bekapcsolt gyújtásnál vagy járó motorral nyomja meg az
ajtók elektromos utastéri központizár-kapcsológombját 1 mintegy 5 másodpercre a
hangjelzésig.
Thalia, pass, hátha valamelyik megy. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
csaszi72
senior tag
válasz SziberTomi #23961 üzenetére
Meg van!
1.6 oldal
A funkció kikapcsolása
Bekapcsolt gyújtással nyomja meg az elektromos ajtózár gombját 1 a nyitó oldalon
(piros résszel szembeni oldal) körülbelül
5 másodpercig, amíg hangjelzést nem hall. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
tresh
veterán
[link] << na emberünk csak nem bírt a LE-kel és ledurrantotta az autót pedig ez ritkaság számba megy Mondjuk most már csak meg kell várnom még 150k ért oda adja alkatrésznek és akkor megyek érte
-
csaszi72
senior tag
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
-
tresh
veterán
Nem másik
első két autó a képen márka társ
Gondoltam hogy túl szép volt hogy igaz legyen ... de mint mondottam bonthatnánk egy megane-t
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
-
Nordik
őstag
Holnap megkapja a Total olajat és a Mann olajszűrőt a kicsike. Remélem szeretni fogja.
-
giigz
veterán
Na az első adagot belelöktem
-
csaszi72
senior tag
Ismerősöm érdeklődik a garnitúrám után.
Neki Rönó konszer(Dacia) autója van.
Ilyen felnikkel:6Jx15 4x100x60 ET50
Minden gond nélkül fel tudja tenni a 7J15H 4x100 ET38-at? Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
rob210
Topikgazda
válasz csaszi72 #23976 üzenetére
12mm az eltérés. lehet hogy kanyarnál beleérne a gömbfejbe vagy a kormány összekötőbe.
Egyébként az ET szám eltérés miatt zabálni fogja a kerékcsapágyakat a kocsi.
Nem véletlen van kitalálva ráadásul elég furán fog kinézni vele.
HA felmegy egy biztos többet fog enni és nyagyon komoly változás lesz a tapadásban.Én minden esetre nem javaslom.
Renault power
-
SZATA
senior tag
válasz csaszi72 #23976 üzenetére
http://www.autogumibolt.hu/autogumi/gumiszerviz/etkalkulator
Nem nyúlik jobban be, csak 1mm-rel, kifelé viszont 25mm-rel szélesebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
-
Sly189
senior tag
Megane 1.5 dci 86LE-s motorba milyen típusú ELF olaj kell? 5W40, azt tudom.
Elf Excellium NF 5W-40 vagy
Elf Evolution SXR 5W-40
?
-
rob210
Topikgazda
válasz csaszi72 #23980 üzenetére
Árulni mindent lehet amíg van olyan hülye aki felteszi.
ET kalkulátorral tessék szives kiszámolni az eltérést.
Nagy eltérés esetén össze fog valamit verni kanyarodáskor.
Hülyegyerek koromban első autósként én is felraktam az alukat a skodára és megtanultam egy életre mi az az ET szám.
Amikor szépen kimarta a belső felét a felninek a gömbfej.
Egyébként meg a Gyári méretből kell kiindulni.Renault power
-
Laraxior
titán
Az enyém ilyen gyárilag: 5X108 17" 7JX17 ET 50
Akkor 18"-osból milyet nézhetek? Gondolom nem jó már a 7.5J-s sem. ETből meg fogalmam sincsen
Az új Lagunákat szerelték 18"-os felnivel, akkor én is tehetek az enyémre is 19-est? Mert egy mérettel nagyobb megengedett. Vagy csak az én szériámat kell nézni?[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
AMD Power
titán
Egyik nap láttam egy új Dacáit.... lazán kéne.
-
Laraxior
titán
válasz FRENK1988 #23987 üzenetére
2-es Lagunánál az enyémen van a legnagyobb, az 17". De a 3-as Laguna Coupe az 18"-al van szerelve
-
hossszú
őstag
Pontosan nem tudom, hogy mennyi fogyasztáscsökkenést hozott a Xado mert pontos fogyasztási adatokat nem tudtam számolni a km órám hibája miatt de a spritmonitoron lévő adatokat nézegetve úgy gondolom, hogy szerepe van az adaléknak a kedvező fogyasztásomban. Júliusban sikerült megjavítanom az órát azóta így alakul a fogyasztásom.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
giigz
veterán
válasz hossszú #23989 üzenetére
Sajnos én sem tudom majd megmondani a különbséget, mert az utolsó fogyasztási adatom 7,4 volt, de az még a rossz alapjárattal, és ha most olyan 6,5-6,9 körül lesz, akkor az szimplán az alapjáratnak tudható be, de ha 6-6,5 között lesz, akkor abban már lehet benne van a Xado is
Persze amilyen szerencsém szokott lenni, 7 liter lesz így is
-
_NCT
őstag
Rádión hogy lehet tizedekkel léptetni a frekvenciát? Tegnap transmittert akartam összehangolni, de egyszerűen nem lehet léptetni azt a szart, állandóan auto search-ön van.....
-
rob210
Topikgazda
-
-
giigz
veterán
Ott körül lehet, a jelzés után max. olyan 80 km-t mentem még idáig, de nem is nagyon tervezem, hogy jobban kockáztassam, mert ha meg kifogy, az rosszabb lesz
Most vagy 20-25 liter lehet benne, ha majd jelez, akkor megyek még vagy 50-80 km-t, és utána telenyomom, aztán jöhet majd a fogyi számolás Olyan rekordot fogok dönteni, hogy az nem igaz
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...