Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz -Mike- #83769 üzenetére

    Nem olyan rég volt meghirdetve Brnoba egy BMW S1000RR pályanapozás, meg valamikor mostanában lesz egy CBR1000RR pályanapozás a Slovakiaringen. Mindkettő 2 napos, relatíve drága mulatság az utazást és a szállást is beleszámítva, de mindkettő meghirdetésekor kíváncsi voltam, hogy mik a feltételek, elvégre ha alám raknak egy ilyen csúcs motort két napra akkor rá is mentem volna az ajánlatra. Szinte ugyanaz a program mindkettőnél egyébként.

    Az apró betűknél kiderült, hogy tulajdonképpen egyszerű sajátmotoros pályanapozásról van szó, mindkét nap 4x vagy 5x 20 perc (már nem emlékszem) áll rendelkezésre. A tesztmotorok használatára előre kellett regisztrálni, 1 személy maximum 2x 20 percre tudott regisztrálni, feltéve ha van szabad motor. Mert hogy az is oda volt írva, hogy a tesztmotor nem garantált, még akkor sem ha sikeresen regisztráltál előzetesen. Ennél a pontnál felröhögtem és el is engedtem ezt a dolgot :D

    Egyébként meg mi számít komoly vételi szándéknak? Mi alapján hiszik el hogy én potenciális vevő vagyok? Külsőségek alapján, mint mondjuk hogy milyen kocsival/motorral érkeztem, drága ruhák és ékszerek lógnak-e rajtam? :D És ha megyek 5 kört a kakucson aztán azt mondom hogy mégsem veszem meg, akkor morcosan néznek majd?

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés