Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-21 19:00:29

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#57741) robotkutya válasza Gtaati (#57737) üzenetére


robotkutya
tag

Szia!

Köszönöm a részletes infókat, mégjobban meghoztad a kedvem a tévéhez. A Panám 2009-es, nem rémlik, hogy kimagaslóan jó lenne a feketéje, alsó-felső fekete csíkok kicsit szürkések, de majd otthon lecsekkolom. Sejtem mire gondolsz, pl. a telefonom amoled kijelzős és a fekete részek egyszerűen nem világítanak, nagyon szeretem, de gyanítom, hogy az 55-ös panel még nem ez a technológia, mondjuk nem értek hozzá.

"próbáltam mindkét portot mindkét fajta külső vinyóval"
Érdemes tőled kérdezni. :R Szóval felismeri a formátumokat, szuper.
Amit én szeretnék, de nem biztos, hogy ilyet lehet, az hogy egy nagy kapacitású hdd folyton rá legyen kötve a tévére, és a tévéről vezérelve indítsam a filmeket, viszont a pc (pontosabban a torrent kliens) is lássa ezt a vinyót, és képes legyen direktbe oda menteni. Persze az sem baj, ha ez nem megoldható, legfeljebb hordozom a vinyót a pc és a tv között, vagy rákötöm a pc-t a tévére, ahogy eddig is. A médiaszerverekkel az a tapasztalatom, hogy nagy felbontásnál akadozik a film a vezetéknélküli kapcsolat miatt.

Netflixet ajánlom, az első hónapot ki lehet hozni 0 forintból, utána sem túl drága, smart dns-nek a getflixet ajánlom, két hét ebből is ingyenes, de van több hasonló szolgáltatás.

UB800, 820 tanácsaidat megértettem, megfogadom, köszi.

Tul.kép. már csak rá kéne szánni magamat a vételre. Azért komoly kiadás ez, és ha várnék, akkor nyilván még lejjebb mennének az árak, persze ezzel az erővel a műszaki cikkek többségét nem érdemes az adott pillanatban megvenni.

Bocs, még egy kérdés: milyen a tévé hangja? Szubjektív véleményedre vagyok kiváncsi. Hangra kevésbé vagyok érzékeny, mint a képre, de azért érdekelne, hogy mit takar az LG által hirdetett ULTRA Surround meg Clear Voice II, stb.

Köszi, üdv!

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LG LCD és LED TV-k
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.